hııı demek senin de randevuların ayarlanmış tatil dönüşüne,anladım.Ben hani hem şu tahlilleri gösterir,hem ayrıntılıyı gösteririm demiştim,
canım bu şeker değeri normal şeker değil,hastaneye gidiyorsun işte23-24. haftalarda sana da yazar Serdar Bey,açlık halini ölçüyorlar,bir de belli oranda bir şeker şerbeti gibi bişey içiyorsun,yani bile bile şekerini yükşeltiyorsun ve bir saat içinde ölçüm yapıyorlar.Bu değer o değer.Yükselmiş hali yani.Üst sınır 140 mış sanırım tahlili eşim aldı da,onunla konuştuk.Mesele,benim kaç haftadır fitillerle düzeltemediğim bir idrar yolu iltihabı var.Bu idrar testinde yine çıkmış,ona canım sıkıldı.Yani enfeksiyon erken doğum sebebi biliyorsun,Allah korusun..
kısmettttt cnm herşey doğsun bakalımmm kısçelerinnn
serdar bey sayesinde buradamı tanıştınız
nerede çalışıyor serdar bey
Canım Serdar Beyle bizim tanışıklığımız uzun.Ama şuan Medikalparkta Tüp Bebek bölüm sorumlusu olarak devam ediyor..
wavy ciğimle tanışıklığımız da burda Serdar Bey konulu bir topikte başladı,buraya kadar geldi.Serdar Bey de bizim tanıştığımızı öğprenince şok oldu adam.Çünkü wavy İstanbulun bi ucunda oturuyor,ben bir ucunda.KK dayanışması hehhehkaydirigubbakcemile5
canım ben medical park göztepeye gidiyorum. hymarry de muayenehanesine gidiyor serdar beyin. allah izin verirse ben göztepe hymarryde bahçelievlerde yapacak doğumu:))hangi medıcalpark cnm ?bende b.evlerde yaptım tüp bebeğii
canım ben medical park göztepeye gidiyorum. hymarry de muayenehanesine gidiyor serdar beyin. allah izin verirse ben göztepe hymarryde bahçelievlerde yapacak doğumu:))
doğumdan önce yazın bir görüşme ayarlayalım bence hayatım burdaki arkadaşlarla ortak bir noktada wallaa
hımmm bende b.evlerde yaptırım latif küpeli yaptı tüp bebede başarılılarda
takipde hiç değill....geçen oranın bebek doktoruna gittim tüp bebeğe indim dondurulmuş olan yumoşları iptal için latif bey yakaladı bizi aaa nerelerdesiniz hemen bebelere baktı alişi gördü çok güsel didi ömüşü gördü bu dahada gözel dedi...çok pişkindi artık tv göremiyorum saltant dönemi bitti sanırım.....
benneyaptımkihmmm anladım canım,
benimle beraber opu yapılan ve transferi olan bir oda arkadaşım vardı Latif Beyin hastası.Onunla da hala konuşuruz.O da çok mağdur oldu,yani resmen adam hikaye olmuştu transfer sonrası..
Ama bizim doktorumuz öyle değil yaa,ben gebelik takip açısından da bir başkasını hiç düşünmedim.Doğum için de inşallah beraber olacağız.Bu işlerde güven çok önemliymiş..
doğum çok pahalı arkadaşlar orafa ama doktorunuzdan memnunsunuz orada olur bende herşeye rağmen yapacaktım ama bana bakamadılar hikayemni bilen bilir cerrahpaşada doğurdum
iyikide öle olmuş...medıcalparkda küvez ve yoğumbakım sorunu var size başta yok deniyor ama var
arkadaşım ikizlerini kaybedecekti azkalsın gece gitmiş oraya 7 cm açılmış doğum başlamış suyu gelmiş latif bey sabahı beklesin demiş ve yoğun bakımda yer yok denmiş 28 haftalıktı arkadaşım
nisada doğum yaptı 3 ay küvede bir bebeği 2 ayda bir bebeği kaldı
wavycim Serdar Beye sitesinde biri yazmış ki,haftasonlar yada akşmaları yapılan sağlık programlarına katılmanız biz çalışnlar için de faydalı olacaktır falan diye..Serdar Bey de cevap yazmış ki,"evet çok haklısınız,önümüzdeki yayın döneminde sağlık programlarına daha fazla ağırlık vermeyi düşünüyorum"delikafadulden
valla bizi doğurtsun da,isterse CNN de çıksın umrumda değil..
Görüşmeyi burdan erkenden duyuralım,ağırlaşmadan yapalım.Gerçi ben hep ağırdım amananiknanik
serdar beyin soyadı nedir kızlar
serdar beyin soyadı nedir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?