amin canım cümlemizeee.. evet bir kızım var 6 yaşında.
wavy cim aynı şehirde otursaydık atlar taksiye gelir yıkardım inan.....
heheh ye teyzeleri yeeopuyorumnanaktan az kaldı kıss bakalım yiyebilcenmi o karmaşada seninkilerin kukularınıkaydirigubbakcemile3
ay kısss gel bu görevden kurtar beniiiii..
ay sorma canım taam bir kaos banyo olayı. yueren mızmızlanıyor ama sonradan uslu uslu duruyoır maşallah. ama cereeen ayy elimde kazlcak sanıyom katılıyorr(
kayracım tecrübeliyim evet de bununda tecrübesi olmuyorki,bulantım olunca herşeyden kendimden bile tiksiniyorum.sanki üzerimdeki herşey kokuyor,yanıma kimse yanaşmasın istiyorum ooooooofffffff,nazlımıyım neyim ya....ama annelik duygusu çok başka bu sıkıntıları yaşamama rağmen hiç düşünmeden tekrar anne olmayı deli gibi, iatiyordumartvinlim olucak bunlar hepimiz geçirdik.... hoş sen tecrübesiz değilsn ...annelerin ayakları altındaki cennetin yolu bunlar.... dün kevserede demiştim.... boşuna değilki cennet anaların ayağı altında...
herkese slm kızlar pek giremiyorum siteye çok yoğun eczane işleri artık zorlanmaya başladım 28.inci haftam benim de ben bişey sormak istiyorum ciğer geliştirici iğneyi ne zamn yaptırcaz dr bahsetmedi bana hiç kafamıza göre yaptırabilirmiyiz iğneyi cevaplarsanız seviniirmopuyorumnanaktan
amin canım cümlemizeee.. evet bir kızım var 6 yaşında.
wavy cim aynı şehirde otursaydık atlar taksiye gelir yıkardım inan.....
ay canım benim kesinlkle hamileliğinin tadını çıkar. ay ben çok özledim. öğlene kadar uyumayı keyif yapmayı kafama göre takılmayı canımın istediğini doya doya yemeyi. şimdi malesef yemek yemeye bile fırsatın olmuyor. uykun tavşan uykusu. anne olmak çok güzel ama hamileliğinde sonuna kadar tadını çıkarmak lazım kesinlikle. alalh sağlıklşa kucağınıza almayı nasip etsin..sizler böyle bebekleri yıkıyacam veya durmuyor dedikce ben daha bir heyecanlanıyorum günler biran önce geçsede hayırlısıyla saglıklı sıhatlı bir şekilde sizin yaşadıklarınızı bizde yaşasak Allahın izniyle inşallah
ay canım benim kesinlkle hamileliğinin tadını çıkar. ay ben çok özledim. öğlene kadar uyumayı keyif yapmayı kafama göre takılmayı canımın istediğini doya doya yemeyi. şimdi malesef yemek yemeye bile fırsatın olmuyor. uykun tavşan uykusu. anne olmak çok güzel ama hamileliğinde sonuna kadar tadını çıkarmak lazım kesinlikle. alalh sağlıklşa kucağınıza almayı nasip etsin..
biv canımcım yaa.... bende her sabah şiş hissediyorum..elimi yüzümü ve ayaklarımı...
herkese slm kızlar pek giremiyorum siteye çok yoğun eczane işleri artık zorlanmaya başladım 28.inci haftam benim de ben bişey sormak istiyorum ciğer geliştirici iğneyi ne zamn yaptırcaz dr bahsetmedi bana hiç kafamıza göre yaptırabilirmiyiz iğneyi cevaplarsanız seviniirmopuyorumnanaktan
Merhaba Hanımlar. Uzun zamandır forumunuzu takip ediyorum. Ben de Allahın izin verirse ikiz annesi adayıyım. Tecrübelerinizi paylaşmanız çok hoşuma gitti. Benim bıcırıklarım 11 haftalıklar.6 haftalıkken iki hafta kanamalarım oldu. Allaha şükürler olsun şimdi altlattım. Başından beri hiç mide bulantısı çekmedim. Fakat midemde hazımsızlık reflü had safhada. Ekmek dışında katı hiçbir yiyecek yiyemiyorum. Birde son iki haftadır tansiyonum sürekli iniyor çıkıyor. Sizlerde böyle sıkıntılar yaşadınız mı? Anne olmak ne kadar zormuş. Bunları çekerken anneme o kadar çok dua ediyor ve anlıyorum ki anlatamam.
Sanırım sizler daha önceden beri tanış olduğunuz için beni aranıza kabul etmeyeceksiz. Bana da birinizin cevap yazmasını beklerdim. Ama diyeyim. Sağlık olsun :sinifsinif:
bengisu canım bu arada benim de ilk ayda adet zamanında lekelenme olmuştu ama çok şükür atlattık. senin kaç aylık oldu
aşk olsun hayatım sakın öyle düşünme eskiler gidiyo yeniler geliyo arkadaşlıklar tazeleniyo aramıza hoş geldin evvela bebekleirn hayırlı uğurlu olsun güzel bi hamileleik diliyorum sana şimdiden
soruna gelince ben hamileliğimd ehiçbi sıkıntı yaşamadım bulantı mide ekşimesi gibi ama tansiyon oluyo özellişkle senin haftalarda ve sonrasında vücutta kan hacmi artıyo oda sürekli bi baş ağrısı tansiyonda iniş çıkışlar yapıyo sıkıntıların gayet normal hayatım miden için dr git bi şurup var kullananlardan biliyorum onu versin sana rahatlarsın bol bol istirahat et ama sakın hamileliği kendine zehir etme olurmuuukaydirigubbakcemile5
canan canım alttan derken elle muayene mi ettiler yoksa ultrason aleti ile mi baktılar canım... elle muayeneye felaket karşıyım çünkü. benim drumda elle muayene etmişti ve utanmadan bu doğuma neden olabilir demişti. ve 3 gün sonra doüurdum zatennassunuz karular neydüyonuz ben bugün bende teli olan kk karularını bi arayayım dedim anammm her evden bebek sesi geliyo marry açamadı telefonu diirmde öyle wavy de açmadı dedim hepsi bebeiş başında sanırım sonra wavy bi fırsat buldu sanırım konuşabildik onunla birde bebiş istiyoruzla konuşabildim bebekler gelince demekki telle konuşmaya bile fırsat olmuyo :)hehhe
bizde bugün hastanedeydik tiroit testleirni yaptırdık pazartesi alcaz sonuçları ilaçları felan yazdırdık sonra benden sürekli su geliyodu dr bi test var onu yapalım dedi yani ilk defa alttan muayne oldum test negatif çıktı gelen idrar akıntı tarzı bişeymiş sanırım ama nedense heran suyun gelebilir dedi o zaman gel hemen dedi tamam dedim bende
bide tecrübeli karulara sorum var ve doğumu yaklaşanlara bebişin eşyalarını hazırladınız ya kıyafetleir eldemi yıkadınız makineyemi attınız ben elde yıkayım diyorumda benim renkli ve beyaz karışık kıyafetleirm ve bi makineyide doldurmaz ne yapcağıma karar veremedim siz nasıl yaptınız bana bi fikir verirmisinizzzz
Sanırım sizler daha önceden beri tanış olduğunuz için beni aranıza kabul etmeyeceksiz. Bana da birinizin cevap yazmasını beklerdim. Ama diyeyim. Sağlık olsun :sinifsinif: