Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes gezmede sanırım ...
Bebekleri olanda ugrasıyo ohh ne güzel...
Vil iyiyim hamd olsun sende iyisin inşaALLAH ...
wavy kızma hayatım sana zararı var bende bişey sorcam ben 21 haftamdayım işim gereği kalk otur ayakta dur çok oluyo malesef ellerim ve ayaklarım şişiyo yaaaa walla 38 numara ayakkabı giyordum ayaklarım rahat etsin diye 40:) numara ayakkabı aldım ya erkenmi sizce şişmesi kızlar oldumu sizdede
selam marycim iyiyim sessiz sedasızım bu aralar ses vermeye halim yok kafam karışık biliyosun dünde eşimle konuştuk sonunda kızdı bana o kadarmı parasızız ben karımı bi doğum yaptıramayacakmıyım dedi devlette asistanlara güvenmiyorum dedi sen karar ver ben seni istediğin yerde doğumunu yaptırırım felan dedi bende borca girmek istemediğimi söyledim yani konuştuk balatta bi hastane önerdiler ah orayim diye oraya gidicem yani belirsizlkler acabalar keyifsiz kılıyo beni ama herşey düzelecek bebeklerimi sağlıkla kucağıma alacağım günleri bekliyorumgünaydın kız cananıııımm naber:hulya:,
görünmedin dün,anam dedim herkes bunalımlarda,
ben kendimi dertlerimi KK da unutuyom vallaha..
anlatsana nasılsın ne yaptın kuşum?
selam kızlar
valal barut fıçısı gibiyim... nst çektirmek için devlet hastanesine gittim. normalde hep gittiğim yer ve herşey çok rahat ilerler orada. ama gel gelelim gittiğim doktor kazmanın teki çıktı..bir saat rötarlı geldi. bu arada ben oturmaktan yoruldum bebekler kasıldı. neyse meğer ortalarda geziyormuş kazma. beni görmüş. içeri girdim azımı açmama fırsat vermedi. motor gibi sotuyor. neyin var noldu kaç haftalık. bende durumu anlattım amanın adam hemen acil kağıtları hazırladı. hepsinede kocaman erken doğum riski yazdı. beni kartal araştırmaya yönlendirdi. bide seni yatırırlar dedidelikafadulden dedim burda nst var beni sadece nst ye bağlatın yeter. araştırmaya yollamayın. tabi bu cümlemi tamamlayamadım. çünkü azarlandı. sen susmuyorsun beni dinlemiyorsun diye. ayy dlacaktım adama valla..Çok üzgünüm çoookneyse elime evrakları tutuşturdu. bide acizmişim gibi yanıma asistanını verdi koluma falan giriyor. ay dedim durun bişeyim yok. gözümdenmi doğuracağımı anladı buy adam dedim.. vezneye gittim orayıda aramış. hasta uyarılsın acil gitsin diye.. iyice dellendim ha bu arada bide sancı giderilmesi için ilaç verdi. ayy adam süper doktor valla bi bakışta sancı aralığımı bile anlayım bide dozlarını ayarlayıp verdi. ay neyse annem tuttu kolumdan taksiye attığı gibi eve getirdi. yarın medicale gidip paşa paşa paramı verip rahatça çektircem nst mi. ayy valla şu an kasılmalarım var sinir yaptım:sinifsinif:
selam marycim iyiyim sessiz sedasızım bu aralar ses vermeye halim yok kafam karışık biliyosun dünde eşimle konuştuk sonunda kızdı bana o kadarmı parasızız ben karımı bi doğum yaptıramayacakmıyım dedi devlette asistanlara güvenmiyorum dedi sen karar ver ben seni istediğin yerde doğumunu yaptırırım felan dedi bende borca girmek istemediğimi söyledim yani konuştuk balatta bi hastane önerdiler ah orayim diye oraya gidicem yani belirsizlkler acabalar keyifsiz kılıyo beni ama herşey düzelecek bebeklerimi sağlıkla kucağıma alacağım günleri bekliyorum
yavrum koru sakinliğini sinirlenme pat diye doğuruverirsin kızzz ama doktoruda es geçme bence acaba bişeylerdenmi şüphelendide sana öyle yatış felan dedi kız keşke bi gitseydin
cananım gelmişşşşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya yavrum muayene etse cişfddiye alcamda muayene etmrdiki gözle neyiş anlarsın yada bi şikayetin olur anlatursın telaş yapar. ama beni konuşturmadıbile delü adam. yarın sabah medikalde yaptırcam allah izin verirse.
sende canını sıkma canım benim. herşey hallolur bitanem.. doğum haftana var dah senin yerinde olsam hastaneşeri fiyatlarını araştırırım. hjatta gidip odalarını falan gezerim. kkda doktor ve hastane tavsiyeleri bölümündende yararlanabilirsin canım benim..bebişlerimiz kısmetleriyle gelecek alalhın izni ile sen üzme kendini tatlı annecik..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan