Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

evet ya diş çıkarma gerçekten zor allah yardımcın olsun
üst katta oturmanın derdide çatı anacım şimdi hiç moralini bozma git annene aç camlarıda evin havalansın üzme kendini

walla ben güvenemiyorum onun yerine başka önlemler almaya gayret ediyorum ben araştırmaların net ve detaylı yapılmadığını düşünüyorum ayrıca aşıyı olunca hemen arkasındanda ağır grip geçirebiliyosun benim kuzenim oldu mesela mecburen sağlık personeliydi ama kız kendine gelemedi gripten sonra ölede olma ihtimalim varsa neden olim ki

bende senişn gibi hiç hareket yok diye paniklemişdim ama rahat ol benimkiler 20.haftada hareketlendi:) şimdi hareketlerinden geceleri uykudan uyanıyorum valla

bende senişn gibi hiç hareket yok diye paniklemişdim ama rahat ol benimkiler 20.haftada hareketlendi:) şimdi hareketlerinden geceleri uykudan uyanıyorum valla

inşallah biz hissederiz bizde uyuyamayız hareketlerinden inşallah

canım ya sendede oluyormu bazı korkular acaba bebeklerime bişeymi oldu yok şöylelermi yok böylelermi diye bir korku oluyormu sende yoksa benmi fazla korkuyorum

hayatım tam bir paranoya dönemi bu dönem kuduruyorum resmen aklım hep orda ağrı girse hemen en berbat neyse o gelio aklıma kesinlikle yalnız değilsin kuruntulardan uyku girmiyo bazı gece gözüme inan o yüzden ben bu hamilelik olayının zevkliliğinden şüphe ediyorum hayırlısıyla bi doğup gözümüzün önüne gelseler o zman rahatlıcaz ama o dönemdede başka kaygılar çıkıcak ama abartıyosakta abartıyoruz napalım işte emin ol bende hep tedirginim

kızlar arkadaşım çapada prof olan bir doktorun yanında çalışıyor hamile hastalara aşı olmalarını söylüyormuş bende bu hafta sonu doktoruma sorucam ona göre karar veririm sanıyorum bende aynen sizler gibi bebeklere bişey olacak diye ödüm kopuyor

biv hamilelere gelen aşı adjuvantsız sorun olacağını sanmıyorum... benim doktorumda olma dedi... bende ne yapacağımı bilmiyorum ama kızım için eskişehirde ki çocuk doktorumuz olmasın dedi..ankaradak, çocuk astımı doktorumuz prof..kendisi mutlaka olsun dedi... bu konuda doktorlarda çatışıyor..biz napalım ki...

ha bu arada aşıyla ilgili internette birçok video izledim...genelide prof.doktor kötü bişey söleyene rastlamadım

işte bu söylentiler bizi tedirgin ediyor yahu olasak diyoruz hadi yakalanırsak bişey olursa niye olmadım dersek veya yaptırsak aşıyı bişey olursa Allah korusun yine pişmanlık napacagımızı bilmiyoruz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun rabbim oraya yöneltsin

ben kendim olmadım aşı yeni gelmiş zaten...ama eşimle kızıma yaptırdım.. tırsmıyorum....

rose cum aşıdan korkmuyorum hastalıktan korktuğum kadar...... olurum ama bizim eskişehirde aşıyı doğumevine vermişler.. oda bana uzak.... ne yapacağım bilmiyorum... müsait olursa eşim götüreecek..ben dışarı çıkmıyorum ama eşim çok kalabalık ortamda çalıştığı için hastalığı taşıması mümkün... aşı olsada taşıyabilirmiş... bakacağız artık duruma göre

canıııımm, sağol kuzumm.. iyiyim hamdolsun ya.. dünkü kadar da ağırdeğilim sanki, daha bi iiyim. dn ben biraz psikolojik olarak da çok ii değildim, herşeye ağladım, o da kötü yaptı beni.. babanneneme kızdım, anneme yerleşti bi de naz yapıo gözünden katarakt ameliyatı oldu, annemi özlüyom gel diyom o da gelemio babannemi bırakıp,sinir oldum işte herşeye ağladım, ama bu sabah erkenden geldi annem ...iyiyim o yüzden :)

kevserim boşunamı demiş peygamberim S.A.V cennet anaların ayakları altındadır..

ewet canım, çoook ii anlıyorum artık bu hadisi şerifi

ay bana da dr.um istersen olabilirsin, ben ve ailem olduk, siz de istiyorsanız olun dedi.. ama bugün eczacı bi arkadaşım var sakın olma diyo ??? :uhm:

ben hamile olsam ben de aşı olurdum şahsen,,
kayracığıma tamamen katılıyorum..

nerdesin kız sen, geldin istanbullara anneni görrünce unutttun bizi naniknanik

ayh tesüf ederim naniknanik
net yok ya bide pcmi yanıma almadım ya giremedim yaa
Bide vana da ablamla geldik temizlik yaptı ben baktım zaten cok üzülüyorum kötürümler gibiyim evimde cok kötü tozlanmıs hiç bişi yapamıyorum böyle oluncada cok üzüldüm yaaa mafoldumben

ayy medinecimm nerdesin özlettin kendini nasılsın
Sonunda evime geldim bende gercekten özledim hepinizi ara ara girip yazmaya calıstım sadece ama hiç iyi gitmiyo bu aralar 2 ay sonra istanbula tekrar dönücem vallahi arada kaldım off mafoldumben

Kızlar ben hala aynıyım eskisi kadar kusmasamda genede aynıyım hiç bişi yiyemiyorum herkes ne kdar küçük göbegin var doguramıcaksın diyo okadar morelim bozuldu istanbula gittim daha cok beni deprosyona soktular ya cok mu büyük olmak zorunda bu karnım

hoşgeldin canım herkesi takma canım ya benimde göbegim çok büyük degil anca büyür daha canım sen hareketlerini hissediyormusun kusma ve iştahsızlık bende de var hala galiba biz doguma kadar böyle gidecegiz

hoşgeldin canım herkesi takma canım ya benimde göbegim çok büyük degil anca büyür daha canım sen hareketlerini hissediyormusun kusma ve iştahsızlık bende de var hala galiba biz doguma kadar böyle gidecegiz

Hosbulduk canım a.s.
herkes diyince takıyosun emin ol neyseki vandayım kimse görmüyo ah canım ALLAH yardımcın olsun demek ki devam ediçek
Ben hiç hareketlerini duymuyorum sen duyabiliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…