- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar, nasılsınız?
günaydınlar, nero ka cım öncelikle rica edeceğ,m şukullanıcı resmini değiştir Allah aşkına yaw ağzım sulandı heee...
kaydirigubbakcemile3 peki senimi kıracağım sen doğm yapınca haber ver yeniden ekleyeyim buraya,ama hakkaten çok güzel görünüyorlar
slm kızlar, nasılsınız?
selam sen nasılsın
iyiyim canım sağol, sizleri takip ederek ilerdeki halimi düşünmeye çalışıyorumkaydirigubbakcemile3
dün kontrolüm vardı, mercimeklerimin kalp atışlarını dinledik pıt pıt atıyolar çok şükür inşallah sonuna kadar böyle sağlıklı olurlar:Saruboceq:
Herkese merhabalar,aranıza yeni katılıyorum.aslında hamileliğim yeni değil ama birşeyler yazmak ancak mümkün oldu. bugün itibariyle 18 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. ikisi de erkek.ilk 3 ayım oldukça zor geçti ama yavaş yavaş toparlanıyoruz şükür. benim en büyük sorunum kilo malesef. 45 kilo ile hamile kaldım 43 e düştüm. şimdi ise zorla 47 ye çıktım.karnımda pek büyümedi. doktorumuz herşey yolunda ama 3 hafta içinde 2-2.5 kilo almanı istiyorum dedi. başarabilirim umarım a.s Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum...
iyiyim canım sağol, sizleri takip ederek ilerdeki halimi düşünmeye çalışıyorumkaydirigubbakcemile3
dün kontrolüm vardı, mercimeklerimin kalp atışlarını dinledik pıt pıt atıyolar çok şükür inşallah sonuna kadar böyle sağlıklı olurlar:Saruboceq:
hoşgeldin canım, hayırlı olsun ikizlerin inş. yol yarılanmış neredeyse maşallah.. ben de 5 kilo vermiştim.. iştahın da azdır şimdi senin, protein ağırlıklı beslen canım..
marry hoşgeldin cnm, naptınız dün gezdinz mi?
kızlar bi haber daha
özgede doğum yapmış dün saat 5 te . kızları küvezdelermiş biri 1400 biri 1100 kg imiş. kasım ne bereketli aymış. Allahım yardımcıları olsun inşallah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alırlar.