- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kevsercim allah izin verirse yaren ve ceren olacak isimleri.. siz karar verdinizmi isimlere?
dirim canım çok normal biliyom ama hani pek rahatsızlanmadım bugüne kadar. birden böyle olunca tırstım işte( amin canım benimn çok sağol...
haki cim, bak biz bursalı üç hamiş toplandık, sen nerelerdeydin kaç gündür?
canım gündüz misafirlerim vardı birde eşimi yalnız bırakmak zorunda kalıyorum oda olmuyor şimdide kahveye postaladım da öyle gelebildim diğer bursalı kim
fotoğraftakileri mi soruyorsun? burçinn, ben ve çekirgeler, fsm de çınar pastanesini bilirsin, oradaydık.. sen de nilüferde oturuyordun dimi?
canannn.. naber kuşummm?
iyiyim topiğimizin morel kaynağı herkese morel dağıtıyosun yerim seni resimlerinizide gördüm ayy hepiniz harikasınız yawww göbüşler müthişşşş pastanelerde buluşmalar felan kıskandım yaww bende orada olsaydımda bütün pastalara tatlılara saldırsaydım nede olsa hepsi burcinden heheheh
yok beeeemorel vermek lazım ama napiyim, yalan mı cananım rtecavüz kaçınılmaz laelaelaelaelae
burçinle baştan pazarlık yaptık, senden olmıycak diye, yoksa rahat rahat yiyemezdik...
ben iyice yabancılaşmışım ben fotoğraf görmedim nereden bakacağım birde ben mkp da oturuyorum canım bursayı pek bilmiyorum
haklısın kevsercim kaçınılmıyosa alacan zevkini anasını satayım hehe demek anlaşmalı gittiniz neyse o zaman paramızı vererek saldırırdık dondurmalara pastalara profiteröllere oh ohhhh
becerip yapıştıramadımki senağlama
canan canım geliyorum ALLAHın izniyle evet hemen doktora gidicem kaydirigubbakcemile
ah küçük yerde yaşamak zorrr...
kevserin bugun masaALLAHı var cok hızlı gördüm seni canım :hulya: