Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

sakın sinirlenmeyeceksin konusunda sana çok katılıyorum.
hamileliğimin 7. ayına kadar çalıştım son aylara kadar gezdim tozdum hiç yatmadım. hiç açılmam silinmem vs yoktu.
ama bir olaya çok sinirlendim sinirden ağladım. ogünde doktor kontrolüm vardı. tansiyonum fırlamış sinirlenmekten sancılarım başlamıştı.O gün doğurdum.
'' SAKIN AMA SAKIN SİNİRLENMEYİN' arkadaşlar rahat olun.karşınızda örnek var göz önüne alın.

artvinli biliyon ALı BENıAN benim doktorum ama cerrahpaşada orada doğum yapıyorsun
ssk diye pek tercih etmiyolar ...ama çok memnundum benn

hormonlar sinir konusunda bana tavan yaptırdı kızlar yaa açık arıyorum zaten böyle kıl bi tarafım vardı daha da baskınlaştı:kedi:

istanbuldaki arkadaşlar hangi hast.ve dr.gidiyorsunuz.ben daha karar veremedim.
Ben hastaneye gitmiyorum cnm.Muayenehanesine gidiyorum 70 Tl.Diğerlerine göre uygun zaten.Özeller genelde 100 TLden başlıyor.Doğumu da Haznedar'da ki Hospitalium da inş.Dr.um bayağı methetti.Yeni doğan yoğun bakım lazım olabilir vs oranın yoğun bakımında uzman dr. duruyrmuş bebişlere özel İkiz olduğu için erken doğum ihtimali yoğun bakım,küvöz vs lazım olabilme durumu var.Yoğun bakımda çok az ücret alıyormuş.Normalde günlük 700-800 tl alıyorlarmış.Oranın %90ını SSk karşılıyor %10 hastadan alınıyor.Aşıları felanda doğumdan bi kaç saat önce yapıcak doğum ücreti içinde olcak vs.Gözüm arkada değil çok şükür.Dr.umuz paraya pek tamah etmez.Nereye gönderse de hep fiyatı uygun yere gönderir.Tavsiye ederim yerimseniben
Bebişlerim öne geldiği zaman duramıyorum bende kasılıyorum.İdrarını tutarsanda olur bebişlerini rahatsız etme sen yeri daralmasın yerimseniben

kendi yeri olmasına rağmen uygunmuş canım gerçekten bide idrar olayı gece tutmuş oluyorum isten dışı uykudayken normalde tutmuyorum ama arada ağrı yine oluyo benim bebeklerimle ilgili bi sebep için daha erken değilmi

bende çok oturursam,yatakdan kalktığımda tuvalete resmen sancıyla gidiyorum doktoruma sordum çok normal bebekler idrar kesene baskı yapıyor telaşlanma dedi

artvinli biliyon ALİ BENİAN benim doktorum ama cerrahpaşada orada doğum yapıyorsun
ssk diye pek tercih etmiyolar ...ama çok memnundum benn

dirimcim ya ben ilk hamileliğimde şişlinin dr.özel yerine gittim doğuma devlette yapıcaktım.ama doğumda dr.yoktu bana hast.çok gaddar yaklaştılar ilgisiz davrandılar çok kötü anılarım var:çok üzgünüm:şimdi devlete gitmekten çok korkuyorum.doğru dr. bulamamaktan çok korkuyorum,ama özel hast.ikiz olursa küvez yoğun bakım vs.gerekirse bizi çok zorlayacak.ben şimdi kontrollerime memoriale gidiyorum ama bu son kontrolden sonra gitmeyi düşünmüyorum.kafam çok karışık ya:çok üzgünüm:

hımm anladım canm bunu sana benim haftalarımda mı söyledi

benim hamile kaldığımdan beri geçmeyen idrar sorunum var her seferinde doktoruma soruyorum oda her seferinde normal diyor bana ama 20.hafta itibariyle resmen sokakta dolaşamıyorum ben alışveriş merkezlerine gidiyorum 2 tur atıyorum hemen wc ye koşuyorum diğer arkadaşlarda benim gibimi bilmiyorum

konuya direk dalıyorum günlük ped kullanmayın kızlar bol çamaşır değiştirin hijjenik değil

Ben kullanamam zaten hergün hergün.Regl olunca bile zor dayanıyorum.pişik yapar pişik en güzeli sık sık çamaşır değiştirmek
hangi hastanede bu dr canım peki ben almana gidiyodum ama bu ay da gidicem daha gitmeyi düşünmüyorum
bnm dr. geziyor cnm.Doğumlara ameliyatlara felan gidiyor başka hastanelere.JFK,Hospitalium bi kaç tane daha var iyi hastaneleryerimseniben
İşte canlı örnek.patronlara sinirleniliyor hep azcık daha sabredin nolur.Bebişler erken gelmesin :Saruboceq:
hormonlar sinir konusunda bana tavan yaptırdı kızlar yaa açık arıyorum zaten böyle kıl bi tarafım vardı daha da baskınlaştı:kedi:
Bak yukarıdaki yorumu görüyorsun değil mi.Canlı örnek de var.Sinirlenmek yok gel buraya yaz hıncını çıkaracaksan illa.:1ninca:

vilcim evet canım ikizlerimi 36 haftalık doğurdum fakat doğumdan 5 gün sonra ikisinide kaybettim.
ay canım bilmiyodum üzdüysem hakkını helal et nolur ...Meleklerin onlar senin hiç üzülmee
Bak bebişlerin karnında onları düşün Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn..

Kızlar sohbet çok güzel ayrılmak istemiyorumm ama kuaföre gitmem gerek ordan da işe geçicem..Hepinizi öpüyorumm

senin devletle ilgili yazını okudum cnm

bende ön yargılıydım ama mecbur kalınca gittim iyikide gittim 5 hafta özelde sancılarımı durdursalardıki bana göre yapmazlardı...
evimi felen satmam gerekirdi..
ben doktorumdan çok memnun kaldım çok iyi biri ve para göz değil..zaten ai beyin özel odassıda cerrahpaşada cnm dışarıda değil..

senin yolunda hızla ilerlediğim kesin canım aynen bende de böyle başladı geçen gece sinemaya girdik ilk yatının bitmesi kabus gibi uzun geldi kıvrandım resmen:kedi:

:kedi:kesmiyo annem buralar beni sonrada kendime kızmaya başlıyorum ben çünkü niye sinirleniyorum bebelerimde gergin çatık kaşlı olucak diye

arkadaşlar bencede kendinizi boş yere yormayın sonuçta bizler çok zor hamile kalıp bugünlere geldik lütfen bebeişlerinizi ve kendinizi irske atmayın derim
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Cnm ben dr.umun anlattıklarından çok memnun kaldım.Zaten kendisine de çook güveniyorum.Akrabalarımdan da çok giden var bende tavsiyeyle gittim zaten.20 senedir devam edenler var.Bende 3 senedir gidiyorum.Dr.uma Allah korusun birşey olmazsa sonuna kadar ona gitmek istiyorum.Hiç bi kuvvet beni ondan ayıramaz.Yanından geldiğim zaman aklımda hiçbir soru işareti kalmıyor.Dr.seçerken de buna dikkat edilmesi isteniyor zaten.Cerrahpaşaya yakın dr.um.Dediğim gibi 70 Tl doğum içinde hospitalium bi düşün.araştır istersen.Dr.umuz fazla para harcamamızı istemiyor.
Beşizlerime hamile kalmıştım ben taşıyamadığım için üçüyle vedalaşmak zorunda kaldık.Redüksiyon yapılması gerekiyordu ve tek bebeğe 1400 tl istiyorlar kendisi yapmadı prof.dr.a yönlendirdi.İlk defa rica da bulunmuş normalde tek bebeğe 1400 den yaparlarken biz 1200'e üç bebeğe yaptırdık.Allah korusun bnm dr.uma birşey olursa gideceğim ikinci adres odur.Zaten 23.haftada doppler için gidicem.Ama onun da muayenesi 300 tl :bbo:
Çapa da öğretim görevlisi Prof.Recep Has Google baksan bir sürü yazı bulursun yerimseniben
seyma sen nerede oturuyorsun cnm o dediğin hasatne bana çok yakın
Bağcılarda oturuyorum canım.Sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…