- 18 Ağustos 2007
- 1.258
- 2
peki masajı hangi kremle yapıyosun doktorun krem adı verdimi
Yok cnm orasını bana bıraktı.Tanıdık güvendiğim bi eczacı var ona danıştım ne yapayım diye.Daha 3 ay olmadan karnımda çatlak oluştu benim.En etkilisini almam lazımdı.Yeni çıkan bi rün varmış tamamen bitkisel test edilmiş onaylı yani.
Tummy Honey Butter diye bi krem.Kokusu da çok güzel rahatsız etmiyor.68.50 Tl fiyatı.Ben henüz birinciyi bitiremedim ve ilk çıkan iki çatlak hariç başka çatlak oluşmadı.Günde bi kere kullanıyorum hatta yeri geliyor bi kaç gün atlıyor.Doğuma kadar yetebilir yani kıvamı yoğun,yağlı gibi.Özel ürün olduğu için SSK karşılamıyor soran olur belki
İçindekiler:
Tatlı badem yağı,kakao yağı,shea yağı,balmumu,sorbitan oleate,cadelilla mumu,mısır nişastası,buğday tohumu yağı,kırmızı yoknca bitkisi ekstresi,E vitamini,jojoba yağı,susam yağı,yonca ekstresi,fosfolipidler,zeytin yağı,zambak kökü ekstresi,lesitin,ayçiçeği özü,şerbetçiotu ekstresi,bal,bisabolol,ginkgo biloba ekstresi,kuşburnu yağı,salatalık ekstresi,üzüm ekstresi,matricaria ekstresi,kolza yağı,bladderwrack ekstresi,C vitamini,anatto(doğal sarı),marshmallow ekstresi,organik aloevera ekstresi,silikon,tocopherol(antioksidan),parfüm
puff bu kadar