Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

şükür ömerinde dişi göründü bir nokta kadar ama ömer berbat geçiriyor diş çıkarma dönemini
geceleri uyumuyor sürekli ağlıyor

bu gerginlik yorgunluk eşimle tartışmamıza sebep oluyor

üstüne akan çatım sayesinde oturma odam küf olmaya başladı
çatıcı birkere su almış o kuruyana kadar atacak bu küfü diyor
şimdi evdede duramayız camları acıp rüzgarla kurumasını sağlayacakmışız
anneme gidiyorum bu çatı işi çözülene kadar gelmeyecem
kocamı belki ikna ederim satarız evi annemlere yakına taşınırızzz çok karışığım kızlarrr

günaydınlar sıkıntılı günler yaşıyorum bu ara olmayabiirim kızlar

ahh canım yaa geldi mi üst üste gelir zaten..Allah kolaylık versin..benim de evde ufak bi kaç tadilat işi var ama ben cesaret edip girişemiyorum bile..
bebeklere de sana da sabır diliyorum tatlım..onlar da çok zor bi dönemden geçiyor..soğuk şeylerin rahatlattığını duymuştum..buzlukta dondurulan diş kaşıma tarzı oyuncaklar var ya onlardan alıp dondursan versen ellerine belki işe yarar..ayy ne biliyim ya da bi annene falan sor boğazlarını üşütme yavrucakların bi de benim yüzümden..

bebeklerin hareketlerini nezaman hissettiniz ya ben hala hissetmedim vebendeki degişiklikler göbegim biraz şiş birde bulantım var bunun dışında bende hiç degişiklik yok buda beni korkutuyor ve stres yapıyorum kendi kendime bu hepinizede oldumu yoksa benmi fazla paniğim

dırımcıgım canım Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey enkısa zamanda yoluna girer

Çok az kaldı canım hareketlerini hissetmene benim 19.haftamın sonunuydu..Çok mutlu olacaksın hissedince...Değişiklik olmasın işte daha ne istiyorsun ki..Panik yapma..

Bugün bizim yarı kırkımız çıktı..zemuszemus.Sanırım bugün anneme gideceğiz kalmaya ben çok sıkıldım ..ama hazırlanmaktan da korkuyorum.En rahat yer evimiz bir yere kıpırdamak saatler alıyor götürecek ne çok şey var.:sinifsinif:Bilemiyorum ya ne yapacağımı...

Biz çıkıyoruz kızlar....Hymarry seni gördüm ama yatişemedin bana gülümmmmmmm....Mesajını akşam gördüm ama arayamadım.Sohbetin tadı damağımda kaldı...Testin sonucu ne çıktı merak ettim...Öptük seni teyzoş....opuyorumnanaktan Wavyimhep aklımdasın canımın içi.....opuyorumnanaktan Topikteki tüm teyzelerimiz öperiz sizi.....

size iyi gezmeler canım inşallah bizde bebeklerimizi kucagımıza alır gezmelere gideriz inşallah

kızlar ben doktoruma sordum domuz grıbi aşısı oluyummu diye oda yaptır dedi bende yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran varmı

dırımcıgım canım Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey enkısa zamanda yoluna girer

canım senle benim haftalar yakın bendede hareket yok ama hareket gibi olduğunu sandığım ama emin olamadığım bi gariplikler oluyo ki bence bağırsak hareketleri bunlar bendede bişi yok hamilelik olayındada benim karnım olmasa aradada ağrım olmasa hamile olduğumu unutucam 3 aydan sonra epten normale döndü herşey hatta acayip enerjiğim karın olayıda herkeze göre farklılık gösterir ben çok zayıftım hemen belirginleşti ama 6 aylık hamile kuzenim var gerçi tek bebek ama benim kaadr karnı var seninkide birden pörtlicek herhalde

canım karnım pörtledi de bide benim bulantım hala geçmedi bulantı hapı kullanıyorum kulanmasam hemen yediğimi çıkarıyorum

canım bazılarının çok uzun süre gidiyomuş bende ilk üç ayda aşırı bulantı kusma vs olmamıştı mesela doktorum iki katı yaşayabilirsin demişti ben hap bile kullanmamıştım çok rahattım bazılarının son zamana kadar sürüyormuş

ne güzel maşallah sen rahatsın benimki sürecek galiba olsun bebeklerimi sağlıklı bir şekilde kucagıma alıyımda razıyım ben

en önemlisi o tabikii canım az yiyosan genelde yarıcak şeyler yersen onlarda toparlar Allahın izniyle sen merak etme benim çok nadir olan bulantımda mesela limon kemirmek acayip iyi geliodu rahatlıyodum resmen annemde öyle yaparmış hatta en büyük dostum hala limon acayip düşkünleştim ben

ya benim hiç bişey istemiyor canım sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum ama limonu deniyecegim olsun bebeklerimiz için deger canım sen domuz gribi aşısı oldunmu veya olacanmı

olmadım olmayıda düşünmüyorum yan etkisi faydasından fazla gibi görünüyo zaten bebeklerden dolayı çalışmıyorum bu yıl evdeyim o yüzdende gerek görmüyorum

tuzla deniyecem canım bende evdeyim ama işte gelen giden eşim işe gidiyor onun için korkuyorum olacam benim iki doktorum var öbürünede soracam öyle olacam hem bize gelen aşılarda cıva yokmuş canım tabi herkes korkuyorda ama hadi birde yakalanırsan bu hastalıga hamileler zor geçiriyormuş ya ben kendimden degil bebeklerime bişey olursa diye korkuyorum inşallah olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…