Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar....ya ben hala anlamadım.muallim abla arefe günümü doğuma gidiyormuş?canancım bende öğreneli daha 4 gün oluyor.daha kese görmeye bayramdan sonra gidecez,değere göre biz yorum yaptık ikiz diye......son adet tarihime göre şu an 4+1 haftalık.
öööööööö
|....KK Nick....|SAT|Tahmini D.T.|
01|Flavius| 10.Ara.08| haber alamadık:Saruboceq:| 02|mimoza| 11.Ara.08|haber alamadık:Saruboceq:| 03| Hymarry| 09.Oca.09|İki kızımız oldu| 04| İkizlemiz| 17.Oca.09|haber alamadık:Saruboceq:| 05| Bebiş istiyoruz| 20.Oca.09|iki kartalımız oldu| 06| Pamukşeker| 03.Şub.09|iki tombalağımız oldu| 07| kinder| 09.Şub.09|haber alamadık:Saruboceq:| 08| incisu| 20.Şub.09| 09| Nevra_t| 26.Şub.09| 10| penses| 26.Şub.09|haber alamadık 11| hazanx| 1.Mar.09|haber alamadık 12| kaswa| 06.Mar.09| 13| Egeli| 08.Mar.09|haber alamadık 14 |sadecebu| 10.Mar.09| 15| wavy| 10.Mar.09| 16| çekirgeler| 11.Mar.09| 17| canbebek| 14.Mar.09| 18| artemissia| 21.Mar.09| 19| pumpkins| 06.Nis.09| 20| kevser| 07.Nis.09| 21| umudumsun| 09.Nis.09| 22| claire| 15.Nis.09| 23| olmuyo| 26.Nis.09| 24| Canan| 20.May.09| 25| burcinn| 28.May.09| 26| erolcan| 02.Haz.09| 27| zuzum|0 3.Haz.09| 28| biv| 03.Haz.09| 29| selinius| 15.Haz.09| 30| Kayra| 16.Haz.09| 31| alaina| 25.Haz.09| 32| zuzu| 30.Haz.09| 33| vil| 06.Tem.09| 34| MeDİNe| 03.Ağu.09| 35| Rose| 08.Ağu.09| 36|geranimo|22.Ağust0s.2009| 37|mner|21.Eyl.09|
eveeettt işte liste budur:))
ay evet çenem düştü, bi de ağrım var kasıklarımda çok, oturamıom yürüyemiom, bi de kociş geç gelcek bu akşam, gerçi aradı geliom yoldayım die ama napıyım, başka trlü yatarak geçmio vakit kalça kemiklerimin sızısını hissetmeye başlıom hemen, dirim yhok marry yok onların yerini dolduramayız tabi ama çok alıştım hepinize valla, bilgisayarı kapatırken sanki topiğimizdeki herkesin yüzüne kapatıyomuş gibi oluyom, bi manyağa bağladım bugünlerde kendimi...-tatlicadiarzu-
Canım yok cenen düştü die demedm ben memnunun valla kaydirigubbakcemile5
İnsan sıkılıyor gercekten böyle burda buluşmasak ne ederdim bilmem coks eviyorum sizi yahuu :asigim:
ay canım Medinecim ya anne çözlemi had safhada kaldın tabi yad ellerde neyse az kalmış doğuma kadar kalıcan dimi artık istanbulda?Hymarrcım 21 kasım da ordayım inş :))
Ayh cok heyecanlandım gece rüyamda annemi gördüm ben gelmişim sarılıyorum ona ne agladım rüyamda bide gene yemek yiyyodum rüyamda hehe
Diş mi çıkarıyo yoksa dırımcım ...annem iş yapıyor ben ömere bakıyorummm çok süzüldü kuzum ya
kahrolsun damaklarıda çok kaşınıyor kemiriyor biberonu yaa....devamlı mız mız haldee yaa
merhaba arkadaşlar....önce şöyle bir geçmişi okudum......maşallah ya doğumlar başlayacak,tarihler alınmış,tarihleri belli olan arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum....medinecim nasılsın,ist.geliyormuşsun hayırlısıyla gel canım benim ay kıyamam insan hamileyken çok duygusal oluyor anneni çok özlemişsin,bak gözlerim doldu şimdi.DIRIMCIM senin bızdıklar nerede artık resimlerini kaldırmışsın,geçmiş olsun bua arada dr.götürecekmişsin yavruları,HYMARY canım dün senin kızların yeni fotolarını gördüm ekrandan öptüm onları rabbim nazarlardan korusun,kocaman olmuşlar ya inanamadım,Birazda kendimden bahsedeyim arkadaşlar,tedavi süreciydi,iğneydi,yumurta toplama transfer derken ayın 9 unda sonucumu aldım,12.gün değerim 741 çıktı,14.gün değerim 1347 çıktı,bayramdan sonra hayırlısıyla kalp atışaları için kontrolümüz var.....beni merak eden bütün arkadaşlarımı ayrı ayrı öpüyorum.
Ne güzel ya buluşmuşsunuz mende istiyom maney :sinifsinif:Bursalı ikiz hamişler buluşması ...
Burçinn, ben,Deniz (çekirgeler)
dualarımız sizlerle wavyicim hayırlı doğumlar diliyorum ve stres yapma artık rahat geçir bu haftayı biliyorum söylemesi kolay ama duymaza gel bebişlerin için kaydirigubbakcemile2selam canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum güzel dilekleri için. allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin..
hymarry yavrum benim korkum bu hafta sancılanmak canım serdar bey yok ve bu zamana kadar medikale gitmiş olmamaın hiç nbir anlamı kalmayacak(
Dirim canım eşine tepk, vermemekle ,iyi etmişsin bazen sessiz kalmak bağırıp çağırmawktan daha çok mahçup ediyor karşındakini..
kaswa desene nerdeyse aynı zamanda doğum yapcaZ:))
bu arada bugün canımı sıkan bazı şeyler oldu. sinirden saatlerce ağladım. ve şimdi kasıklarım makatım ağrıyor dualarınızı esirgemeyin kızlar. maneviyata çok ihtiyacım var. hepiniz allaha emanet olun..
ay canım Medinecim ya anne çözlemi had safhada kaldın tabi yad ellerde neyse az kalmış doğuma kadar kalıcan dimi artık istanbulda?
liyodora kısss gelll yamacımızaa bakimmm ikiz seninn kesinn