selam canlarımm,canım arkadaşlarıımm,,
geranimo canım pantolonların hayırlı uğurlu olsun,çok iyi almışsın,çünkü dediğiniz gibi normalde hamiel kıyafetleri çok pahalı oluyorr,
bu arada kaynanamlar da samatya,paşa arasında oturuorlar ıııyyghhh:dilcikar:
wavym gerçekten kıyılamayacak haldeyim,kıyama bana,hatta acı bana böhüüüü :roflol:
dırımım evimi temiz tutmaya çalışıyorum canım yaaa,gerçi kurutamıyorum diye çamaşırlarımı içeri asıyorum ama genelde hazır ve nazırım yaaani,beni de biliyon artık,çık gel iki muhabbetin belini kırarızz kuşumm buyrunnnnnnnnn
kaswam canım çççooookk geçmiş olsunn,anne-baba diyince akan sular duruyor,senin de annaeciğini uzuuunn ömürler sana bağışlasın inş..
kevserim aahhh ahh,uyumak zorr,ben bir de o temmuz ağustos sıcaklarında çekmiştim ağırlıkları,şimdi en azından sarıl yat kocana yaawwkaydirigubbakcemile3,
çok geçmiş olsun canımm
cananım nasılsın canııımm,denk gelemedik yaaw,baksana gecenin bi körü süt sağarken girebiliyorum anca,nasılsıın,doktor ve hastanede karar kıldın mııı,,hayır ona göre geliceemiz hastaneyi bilelim demiiyerimseniben
vil,sebele,rose canlarım siz nasılsınız,
bana tarihlerini geçmişte yazan olmuştur,girip ekleyemedim noolur kusura bakmayınn,
ama yeniler tekrar yazarlarsa,ben burdan wavyme yada dırımıma rica ederim,girip benim sayfamdan eklerler:kedi:
muallimimm,kayracım nasılsınıız,çok özlüyorum valla muhabbetinizi yyaaw Şeniz
canbebeğim,bebişim,özgecim herkes iyidir inşallahh
kızlar bizim de dün kırkımız çıktıbugün 40 gezmesine gidicez,
önce doktorumuzu ziyaret etmek istiyoruz hastaneye lokum götürmüştüm söylemesi ayıp onu beğenmişti çok,gelip gidip yiyiyordu,ondan alıp gidicez,
sonrada karşıya üsküdara benim dayıma ve yengemize kırk uçurmaya gidicez inşallahh,
darısı sağlıkla başınıza kızlarrr,
çok duacıyız biliyorsunuzz
hepinizi hasretle öpüyorumma.s.