Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım burdayım ama keyfim kaçtı biraz mide bulantılarım tam geçtiş derken sanırım yine başlıyor. midem çok kötü yine( o yüzden gecikmeli cvp verebilirim..

offff ah canım kıyamam yaaa,çok zor..
Aslında bulantı zamanını atlattın atlatıcan da işte son zamanlarda da sıkar canını insanın..
Bişeyler yedinmi,açlıkta bulantıyı tetikler..

sabah kahvaltı yaptıktan sonra istifra ettim. geç kahvaltı yapmıştık zaten. 3 gibi yemek yedim o zamandan beri bulanıyor. sanırım daha fazla kalmıyacak içimde( sanırım dün geç yattım yoruldum tabi bide bugün hep ayakta dolandım. evi dün temizledik ama misafir olunca battı tabi tekrar toparladım derken yoruldum belki o yüzden olmuştur.. ..

:sinifsinif: canım benşm yormıycaz kendimizi başka çözüm yok,sen kendini daha iyi bilirsin ama dinlenmek,düzenli ve sakin kalmak şart.
ınşallah geçer en kısa zamanda be canımm..

nevra cnm sende kendimi gördüm ve o anımı hatırladım senin gibi gece gündüz ağlıyordum üstelik eşim seyhatteydi...ve benim bir bunalım yqapacağım şey daha vardı oda kanamam vardı progesteron attıkca lekeyi gördükce birde hareketlerini hissetmedikce deli oluyordum ....öle tek başımada kalkıp gidemiyordum doktora kanamam var nereye öleee.....ama inan bana meleklerin içinde keyif yapıyolarr...

vavvy cnm gebelik bu kusma bulanma olur yorulma vs.gibi sebeplerden değil ben 6 haftalıktım başlamıştı kusmalarım takiiiiiiiiii26 haftama kadar düşün artık ağzımdan burnumdan kan geliyordu ...çöp poşeti ile yatıyordum biri ile sohbet etsem konuşurken ağzıman çıkıyordum şaka gibiydi dişlerimi hiç fırçalamadım ben sadece doktora giderken ......ne zaman fırçalasam giderdi herşey....
sizler çok şükürki rahat geçiriyorsunuz kızlarr

canım çok rahat geçmedi aslında 7 haftalıkken mide bulantılarım başladı 14+3 e kadar sürdü artı yürüyemez hala gelmiştim. dişlerimi fırçalaytamıytordum bende tuzlu suyla gargara yapıyordum. 4 kilo verdim bu süre zarfında.şurda 1 haftadır rahatım. yine bulanınca panikledim. çünkü tükrüğümü bile yutamıyordum midemi bulandırıyordu yine aynı olacam diye ödüm çıtladı..

ah hymarry yorma kendini hadi gelde.. cuma akşamı çok yakın bi arkadaşım bendeydi kızcağız ayağa bile kaldırmadı beni. kahvaltıda bile öyle. o gitti annemle evi temizledik. işte dün akşamda gelenler eşimin akrabalarıydı. yani onlara hizmet etmek durumundasın. malesef benim arkadaşlarım gibi olmuyor( yemek hazırla topla meyvesiydi çayıydı.. yoruldum şster şistemez tam toparlıyamadı bünyede kendini haliyle halzilik oldu sanırsam. dün yemeği ilk kez ben yaptım yaparken soğan la midem bulanmaya başladı aslında sinyal vermişti yanii. neyse geçer inşalla..
sen nasılsın neler yaptın bakem geç geldin bugün gezdinizmi serin havayı görünce:))

wavy cnm senin durumunu bilmiyormu bu gelenlerde sen böle hizmetleniyorsun

ben kimse ile görüşmedim gelmedilerde valla gelenede eşim hizmet etti ben banyoda kusmakla meşguldüm heralde duyan ondan bidaha uğramadı..............

ya dinlen cnm yaaa kimse senden ve bebişlerinden kıymetli değil

sabah bırdaydım aslında canım,pek kimsecikler yoktu.
Sonra gezmeye çıktık,yine de sıcaktı yaa,oturduğum yerde terliyorum valla.Çıkalım çıkalım diye eşime ısrar ediyorum,sonra yorgunlukla inleye inleye eve giriyorum.Yani bir oturamadım kıçımın üstüne.Eve geldim,ortalığı biraz temizledim,mutfak temizliği beni uyuz ediyor,ama her gün her yemekte dağlıveriyor.Belim koptu yaaa,,
Ben de bu zamana kadar iyiydim diyelim hamdolsun,bundan sonra nasıl olcak bilmiyorum..

Valla ben iyi olmama rağmen kimselere gidemedim,samimi olduumuz bir iki aile dostumuz da yapıp yapıp beni çağırdılar yemeğe sağolsunlar..
Yani zor gerçekten..

Bak nerdeyse 16 haftalık oldun,sen de ağırlaşıyorsun artık canım..

ben Medikalin hemen arkasındayım canım Bahçelievlerde..
Sen?

canım eşim çok yadımcı allah bozmasın. ama işte gelene gelme diyemiyor(

oturduğum apartmandakiler bana gelmek istediler tebrik etmeye onlara kibarca çok kötü olduğumu evde yemek bile yemediğimi kabul edemeyeceğimi söyledim. ama eşim malesef gelmeyin diyemiyor. bana pek bişey yaptırmamaya çalışıyor ama onun da yapacağı şeyler sınırlı...

inşallah bundan sonrada iyi geçer canım ama git gişde ağırlaşacağız biraz hareketlerimizde kısıtlanma olacak. bide sıcaklar var tabii. allah yardımcımız olsun. bende mide bulantılarından dolayı hiç doğru düzgün dışarı çıkamamıştım. bayağı bunalmışım eşime hadi çıkalım gezelim diyorum. ama çıkıncada eve gelmek istiyorum ya yoruluyorum ya kasıklarım ağrıyor ya midem bulanıyor. adamcağızda şaşırdı napcağını çıksak bile uzağa gitmiyoruz..

bu arada şu beşik olaylarını falan aslında halletsek diyorum çünkü ben pek bi uyuşuk olacam heralde baksana şimdiden yerimden kalkamıyom:kedi:ama annemler bekle bi 5 aylık olsunlar. cinsiyetleri kesinleşsin dünyanın binbir türlü hali var diyolar. ay benimde canım tez hemen olsun bitsin istiyom...

hahahaha hadi yaaa,Allah iyiliğini versin..
Yayladayım ben de işte,nikah dairesinin orda..

wavycim gerçekten sen o beşik işini hallet bence.
Bak insanlar yok ben 7-8 aya kadar alışveriş yapmam diyor,kolay mı bizim için.Ben iyiki yavaş yavaş topladım diyorum.Sen beşiklerini al,sonra kurarsın hadi,ama artık yavaş yavaş alınması lazım cidden.Dünyanın öyle binbir türlü hali varsa,bçyle de binvir türlü hali var.Sonuçta tam bir oda yapmıyoruz.Ben beğendiğim beşiğin gri-turuncusu ile gri-yeşilini aldım.Ne olcak yani..

ben yedici ayda yaptım bikere kaçtım hastaneden hemen alışverişimi yaptım nettende mobilyacıyı buldum ama pişman oldum şimdi aklım olsa iki park yatak 3 kapılı gardolap alsaydım dedim...

wavycim bak komşu çıktık dırımkızıyla yaaaw,sen ıstanbulun bir ucundasın git git bitmez cinsten
Nerde ne zaman buluşuyoruz,kim kim geliyor,cidden bir referandum yapalım artık ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…