Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

naber zuzu nasılsın

iyiyim cananım yaaa
şu şekerimi düzenlicem diye diyet verdi dr
asker talimi yapıyom kalk kahvaltı yap kalk ara öğün yap gece 10 30 da bitiyo herşey de rahatlıyorum bu ne yaaaaa bebeklere hazırlık kursu alıyorum sankikaydirigubbakcemile3

sen nasılsın nasıl gidiyo

herkese hayırlı cumalar..nasılsınız...kusura bakmayın dün hemen çıkmak zorunda kaldım,iyi geceler bile diyemedim.ama midem çok kötüydü,hemen kendimi uykuya vereyim dedim.bu aralar hiç kaliteli uyuyamıyorum,kesik kesik uyuyorum.neden böyle oluyor bilmiyorum da.

ah canım,ne olur kusuruma bakma,üste yazdım sebebini,mesajınıda görmedim,dur okuyacam şimdi.canım ben m.köyde oturuyorum,karakola çok yakınım.

artvinlim benim kocişin işyeride mecidiye köyde karakola yakın
bende hamile kalmadan önce çok gelirdim oralara cevahire filan arkadaşa filan şimdi evimde pinekliyorummmm:kedi:

artvinlim benim kocişin işyeride mecidiye köyde karakola yakın
bende hamile kalmadan önce çok gelirdim oralara cevahire filan arkadaşa filan şimdi evimde pinekliyorummmm:kedi:

öylemi biz komşuymuşuzda haberimiz yokmuş zuzu ya.sende yakınmısın m.köy.ay çok merak ettim eşin nerede çalışıyor belkide karşılaşıyoruz.seninle bile karşılaşmış olabiliriz.

iyiyim cananım yaaa
şu şekerimi düzenlicem diye diyet verdi dr
asker talimi yapıyom kalk kahvaltı yap kalk ara öğün yap gece 10 30 da bitiyo herşey de rahatlıyorum bu ne yaaaaa bebeklere hazırlık kursu alıyorum sankikaydirigubbakcemile3

sen nasılsın nasıl gidiyo
vallaha benimde şeker yüksek çıktı ama çok sallamıyorum 158 çıktı amann diyip yiyorum vallaha ikiz bunlar biraz yüksek çıksa bişi olmaz diyom onun dışında iyiyim canım ya bugün odayı boşaltıcamişte işlere başlamadan sizlere bakayım dedim herkes iyimi değilmi diye:)))

ah canım,ne olur kusuruma bakma,üste yazdım sebebini,mesajınıda görmedim,dur okuyacam şimdi.canım ben m.köyde oturuyorum,karakola çok yakınım.

evet bahanen varmış tamam anlaştık şimdi yakınsın sen bana gelsene kız kaçta bana acuk değişiklik olsun sohbet ederiz zuzu sende kaç gelll kocişe gidiyosun 5 dakkalık yok toplanın kaçın banakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ben kaçar kociş gelecek daha yatağı toplamadım öptümmmmm akşama gelemezsemmeraklanmayınnnn öpüldünüzzzz

öylemi biz komşuymuşuzda haberimiz yokmuş zuzu ya.sende yakınmısın m.köy.ay çok merak ettim eşin nerede çalışıyor belkide karşılaşıyoruz.seninle bile karşılaşmış olabiliriz.

artvinlim eşimin evide ordaydı trump towers ın alt sokağı gibi
biz evlenince acıbademe karşıya taşındık şimdi burada acıbadem hastanesine yakın oturuyorum medipolede yakın aslında
eşimin iş yeride o kulelere yakın tam adını bilmiyorum oranın ama işte 500 metre filandır o kulelere
hamileliğimden beri pek geçemedim karşıya ama doğurayım gelirim valla süper olurrr
bana da beklerim bu tarafa gelirsen
cananımıda ve bana yakın herkesi tabiiiiiiiiiiiiii

vallaha benimde şeker yüksek çıktı ama çok sallamıyorum 158 çıktı amann diyip yiyorum vallaha ikiz bunlar biraz yüksek çıksa bişi olmaz diyom onun dışında iyiyim canım ya bugün odayı boşaltıcamişte işlere başlamadan sizlere bakayım dedim herkes iyimi değilmi diye:)))

evet bahanen varmış tamam anlaştık şimdi yakınsın sen bana gelsene kız kaçta bana acuk değişiklik olsun sohbet ederiz zuzu sende kaç gelll kocişe gidiyosun 5 dakkalık yok toplanın kaçın banakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

valla işte bende takılıyorum biraz bu diyete bakalım nereye kadar gidecek..kolay gelsin oda hazırlıkları süper vallaaaa

ben kaçar kociş gelecek daha yatağı toplamadım öptümmmmm akşama gelemezsemmeraklanmayınnnn öpüldünüzzzz

canancım beni bu halde istiyeceğini hiç sanmıyorum,kendime bile hayrım yok,ruh gibi sürekli yatıyorum,şimdi senin evinide kirletmiyelim::kedi:eeeeeeeee gelsin kocan toplama yatağı bırak bugünde o toplasın.akşama gene yemeğemi gidiyorsunuz bakimnaniknanik

dırımcğm benim doktorumun arkadaşı detaylı ultrason için yönlendirdi beni ama ben küves konusunda biraz pimpirkleniyorm gittiğim hastanede yok sgk anlaşması ama 1 ay sonra rıza beye kontrole gidicm yine ve konuşucm,cerrahpaşada ders veriyormuş rıza bey,sen ordamı doğum yapmıştın yanlış mı hatırlıyorum ben hiç bilmiyorum bu sgk işleri nasıl yapılıyor üniversite hastanelerinde nasıl işlemler ilerliyor,dünyadan bi haberim valla bu konularda sen gitmişmiydin rıza hocaya,

bak bu arada ali ile ömerin resimlerini koymuşsun mesaj imzası galiba ama nazar değecek bu çocuklara maşallah çok güleç yahu ısırmalık bunlar,,

cnm benim rıza hoca orada evet ders veriyor ...ama muaynaneside var cnm riskli gebelik doktoru kendisi ...ben ona gidecektim ama senin bebeklerinde sorun yok
sadece ikiz olması riskli dedi...
evet ben orada doğum yaptım cnm ali beydi benim doktorum...
orada sgk geçerli cnm zaten devlette doğum yaparsan ssk yoksa bile analıktan faydalanıyorsun ama cerrahpaşada küvez yoksa dışarıya sevkte ssk lazım oluyor cnm

kızlar bu sabah kabus gibiydi.. hamileliğimin ilk aylarında böyle kusmuyodum ya bir kaç gündür sabahları ne yesem çıkarıyorum çok kötü :KK43:(

kızlarr yaaa ikiz gebelikte şeker yüklemesi tek bebek gibi değerlendiriliyor ama öle değil

ben cerrahpaşada yatarken bana diyet verdiler şeker var diye....bir prof geldi kıyamet kopardı

iki plesenta var insülin direnci ona göre artıyor siz bu sonuclara göremi şeker var dediniz diye yerin dibine soktu ....asistanları doktorları....
sonra benim doktorum yok şeker ama bebek gelişimleri 2,5 hafta önden gidiyor....ve sınırda çıktı sonucları önlem için diyet verdik dedi.....

kızlar bu sabah kabus gibiydi.. hamileliğimin ilk aylarında böyle kusmuyodum ya bir kaç gündür sabahları ne yesem çıkarıyorum çok kötü :KK43:(

okumuştum yedi sekizinci aylar gene oluyomuş diye geçmiş olsun bivcim
benimde dün fırfır başım dönüyodu..geçmiş olsun arkadaşımmm...

ayyy aplam yaaaa çok kötüüü çokkkk uyumanı tavsiye ediyorum en iyisi o uyurken ben tek kusmuyordum

dırım msn e ekledimn seni..

tmm kuzum ama benim msn bozuk netten giriyom onuda pek algılamıyorum kardeşim bu gece gelecek inş.düzeltecek

çok geçmiş olsun canım ya.üşüttünmü acaba,haftanda baya ilerde,midenide üşütmüş olabilirsin.

X