- 1 Ağustos 2008
- 1.208
- 0
- 43
CLAİRE nice mutlu sağlıklı güzel yaşlara tüm ailenle...
arkadaşlar benim transferden beri karnımdaki şişlik inmedi daha şimdiden pantolonları iliklemede zorluk yaşıyorum. kocaman bi göbek var sanki bazen nefes bile alamıyorum. tüp bebek transferinden sonra aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
canım benimde oldu, dr.uma sordum çok fazlayumurtladığım için 28 tane yumurtam olmuştu, yumurtalıklarım normalin 5 katında büyümüş e 6 ayda 3 aşılama 1 tüp ilaçlar yumurtlaya yumurtlaya büyütmüş benim yumurtalıkları, fabrikaya dönmüşüm resmen,
yumurtalıklarım ağrısıymış, 3 aydan sonra küçüldü, sonra bebişler büyüdü....
merhaba kızlar nasılsınız
öncelikle hepinizi tebrik ederimm ve inşallah hayırlısıyla hepiniz mucizilerinizi kucaklarsınız
bişi sorucam kızlar bilginiz vardır sizin şimdi tüp bebektede microdada yumurtalar dondurulabiliyormu
dondurulmuşların transferindede ücretalınıyormu yani tüp bebekle aynımı fiyatıı yardımcı olurmusunuz
çok merak ettim
ben 17 tane embriyoyu 1250 ye 5 yıllığına dondurdum, ama transfer ücreti nedir bilmiyorum...
dırımkızı cok gecmıs olsun....kızlar bakıcısız mı bakıyorsunuz bebeklerınıze bırde cok zor oluyor mu ? mıllet benı korkutuyo en az 4 kısı gerekıyo falan dıyolar ..o kadar zor mu ?
yok canımhiç korkma, gerçi ben daha doğurmadım ama topiğimizde süper annelerimiz var dırımkızı ve hymarry maşallah tek başlarına bakıyorlar, onlar güç veriyor bize de, korkmuyoruz artık..