ayyy wavycim ben rahim filmimi devlette bir tanıdık doktora anestezisiz çektirmiştim,ya ben de dayanıklıyımdır valla,ama var yaaa,öldüm yaaa.Eşim vardı yanımda dedi yani ben seni öyle bembeyaz gördüm dedim kesin yanımda yığılacak..
El hafifliği gerçekten varmıdır bilemiyorum bu konuda o yüzden..
Bravo derim yani..
suppersinkaydirigubbakcemile3 ben serdar beye ilk muayenede söyleyeceğim zaten. bu kadar reklam yapıyoruz bizden muayene ücretri almasın dimi amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Serdar Koç canım..
www.serdarkoc.net bi bak istersen..
wavy nasılımdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3?
ya burda arada bi arkadaşa bakıp çıkıcam diyenler de var,ismini saydığın müdavimler de var.Yani biz büyük bir başlık açar,yada birbirimizden kesin teyid laırız,isterse 3-4 kişi olsun açıkçası.Maksat biraraya gelmek hamiş hamiş,ne güzel olurr..
suppersinkaydirigubbakcemile3 ben serdar beye ilk muayenede söyleyeceğim zaten. bu kadar reklam yapıyoruz bizden muayene ücretri almasın dimi amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy gözümüm önüne geldi düşünsene bi grup karnı burnunda ikiz anne adyı ayy varya buluşcağımız yerin ilgi odağı oluruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım senin sigortan var doğumun ödenecekmiş gerçi ama ben hastane fiyatını Serdar Beye şikayet ettim bi görüşmemizde dedim 2450 diyorlar,2600 diyorlar bu ne yaa dedim.O da olur mu öyle şey,1800 e yaparız demişti.
Sen de bişey iste yaaanniikaydirigubbakcemile5
Göbekleri biraz daha büyütürüz o zamana tam penguen topluluğu gibi oluruz.Bi de şöyle bir yemeğe falan otururuz,artık canımız ne çekiyorsa ortak,adamnlar bizi görünce kapıda "ahanda günün hasılatı çıktı bu gurupla" derlerdelikafadulden:roflol:
acaip espiri konusu çıkar burdan yaaa..
Serdar Beyi de konuk sanatçı olarak çağıralım,hatta Petek Dinçözle Esra Ceyhanı da davet edelim.Onlar çok merak ediyorlar ya Serdar Beyin hamilelerini..
angel canım hoş geldin. çok güzel bi paylaşım hemen bizde üye olak:)))canım bu ay üye olmustum bi baktım bi paket içinde 2 tane bez ıslak mendil pişik kremi bebek gelişimin için baya kalın bi kitap bi cd indirim cekleri var içinde
wavy sen nasılsın tatlış ?? kızlar benim bebişlerin gelişimleri iyi degilmi şimdi topikte bi kıızn 22 haftada 530 640 mıs biz geridemiyiz acep
anam bi yırtıldım anlatamam nan resmen seyime kadra acıldı böyle mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?