Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ya burda arada bi arkadaşa bakıp çıkıcam diyenler de var,ismini saydığın müdavimler de var.Yani biz büyük bir başlık açar,yada birbirimizden kesin teyid laırız,isterse 3-4 kişi olsun açıkçası.Maksat biraraya gelmek hamiş hamiş,ne güzel olurr..

ayy canım yaa kıyamam. valla topiklerde okudum herkes çok fena yazıyordu anestezi alın şöytle böyle tırsmıştım bende . ama anesteziden daha çok tırsıyorum açıkçası. o yüzden inatla anestezisiz yaptırmıştım. benimde işlem sırasında ağrım oldu hatta sonrasında biraz ama öyle bayışcak kadar olmadı. gerçekten eli hafif sanırım . bide bana şey demişti genelde bu işlemi asistan drlar yapar o zaman çok acı çeker hasta demişti. ama o kendisi yapmıştı sağolsun. hemde mesaisi bittiği halde beklemişti..opuyorumnanaktan

Serdar Koç canım..
www.serdarkoc.net bi bak istersen..
wavy nasılımdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3?
suppersinkaydirigubbakcemile3 ben serdar beye ilk muayenede söyleyeceğim zaten. bu kadar reklam yapıyoruz bizden muayene ücretri almasın dimi amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy gözümüm önüne geldi düşünsene bi grup karnı burnunda ikiz anne adyı ayy varya buluşcağımız yerin ilgi odağı oluruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben hamilelik sonrası burayla tanıştım,o yüzden öncesini falan hiç okumadım yani şimdi şimdi bakıyorum bazı geçmiş tedavilere ait topiklere.Ben burda okusaydım iyice sinir olurdum.
Neyse ki geçti gitti.Şimdi yavrulara sağlıkla kavuşma zamanı inşallahhopuyorumnanaktan
O yüzden pek çok noktada yani Serdar Beye minnettarım..

Canım senin sigortan var doğumun ödenecekmiş gerçi ama ben hastane fiyatını Serdar Beye şikayet ettim bi görüşmemizde dedim 2450 diyorlar,2600 diyorlar bu ne yaa dedim.O da olur mu öyle şey,1800 e yaparız demişti.
Sen de bişey iste yaaanniikaydirigubbakcemile5
Göbekleri biraz daha büyütürüz o zamana tam penguen topluluğu gibi oluruz.Bi de şöyle bir yemeğe falan otururuz,artık canımız ne çekiyorsa ortak,adamnlar bizi görünce kapıda "ahanda günün hasılatı çıktı bu gurupla" derlerdelikafadulden:roflol:
acaip espiri konusu çıkar burdan yaaa..

Serdar Beyi de konuk sanatçı olarak çağıralım,hatta Petek Dinçözle Esra Ceyhanı da davet edelim.Onlar çok merak ediyorlar ya Serdar Beyin hamilelerini..

Angel kızım nerdesin yaaa,kaynadı burasıı,sen yoksunn..

hoşgeldin angelcimm
hadi yaaa,üye falan mı olmuştun?

canım bu ay üye olmustum bi baktım bi paket içinde 2 tane bez ıslak mendil pişik kremi bebek gelişimin için baya kalın bi kitap bi cd indirim cekleri var içinde

BENDE SUİT ODA İSTİYİM BARİkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu verdiği fiyatlar ssklı fiyatlarımı canım . eğer öyleyse yüksek geldi bana... topiklerden okuduğum kadarı ile 100 tl falan kalmış aklımda acep normal doüummuydu o..

hee hehe düşünsene içeri bi giriyormuşum mekan sahibi avuçlarını ovuşturuyor garsonlarda vayy halimize diyolardelikafadulden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Serdar Beyi de konuk sanatçı olarak çağıralım,hatta Petek Dinçözle Esra Ceyhanı da davet edelim.Onlar çok merak ediyorlar ya Serdar Beyin hamilelerini..

:roflol::roflol::roflol::roflol:

wavy sen nasılsın tatlış ?? kızlar benim bebişlerin gelişimleri iyi degilmi şimdi topikte bi kıızn 22 haftada 530 640 mıs biz geridemiyiz acep

üye oldum valla.Ama sizi buraya yönleneidren ne diye bir soru var 3.adımda.Bilmem ne paketi,bilmem ne paketi falan diyor,attım bişey ben de..
Şimdi bana da gelcek mi gelcekmi o şeylerdenkaydirigubbakcemile3

wavy sen nasılsın tatlış ?? kızlar benim bebişlerin gelişimleri iyi degilmi şimdi topikte bi kıızn 22 haftada 530 640 mıs biz geridemiyiz acep

iyiyim canımcım. sesin çıkmayınca merak ediyoz seni.. en azından şimdi nete sık sık giremiceğini öğrendik aklımız kalmazopuyorumnanaktan

bu arada gelişim konusuna gelince doktorun bi terslik görmediyse sorun yoktur canım. herkesin bünyesi farklı. bazıları bebeği direkt besliyor şekeri varsa bebişler daha iri oluyor. bence takılma üzme kendini...:1hug:

gelir gelir ben beklemiyodum hiç öylesine üye oldum mamları hakkında bilgi sahibi olmaya amambi baktım geldi zaten burda okuyodum hep kızlar promosyon istiyo gönderiyolarımıs

ben de kesin istiyorum suitt hıhnaniknanik
evet canım bunlar SSK lı fiyatı.Ben sağlıkl bakanlığına da mail attım.Bu bu şartlarda nasıl fiyatlardır?Özel hastaneler sadece %30 unu alabilyorlar en fazla.Dolayısıyla bu fiyat üzerinden SSj sız fiyat 8000 küsür lira eder.Bu fiyatları denetlemenizi rica ediyorum diye:dilcikar:..
Normal de 1600 lira falan diyorlar iki bebeğe.
Ama işte,doktorumuzla beraber olalım diye vericez..O yğzden eşim bir kuruş fazla vermem diyor,haklı da yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…