cok cahıl demeyın emi bana
drun yazızısını okuyamıyorum gordugumu yazcam
marional
menoral
cahotite
ovihelle
bunlar ılaclarım canlar
ikidk. tüydüm amma konuşmuşsunuz .......kızlarrr
inş.kızlar küvez olayı dediğiniz gibi olur hatta hiç gerek kalmaz bizede aynı şey dendi bebekler doğar doğmaz ssk kayıt olursa normal küveze 100-150 tl yoğumbakımda kalırsa 500-1000 tl arası dendi doğumda 2600 dendi....neyse ben cerrahpaşada 37 gün yattım bebeğim ali 6 gün özel bakımda kaldı küvezde 6 günde özel odada yattım 570 tl ödedim....tabi medıcal gibi lüx değil ama devletimiz çok iyi bu konuda ....hastane çok temizz....hiçbirinizin bebişi küveze girmesin 38 haftaları görün arkadaşlar.....
alişim sabah erken kalmıştı saat 2 kadar uyudu ...kaltı mama yedik sonra altını açem didim
altını açtım cişş yapıyor bu arada yüzüme bakıyor kim ne derse desin zamene veledi çiş yaparken gülüyor ya....değişitrdim bezini kapattım kaka yapmya başladı yatırdım onu çamaşırımı astım
sonra geldim altını temizledim hemen yıkadım sıcak zaten .....sonra attım yatığına temiz bulaşığımı yerleştirdim kirliyi attım............yanınıza geldim alişşş mır mır yaptı kucağıma aldım uyuduuuu şimdi kucağımda ....
ipekcim tabi ki canım,yani bunlar çetrefilli şler.İyice öğrenmeden çıkmayacaksın canım benim.Yanına küçük bir cep defteri edin,tarihli olsun,her muayenende her aşamanda not al,kaydet,hiç unutmazsın,tavsiyem olsun.Hem ilerde de hatıran olur..
Yine yaz,güzel haberlerini bkeliyoruz inşallahhh..
canım ovihella dediğin büyük ihtimalle ovitral dir .(çatlatma iğnesi)
cahotite dediğinde tam nasıl yasılıyordu hatırlamıyorum. sanırım o da transferden sonra kullanacağın jel olabilir.
diğerlerinden biride yumurta geliştiricidir. ama biri nedir bilemedim..
ne güzel temiz annebenim bildigim ne yaparsan yap hakkını vericeksin en büyük görevde annelik dırımkızı ben carsamba usg girdim 2 yavrumda 450 grammış ayyy sence gelişimleri nasıl
haklısın canım şimdi tek bebiş olsa bu kadra kafaya takmıcam iki tane oldugu için hep endiseleniyorum acaba gelişimleri iyi olucakmı diye biliyosun zayıf dogunca bakımı cok zor olur
öyle canım neyseki cok soguklara gelmicek inş... bide antalyada oturdugum için buranın iklimini bilirsin kısı bile o kadar soguk gecmez tabikide odalarına duvar tipiısıtıcı düsündük klima olmaın dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?