şükür ömerinde dişi göründü bir nokta kadar ama ömer berbat geçiriyor diş çıkarma dönemini
geceleri uyumuyor sürekli ağlıyor
bu gerginlik yorgunluk eşimle tartışmamıza sebep oluyor
üstüne akan çatım sayesinde oturma odam küf olmaya başladı
çatıcı birkere su almış o kuruyana kadar atacak bu küfü diyor
şimdi evdede duramayız camları acıp rüzgarla kurumasını sağlayacakmışız
anneme gidiyorum bu çatı işi çözülene kadar gelmeyecem
kocamı belki ikna ederim satarız evi annemlere yakına taşınırızzz çok karışığım kızlarrr
bebeklerin hareketlerini nezaman hissettiniz ya ben hala hissetmedim vebendeki degişiklikler göbegim biraz şiş birde bulantım var bunun dışında bende hiç degişiklik yok buda beni korkutuyor ve stres yapıyorum kendi kendime bu hepinizede oldumu yoksa benmi fazla paniğim
bende senişn gibi hiç hareket yok diye paniklemişdim ama rahat ol benimkiler 20.haftada hareketlendi:) şimdi hareketlerinden geceleri uykudan uyanıyorum valla
inşallah biz hissederiz bizde uyuyamayız hareketlerinden inşallah
ay evet valla yaa tez zamanda inşallahhh
canım ya sendede oluyormu bazı korkular acaba bebeklerime bişeymi oldu yok şöylelermi yok böylelermi diye bir korku oluyormu sende yoksa benmi fazla korkuyorum
ben kendim olmadım aşı yeni gelmiş zaten...ama eşimle kızıma yaptırdım.. tırsmıyorum....
Herkese hayırlı günler........nasılsınız arkadaşlar..........ya ben daha hamile değildim o zaman burası bir kalabalıktı,neşeliydi o zaman çok özenirdim bende tekrar yaşasam ikiz hamileliği ve bu topiğe gelsem derdim.şimdi çok şükür burdayım ama kimse yooooooooook.KEVSERCİM canım benimde ishalim çok yoktu,ben tutuldum yürüyemiyorum demiştin ya ona yorum yaptım daha çok,bende tutulmuştum,oturduğum yerden yardımsız kalkamıyordum,ayaklarımı robot gibi hareket ettirebiliyordum.dün gece uyudum uyandım hep aklıma geldin acaba nasıl diye,çok dikkatli ol tatlım olurmu.
kevserim boşunamı demiş peygamberim S.A.V cennet anaların ayakları altındadır..
rose cum aşıdan korkmuyorum hastalıktan korktuğum kadar...... olurum ama bizim eskişehirde aşıyı doğumevine vermişler.. oda bana uzak.... ne yapacağım bilmiyorum... müsait olursa eşim götüreecek..ben dışarı çıkmıyorum ama eşim çok kalabalık ortamda çalıştığı için hastalığı taşıması mümkün... aşı olsada taşıyabilirmiş... bakacağız artık duruma göre
nerdesin kız sen, geldin istanbullara anneni görrünce unutttun bizi naniknanik
Sonunda evime geldim bende gercekten özledim hepinizi ara ara girip yazmaya calıstım sadece ama hiç iyi gitmiyo bu aralar 2 ay sonra istanbula tekrar dönücem vallahi arada kaldım off mafoldumbenayy medinecimm nerdesin özlettin kendini nasılsın
ayh tesüf ederim naniknanik
net yok ya bide pcmi yanıma almadım ya giremedim yaa
Bide vana da ablamla geldik temizlik yaptı ben baktım zaten cok üzülüyorum kötürümler gibiyim evimde cok kötü tozlanmıs hiç bişi yapamıyorum böyle oluncada cok üzüldüm yaaa mafoldumben
Sonunda evime geldim bende gercekten özledim hepinizi ara ara girip yazmaya calıstım sadece ama hiç iyi gitmiyo bu aralar 2 ay sonra istanbula tekrar dönücem vallahi arada kaldım off mafoldumben
Kızlar ben hala aynıyım eskisi kadar kusmasamda genede aynıyım hiç bişi yiyemiyorum herkes ne kdar küçük göbegin var doguramıcaksın diyo okadar morelim bozuldu istanbula gittim daha cok beni deprosyona soktular ya cok mu büyük olmak zorunda bu karnım
hoşgeldin canım herkesi takma canım ya benimde göbegim çok büyük degil anca büyür daha canım sen hareketlerini hissediyormusun kusma ve iştahsızlık bende de var hala galiba biz doguma kadar böyle gidecegiz