- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın kızlayyyyyyyyyyy
vılcım sabret canım az kalmış.............genelde 20 lerde baslarsın hıssetmeye.........bekle annesı.........
sizi gdi hamile anneler siziii,
tabi bu saat size günaydın oluyo demi,çocuklar doğsun görücem kaçta kalkıyorsunuz,,
ayrıca ben h iç kıskanmam kiii hıh :dilcikar:kaydirigubbakcemile3
kaynarkazana atmalı canım..:jeyyar:
oy maşallah, yeriz onları biz.. resim yok mu be pamuğum facebook a falan eklenmişler de olur, merak ediyoruz çok seni, 3 kiloya yakın doğdular dimi? nasıl başardın nann...:) isimleri çok güzeeel, ben hala kızlarıma isim bulamaadım..akannehir
o kadar morelim bozukki kızar ellerim titreiyo şuanda kaynanam bana hakaret etti çok fenayım
bitanesiiiim merhabaaaaçok teşekkür ederim canım,ay ne fena işmiş,kullanamıyorum elimi o kadar oldu..
bayaa canın sıkılmış canım,bırakıverşrler valla uğrşamazlar hiç,bilirim,hiç üstüne gitme,
inşallah halledebilrisin:hulya:..
eneeee mis gibi taze anne pamuğum gelmiişşopuyorumnanaktan,
isimler ne kadar güzel olmuş canım benniim,Allah isimleriyle büyütsünopuyorumnanaktan
canım acaba neden ağlıyor,hiç doktora götürdünüz mü,
yada sence gazı falanm ı var canım,sık takıl bize yaaa,özlüyorum seniiiiopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canımmmmmamiiiinHos geldin canım ...
Rabbim analı babalı büyütsün ...
ALLAH c.c. isimleriyle büyütsün cok güzel isimler gercekten....
Canım yaaa güldüm babanla konusmana hele höyttte kaydirigubbakcemile3
Bizdende selam söyle resim cekinde sizi görek :)))
aaa cok sasırdım canım ya nasıl sana hakaret ediyo bide senin evinde mi lmaz:
ne oldu anlatsana
Alalh isimleriyle yaşatsın canım gerçekten güzel isimler...
Sakin ol canım duymaza gel ,demek kolay ama yapacak bişi yok seviyesine inme sakinleş biraz
ilahi kevser güldürdün beni kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
marry bu arada süt sağma makinanın markası ne? bidde meme ucunu çok yara yapıp parçalıomuş, doğru mu?
bu arada günaydın herkese geçmişi okumadan gelemedim bu sayfaya nasılsınız bebişler nasıl ben ve bebişlerim iyiyiz çok şükür ama bişi sorcam kızlar ne zaman hareketlerini hissetmeye başlarım merak ediyorum yatarken falan dinliyorum ama hissedemiyorum henüz :1no2:
hymary kız guldurdun benı kızzzzzzzzzzzzzz...............gozun mu sıstı ters tepkı yapmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.................delikafadulden
markası medela cnm ben çok memnunum.
Hiç öyle bişey de yok,
ben ilk zamanlar kızları emzirmeye çalışırken acıdı,çatlar gibi oldu,ama krem kullandım hala emziririm,ve sağarım,hiçbişey yok maşallahh..
bu arada domateslemi ne,parmağm geçti ama gözüm şiştii,ona da mı domates koysamm kaydirigubbakcemile3 :tomato:
Ay kıyamama canım ya tadını çıkaralım ozaman doğuma kadarsizi gdi hamile anneler siziii,
tabi bu saat size günaydın oluyo demi,çocuklar doğsun görücem kaçta kalkıyorsunuz,,
ayrıca ben h iç kıskanmam kiii hıh :dilcikar:kaydirigubbakcemile3
Ayy az kaldı ozamannvil cim kesin tarih 20 haftayerimseniben..
Bakalım bende yakında hissederim ozaman 18 olduk 20 ye bişi kalmadıe yalan mı vilim, kaynarkazanlık tam bunlar, daha çocukken tekerlemelerimizde vardı bunlar kaydirigubbakcemile2
hareketlerini ben 13-14lerde hissetmeye başlamıştım, gerçi kimse inanmıyordu dr.umda dahil, ama ben hissediodum, hatta eşim de ultrasonda tam anlattığım yerde tekmelediğini görünce inanmıştı... ama çok hareketli benim cadılar bi de kızlar daha çabuk hisssediliyomuş, bilmem alakası var mı?
Bakalım nasıl olcak tekmelerihymary kız ne o uyukumuzu kıskandın mı.........................sende cok uyudun hıh sımcık ugras cımcımelerle bakımmmmmmmmmm.................
vılcım evet canım sabır zordur ama ınan gecıyo gunler cok guzel tekme yemek..............ama bebışlerden................
kevser haklısın bende cok erklen hıssettım ama sonra bırara kesıldı o zaman tedırgın olmustum net olarak 19 20 de oluyo...............
kız nıl ayyyy sen mı dıyooooooooooooooon böle dıkkat et üç gelın kaynanası olcennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..............hehe
Ayy geçmiş olsun oku kendini bence herkes iyi gözle bakmıyo nazar eden olabilir..markası medela cnm ben çok memnunum.
Hiç öyle bişey de yok,
ben ilk zamanlar kızları emzirmeye çalışırken acıdı,çatlar gibi oldu,ama krem kullandım hala emziririm,ve sağarım,hiçbişey yok maşallahh..
bu arada domateslemi ne,parmağm geçti ama gözüm şiştii,ona da mı domates koysamm kaydirigubbakcemile3 :tomato:
20.haftada başlıyor vilcim benide 20.haftada başlamıştı şimdi 22.haftadayım dün akşam hareketlerinden uyuyamadım dünyanın en güzel duygularından birisi bence :)