biraz geç oldu ama olsun keşke 10.-15. haftandan sonra keyifli olmaya başlasaydı geldin 31. haftaya ama olsun bebekler sağlıklı olsunda biz anneler acıyı çekeriz geçen markete gittim tam okul çıkış saati öğrencisini alan anne markete uğramış çocuklar anneye bağırıyo çağırıyo istediğini almayınca arkadan tekme felan sallıyo ya o kadar üzüldümki biz neler çekerek onları dünyaya getiriyoruz ki hamilelik belkide işin en kolayyanı onu büyültmek dilinden anamak uykusuz aç kalmak hastalandığında ondan daha çok beter olmak hep annelerde yani acı hep anneler çekiyo çocuklar büyüyünce annelere böyle yapıyo ergen olunca sen ne anlarsın sonra beğenmeme kızlar duygusalmıyım bilmiyorum ama çocuğumun beni sevmemesi değer vermemesi umursamaması önemsememei çok kötü bunu düşünmek bile kötü allah çocuklarımızı iyi birer evlat olarak versiz annelere hayırlı evlatlar olsunlar işallah
belime vurunca acaba sancı bunudedim ama mesela adet sancısı gibi oluyo diyolar bacağa vuruyo diyolar bende hiç birisi yok sadece karnım taş gibi ve karnım tuhaf bi şekilde ağrıyo benimde geçiyo sürekli olmuyo ama oluyo işte bazı acaba her hamilede kasılma farklı şekillerdmei oluyo diycem ama saçma olacak
ya alttan muayne edilmek beni korkutuyo adam rastgele sokuyo hatta sen bile anlattın ya asistan açılmma baktı yırttı dahada çok açıldı felan diye bi kere gittim alttan muayne istedi istemiyorum dedim o zamans adece kalp atışların bakarız dedi baktı yaşıyolar dedi gönderdi bu haftamda gitsem nst ye felan bağlarlarmı acaba 25 deyım ben
canım benim allah razı olsun allahım darda koymasın seni çok temiz kalplisin yaparsın eminim bu sözleri yakınlarımdanda duymak istiyorum ama duyamıyorum maalesef tırnağın varsa kaşıycan diyrum o yüzden yormuyorum pek dinlenmeye başladım bende . ama mesela ilginç bişey söylüyim sizede oluyomu bilmiyorum mesela tuvalete gittim pantolonumu çekicem eğiliyorum ya kalkarken birden taş oluyo ağrı saplanıyo atıyorum bulaşık mk. tabak koydum eğildim ya kalkarken yine öyle oluyo sizede oluyomu böyle eğildikçe kızlarrr