Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarrr
medinecim sen hamilesin kimsecikleri takma kafana bebeklerini düşün mutlu ol canım benimm
wavy yarın gelmiycenmi kızzzzz
kızlar bugün bi temizlik yapmışım o biçim halıları kaldırdım koltukları çektim sildim süpürüdm vallaha pırıl pırıl ohhh ama belim koptu vallaha sonra eşim geldi kızdı yalnız temizlik yaptım diye bide halılar balkondan aşşağı kayıp düşmezmi üstüne yağmur yağmazmı offf offff allahtan çok ıslanmadı halılar balkon çıkıntısının altıan düşmüştü ama tabi ben fırçamı yedimmmmm
selam kızlarrr
medinecim sen hamilesin kimsecikleri takma kafana bebeklerini düşün mutlu ol canım benimm
kızlar bugün bi temizlik yapmışım o biçim halıları kaldırdım koltukları çektim sildim süpürüdm vallaha pırıl pırıl ohhh ama belim koptu vallaha sonra eşim geldi kızdı yalnız temizlik yaptım diye bide halılar balkondan aşşağı kayıp düşmezmi üstüne yağmur yağmazmı offf offff allahtan çok ıslanmadı halılar balkon çıkıntısının altıan düşmüştü ama tabi ben fırçamı yedimmmmm
kevser canım nabersin?
canım iyiyim çok şükür.. dr. kontrolümüz vardı, ilk kez dr.umartık 15te bir gelin dedi, zaten ben 15te bir gidiyordum hehe... 1 er kilo olmuş kızlarım doğum için 2 ayımız kaldı 15 aralıkta 36 hafta olcaz dedim, yok sakın öyle deme, eğer problem yaşamazsak 38 e kadart gidice dedi... höyyt dedim, korktum valla... 1 gün 1 gündür almam öyle hemen dedi tabi kontrollerden sonra... hayırlısı bakalım bu durumda eğer dr.un dediği gibi olursa benim kızlar yılbaşında yada 2010 model olurlar...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
oyy maşallah kuzularına.. ah inşallah görürüz canım.benim 38. hafta bayrama geliyor beklemez drum: yeni yıl hediyesi desene:lepi:
kociş yatalım diyor.
öptüm canımŞeniz
medine kıs bunları mı takıntı yapıyon boş ver be gülüm yaaa. tgakılma bunları. doğu insanı gelsin gitsin yedirsin içirsin isterler. sen takma canım.. hamileliğin tadını çıkar hemi...
selam kızlarrr
kayra günaydınn canım.
benim buzdolabının dü fişini çektik boş bış çslılmasın diye düşün artıkınkaydirigubbakcemile3