dünyanın en tatlı ikiz anneleri günaydın. eve yeni geldim bebişlerle amcasına gittik... cuma dr gittim. benim rapor işim olduğu için 5 temmuz hastaneye yatacağım. 1 hafta falan misafir edecekler sonra raporumu alacağım.bebişelr kıpır kıpır. üstteki oğlumçok tembel 4 boyutluya girdim. popusunu döndü uyudu uyanmadı tembel paşam. diğeride aman aman açmadığı yeri kalmadı.bir oğlum çok uykucu tembel ve zayıf bir oğlum çok hareketli ve kilolu.. ne yapacağım yaaaa)
dünyanın en tatlı ikiz anneleri günaydın. eve yeni geldim bebişlerle amcasına gittik... cuma dr gittim. benim rapor işim olduğu için 5 temmuz hastaneye yatacağım. 1 hafta falan misafir edecekler sonra raporumu alacağım.bebişelr kıpır kıpır. üstteki oğlumçok tembel 4 boyutluya girdim. popusunu döndü uyudu uyanmadı tembel paşam. diğeride aman aman açmadığı yeri kalmadı.bir oğlum çok uykucu tembel ve zayıf bir oğlum çok hareketli ve kilolu.. ne yapacağım yaaaa)
doğumdan sonra geçer derler.Hep böyle ağrılı mı olur?
Çok geçmiş olsun yaaa..
Herkese mrb:)Arkadaşlar muhabbetiniz arasında kafama takılan bişey var onu sorayım dedim,benim hemen hergün karnımın özellikle göbek deliğimin sağ yada soluna böyle tenis topu gibi bir yükselti oluyor birdenbire sonra iniyor ben bebekler toplanıyor yada yer değiştiriyor zannediyordum özellikle uzanınca daha çok farkediliyordu ama az önce hamilelikte kasılma nasıl olur diye araştırırken bu yazdığım şekilde tarif etmişler,sizdede oluyormu böyle bir durum eğer gerçekten kasılmaysa bunlar benim haftamda olurmu ki??????
hayır cnm o kasılma değil gaz oluyor büyük bir ihtimlle kasılma daha sert oluyorrr ve sancı vuruyor........benimde oluyordu cnm yinede doktoruna söylee
bu haftalarda olmaz ayrıcaa
bende bazen eşime bahsediyorum burda yazıştıklarımızı bu nerden çıktı, nerden biliyon diyo. hehhehee bilmiyorki istihbarat güçlü bizdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile338 hafta dimi,inşallahh..
Serdar Beyin ailesiyle ilgili hiç bir bilgim yoktu.Eşime anltıyorum böyle böyleymiş diye,eşim diyor sen durup durup nerden öğreniyon bunlarıkaydirigubbakcemile3
ılginç bir aile yapısı tabi,o zaman çocukların ikisine de kayıvalide baksın,çocuk ayırmak çok abes yaaa..
Bu arada ben de buraya öyle alıştım ki,rüyalarımda özelden falan mesaj cevaplıyom,sana cevap yetiştirmeye çalışıyorum,biri puanımı düşürmüş onu arıyorum falankaydirigubbakcemile3
Yakın olsaydık gider gelirdik birbirimize kııızzzemuszemus
canım çok geçmiş olsun. adet sancısını çok iyi bilirim. bebiş için uğraştığımız dönemlerde her adet olduğumdaq ve kıvrandığımda eşim yapabilceğim bişey varmı derdi bende içimden hamile bırak beni derdim. çok fena oluyor ya allah yardımcın olsun..geldi tatlımmm dün o ilgilendi bebelerle ben iyi değildim çok regli oluyorum ağrımda çok olduu
doğumdan sonra geçer derler.Hep böyle ağrılı mı olur?
Çok geçmiş olsun yaaa..
Herkese mrb:)Arkadaşlar muhabbetiniz arasında kafama takılan bişey var onu sorayım dedim,benim hemen hergün karnımın özellikle göbek deliğimin sağ yada soluna böyle tenis topu gibi bir yükselti oluyor birdenbire sonra iniyor ben bebekler toplanıyor yada yer değiştiriyor zannediyordum özellikle uzanınca daha çok farkediliyordu ama az önce hamilelikte kasılma nasıl olur diye araştırırken bu yazdığım şekilde tarif etmişler,sizdede oluyormu böyle bir durum eğer gerçekten kasılmaysa bunlar benim haftamda olurmu ki??????
Cnm gaz gibi değil sanki hareket edip kayboluyor ben hep bebeklerdir diye düşünüyorum...Birde hazır deneyimli birini bulmuşken birşeyler sormak isterim sana arkadaşım:kedi: Ben iki gün öncesine kadar bebeklerin minik hareketlerini yani pıt pıt şeklinde hissediyordum ama iki gündür birşey hissetmiyorum,bağırsak hareketlerim azaldı sanki kabız gibi olucam karnında rahatsızlık hissedersin ya öyleyim dünden beri...Birde cnm bu son:kedi:benim makattan bazende vajinamın girişine değilde ürt tarafına ama kemiklerine böyle küçük kramp gibi sancı gibi şeyler oluyor,ben pek hareket etmiyorum hep oturuyorum evde hiçbir iş yapmıyorum 4 aydır, kuyruk sokumum bile ağrıyor bazen oturmaktan bu sancılar diyorum acaba oturmaktan yada rahat tuvalete çıkamamaktan olabilirmi?
Wavy cnm sendedemi oluyor evet aynı iğne batar gibi işte peki ne kadar sıklıkta oluyor sende,sorunca dr'a yazarım burayada cnm..Benimde şişlik sırt üstü yattığımda çıkıyodu bence bebekler onlar ama yinede bilmiyorum...İki gündür yok mesela o şişlik bende, 12. haftadan beri hergün oluyordu acaba bebekler yukarımı çıktı off ya herşeyde endişe endişe kafayı yicem yakında
canım sıklığına dikkat etmedim ama gfün içine en az iki kez oluyor..benimde sırt üstü yattığımda çıkıyor o sertlik ama sabshları daha belirgin oluyor. endişe etme canım içimizde iki bıcrık büyüyor çok normal böyle değişimler yaşamamız. ama yinede doktoruna bi danış bakalım ne diyecek..
Cnm gaz gibi değil sanki hareket edip kayboluyor ben hep bebeklerdir diye düşünüyorum...Birde hazır deneyimli birini bulmuşken birşeyler sormak isterim sana arkadaşım:kedi: Ben iki gün öncesine kadar bebeklerin minik hareketlerini yani pıt pıt şeklinde hissediyordum ama iki gündür birşey hissetmiyorum,bağırsak hareketlerim azaldı sanki kabız gibi olucam karnında rahatsızlık hissedersin ya öyleyim dünden beri...Birde cnm bu son:kedi:benim makattan bazende vajinamın girişine değilde ürt tarafına ama kemiklerine böyle küçük kramp gibi sancı gibi şeyler oluyor,ben pek hareket etmiyorum hep oturuyorum evde hiçbir iş yapmıyorum 4 aydır, kuyruk sokumum bile ağrıyor bazen oturmaktan bu sancılar diyorum acaba oturmaktan yada rahat tuvalete çıkamamaktan olabilirmi?
cnm benim o ağrılar kramplar normal bendede oluyordu rahim genişliyor ve kemiklerde genişliyor cnm oradaki kaslardan kaynaklanıyor yanii.....
diğer sorun için sana bişey anlatacağım..ben 14 haftada kanama yasadım ve bir ay hiç kalkmadan yattım senin gibi ufak hareketler hissediyordum ...19 haftadam hiç bişey hissetmiyordum ağlamaktan helak oldum bebeklerimi bişey oldu diye ....kocam seyhatte adamı deli ettim kaynanamda kalıyorum artık sinirimden bişey yemez ağlar oldum 20 haftada detaylı ultrasona gittim doktor bebek hareketleri nasıl dedi bende hissetmiyorum bişeymi oldu dedim adam hemen beni ultrasona soktu kalp atışlarını dinletti yooo gayet sağlıklı buradalar dedi ....benim göbüşş biraz yağlıda birazı ondan birazıda bezen 24 saat uyurlarmış annesi uyurken oynarmış bebişler ayaktayken oturuken yani anne kımıldarken bebek uyurmuş çünki beşik gibi gwelirmiş onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?