Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Öncelikle herkese merhaba kızlar.. Ben de tüp bebek yöntemi ile ikizlerime hamileyim..Tesadüf gezerken sizin topiğinizi gördüm.. Tecrübelerinizden faydalanacağıma inanıyorum.. Henüz sizleri tanımasamda hoş bulduk :))))Bu arada zuzu seni yakaladım ikizdaşım :))))

emellllllllllllllllll canım arkadasım hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet valla cok sevindim ben burdan sağolsun arkadaslardan cok sey öğrendimm

Öncelikle herkese merhaba kızlar.. Ben de tüp bebek yöntemi ile ikizlerime hamileyim..Tesadüf gezerken sizin topiğinizi gördüm.. Tecrübelerinizden faydalanacağıma inanıyorum.. Henüz sizleri tanımasamda hoş bulduk :))))Bu arada zuzu seni yakaladım ikizdaşım :))))

hoşgeldin canım..burda sana destek olacak bir sürü arkadaş var..
kaç haftalıksın?

merhaba hoşgeldin cnmmm

Hoş bulduk dırımkızı ...Maşallahh oğullarına ...senın bir kaç yazına rastladım.. en tecrübelimiz sensin sanırım..

kızlar emelle biz baska topıcten tanısıyoruz inatla bir gün anne olucamdan buraya tasındık transferimiz cok yakın zamanda oldu
cok sukur burdayızzz

arkadaşlar merhabaa uzun bi ara verdim ama geldim yeniden:) zuzu huoşgeldin aramıza hayırlı olsun ikizlerin allah uzun ömürler versin inş. cnm kızlar nasılsınız bugünzemuszemus

valla benden tecrübelileride var ama pek giremiyolar rahel
benim ikizlerim 9.ayın içindeler...

sağlıklı gebelik geçirmenizi dilerimm

hepinize çok teşekkür ederim kızlar.. Yeniden hoş buldummm :))) inşallahh herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur..

merhaba arkadaşlar.......nasılsınız.öncelikle maşallah diyorum herkes burada.sonrada yeni gelen arkadaşlar var,rahel hoşgeldin diyorum.bende bugünde her zamanki gibi hiç birşey yiyemiyorum midem kötü,ne yesem olmuyor,şimdide annem tost yapmış(ama sadece ekmek tost makinasında ısıtılmış içi boş)anca onu yiyebiliyorum.bunlar geçici biliyorum ben tecrübeli sayılırım ama unutmuşummu ne,gene zorlanıyorum.öpüyorum herkesi.

günaydın arkadaşlar
daha dün öğrendim bebeklerimin ikiz olduğunu

doğrusu biraz şaşkınım :))

şuan 5+3 deyiz...:nazar:
hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin
eylül cnm ben özelden devletteki doktora geçtiğimde üstüne vurgulayarak sordum
doğuam geleceksiniz dimi diye....
oda bana sen hastaneye geldiğinde eğer bebekler ve sen riskte değilsen bekletip ben gelince girilir dedi.zaten asistanlarım bensiz girmez dedi...

ama bebeklere yada sana bişey olacaksa asla bekleyemezler dedi...

ben sürekli buradayım çok nadir dışarıda olmam dedi....

benim doktorumda muaynanesi hastane içinde idi ...yani odası muayneyi cerrahpaşanın ultrasonlarını kullanıyordu...

ve ben sancılandığımda cnm hastaneye geldiğimde c.tesi idi pazarda dahil sürekli tlf bilgi aldı...
bana doktorumun söyedikleri dışında bişey yapılmadı...çünki p.tesi yanıma geldiğinde defteri kontrol. etti asistanları yanındaydı...
saol canım verrdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
herkeslere günaydın.uzun süreddir giremiyordum bi haber vereyim dedim.eğer Allahım nasip ederse 23 aralık ta spinal doğumla bebeklerimi dünyaya getiricem.tabi çabuk davranmazlarsa.36+6 olucak o gün.şuan biri 2700- biri 2800 lütfen benim için da edin çok korkuyorum
canım inşallah sağlıkla bebeklerine kavuşursun Allah yardımcın olsun
hoşgeldin canım inşallah sen de sağlıcakla bebeklerine kavuşursun

merhaba arkadaşlar.......nasılsınız.öncelikle maşallah diyorum herkes burada.sonrada yeni gelen arkadaşlar var,rahel hoşgeldin diyorum.bende bugünde her zamanki gibi hiç birşey yiyemiyorum midem kötü,ne yesem olmuyor,şimdide annem tost yapmış(ama sadece ekmek tost makinasında ısıtılmış içi boş)anca onu yiyebiliyorum.bunlar geçici biliyorum ben tecrübeli sayılırım ama unutmuşummu ne,gene zorlanıyorum.öpüyorum herkesi.

Artvinli Rabbim kolaylık versin gercekten hala devam eden bir bulantı sorunum var geçmedi ama ilkler gibi yogun degil zaten sende tecrübelisin ama gercekten bunun tecrübeliğini yaşamak bile zor ...
ALLAH güzel bir hamileleik geçittirssin inş.. kaydirigubbakcemile5

dırımkızı canım sen muaynehane haricinde doğum için yada doktora bi şey ödememiştin dimi . aslında benim ssk yok o yüzden özeli düşündüm direk ama halen kontroller için bile bi doktora karar vermiş değilim. iyi bi doktor arıyorum caanım.

Çok şükür dırımcım evet 10 haftalık olduk neredeyse.ama ben hala rahatlıyamadım.çok pirpirikliyim,takıntılıyım,heran korku içindeyim.anlıyacağın keyfini süremiyorum hala.

canım bilmiyorum hatırlıyomusun ama sanırım ya senin yazılarını okumustum yada mesajlaşmıştık seninle seninle doktor arıyoduk ben de bi düşük yaşadım. Ama şu anda korkmuyorum Allahım izin verirse inşallah bebeklerimize kavuşucaz canım. Bak ne durumdaydık ne oldu. benim için bizim için bu bile mucize ve İnanki Allaihım içten edilen hiç bi duaları geri çevirmeyecektir. diyorum ki belki de hayırlısı buymuş bi tane bebek kaybettim iki tane sahibi olucam inşallah. benim ikizler doğal yolla oldu. doktor söylediğinde şok geçirdim opuyorumnanaktan

Çok şükür dırımcım evet 10 haftalık olduk neredeyse.ama ben hala rahatlıyamadım.çok pirpirikliyim,takıntılıyım,heran korku içindeyim.anlıyacağın keyfini süremiyorum hala.

cnm benim ben sana ne kadar yapma desemde yapacaksın
ama rahat ol cnm ....rabbim ne derse o oluyor
yasadık gördük .....kusma işi..bulantı işi fena biliyorum...
ama herşeye rağmen rabbim tekrar nasip etti keyfini sürr

X