Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kaydirigubbakcemile3 canım benim geçmiş olsun,çok kötü oluyor insan artık son zamanlarda,ben son bir ayda sanırım 6 kilo almıştım,ve heryerimin balon gibi olduğunu yazmıştım burdan da..
ama iddia ediyorum ilk 1 haftada 10 kilo,ikinci haftada 10 kilo daha veriyorsun canım,
KK teyzerlimiz beni görmeye gelmişlerdi,kaç günlüktük bilmem,onlar yazsın,nasıl bir hafta 10 günde söndüğümü..
o şişlikler hep su ve ödem,çok kısa zamanda gidiyrolar canım,hiç merak etme,yeterki sağlık olsuunnkaydirigubbakcemile5

bende daha 23.haftadayım ama yoldan geçen insanlar şimdiden allah kurtarsın demeye başladılar:)) 30 lu haftalarda kendimi düşünemiyorum

canan geldim kuş
aslanlar uyuyor cnm yarın hastaneye gidecez

kayra len ...kardeşim bilecikte yakınmı
gelem oraya

kızlar ya ben çizelgeyi yapamıyorum daha doğrusu hepsi oluyor ama kk ye kopyalamıyorum kabul etmiyor

bende anca başardım hayatım yaptığın linki bi yazsana buraya sonundaki uzantısına bakalım uzantıdan kabul etmiyo sanırım

iyiyim topiğimizin morel kaynağı herkese morel dağıtıyosun yerim seni resimlerinizide gördüm ayy hepiniz harikasınız yawww göbüşler müthişşşş pastanelerde buluşmalar felan kıskandım yaww bende orada olsaydımda bütün pastalara tatlılara saldırsaydım nede olsa hepsi burcinden heheheh

kuzum sen gel ben sana ne tatlı,pasta,börek vs istersen booolll bolllll yedireyim..helal olsun hepinize..

iyiyim topiğimizin morel kaynağı herkese morel dağıtıyosun yerim seni resimlerinizide gördüm ayy hepiniz harikasınız yawww göbüşler müthişşşş pastanelerde buluşmalar felan kıskandım yaww bende orada olsaydımda bütün pastalara tatlılara saldırsaydım nede olsa hepsi burcinden heheheh

yok beeee:eek:morel vermek lazım ama napiyim, yalan mı cananım rtecavüz kaçınılmaz laelaelaelaelae
burçinle baştan pazarlık yaptık, senden olmıycak diye, yoksa rahat rahat yiyemezdik...

ee gelmicez yoksa dediniz kabul etmicektim de napıcaktım :))))

hee, öyleyaptık, tokuz mokuz dedik ama götürdük... cokacimcoook
senin çizelge nerdeee?

sormayın valla,hepimiz kahvaltı yapıp yemek yiyip geldik ama üstüne tekrar yemek,çay,kahve ve tatlı götürdük..biri de bizi durdurmadı yani :)))

Bursa grubu ne tatlısınız...alkisalkisalkis

kuzum o senin tatlı bakan, tatlı gören gözlerin..

ama burcin bak börek dedin canımı çektiridn zaten böreğe aş eriyom kızzz bugünde canım bursanın o meşhur iki şeyini çektiiiii ya bursaya gelmek istiyorum yawwww orda yiyeceğim çok önemli 2 şey var yawwww

canan bende bursaya gidecemmm yaaaaaaaaaa bende istiyom ama ali ile ömer aşklarım 1 yaşına girsinn öle kışın gidemeyiz

bizler iyiyiz eslemembrar sen nasılsın ikizlerimiz nasıl bu arada kızların adı ne

biz de iyiyiz canan ikizlerin adları eslem-ebrar:)üye adımdan da belli gerçi amakaydirigubbakcemile3şu anda uyku moduna geçmek üzereler ,gece uyumuyolar yaa napçam bilmiyorum,sabahta kalkmıyolar:umursamaz:öğle 12:00 de kalkıyolar gecede 1:00 den sonra yatacaklar öncesi kurtarmıyo.okula başlayınca düzelir heralde sizin hayat nasıl gidiyo takip ediyorum ama yinede sorayımopuyorumnanaktan

kızlar sizi bırakmak istemiyom ama bel ağrısı ve uyku bastı napcezzzz

ya bide bişi diycem bana bugün sanki karnım düştü gibi gelsi yani saçma biliyorum daha çok erken ama gözüme öyle geliyo

ama burcin bak börek dedin canımı çektiridn zaten böreğe aş eriyom kızzz bugünde canım bursanın o meşhur iki şeyini çektiiiii ya bursaya gelmek istiyorum yawwww orda yiyeceğim çok önemli 2 şey var yawwww

ayyy çok özür dilerim canım yaa :KK43:(((((( senağlama
keşke burada olsan hemen yollardık sana, offf :'( senağlama
gel canım gel canım kaç şey istiyosa burdan hepsini yeriz beraber :)))) :lepi: cokacimcoook

dirim sorma vallaha ya ben kocayı kandırsam sen aslanları bi gün anneye bıraksan sabahtan kaçsak seninle yesek içsek bursalı şu kızları görsek akşamada gelsem delilik çılgınlık dediğin budur işte yemek uğruna neleri göze alıyoz hehehe

ayyy çok özür dilerim canım yaa :KK43:(((((( senağlama
keşke burada olsan hemen yollardık sana, offf :'( senağlama
gel canım gel canım kaç şey istiyosa burdan hepsini yeriz beraber :)))) :lepi: cokacimcoook

bu kadar yürekten çağırma beniiiii bir gece ansızın gelebilirimmmmmzemuszemusa.s.:teytey:

haki benim azberimde değil ama 15 sayfa kadar öncesinden aynı soruyu bende sordum bana çizelgenin linkini vermişlerdi şimdi uyanık arkadaşlardan bilen yoksa 15-20 sayfa geriye gidip o linki bulup ordan yapabilirisn

dirim sorma vallaha ya ben kocayı kandırsam sen aslanları bi gün anneye bıraksan sabahtan kaçsak seninle yesek içsek bursalı şu kızları görsek akşamada gelsem delilik çılgınlık dediğin budur işte yemek uğruna neleri göze alıyoz hehehe

aaaaaaaaaa evet olabilir kızzzz süperrrr benim mayıs annelerimde var
onlarıda görecem bursada
c.tesinden çıkıp gideriz aksamda döneriz

bu çizelge nasıl yapılıyor arkadaşlar

söle cnm son adet tarihini ve tahmini doğumunu yapasyım

X