Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağolun kızlar.. ben 27 haftamdayım ... inşallah erken doğum olmaz bundan çok korkuyorum ... evde hep dinleniyorum...
sağol canım... gelişmelerden bizide bilgilendir olurmu?
ne diyosun ya.... bu haftaya kadar topu topu 8 kilomu aldın kıs? ben 15 gün önce 14 kilodaydım.... bu ne yaaa.... :mymeka:
ya kızlar sizden esinlenip milupaya üye olmuştum... az önce bişeyler geldi.... nivea ıslak mendil, 2 adet huggıes bez..... birde içinde bir sürü %25 lik indirim kuponları var.... şampuan, ıslak mendil ve kremleri alıcamda, sizce huggıes bezleride alsammı? kuponları son kullanm tarihi 30.11.2009... yani ben huggıes i çok iyi değil diye biliyorum.... ne dersiniz? kullanmayıp elimde kalırmı dersiniz?
bence havalardan kaynaklanıyor da olabilir kıslar... baksanıza bir soğuk bir sıcak... koruyamıyoruz herhalde kendimizi....
ayy bizimkide mutfakta haldır haldır yemek yapıyor.... anem burada olunca babamla kardeşimde buraya geliyor yemeğe... ee birde eşim.... işten çıkan soluğu burada alıyor....
kıs wavy aklıma bir fikir geldi.... şu loptopları birazda anneleremi versek ne... onlarda kendi aralarında dertleşsin bakalım... ne şikayetler uçuşur valla havada..... amma komik olur ya.... delikafadulden
kıslaaaar ben hızla kilo almaya başladım ya. bu hafta tam 2 kilo almış.yani toplamda 8 kilo yapmış oldudelikafaduldenböyle giderse 20 kiloyla tamamlaeım heraldedelikafaduldendelikafadulden
karnımda maşallah byüdü artık kıtırım kıtıırrr:roflol::roflol:
kayra wavy nasılsınız kuşlar napıyosunuz
çok sağolun kızlar.. ben 27 haftamdayım ... inşallah erken doğum olmaz bundan çok korkuyorum ... evde hep dinleniyorum...
kaswa sana ne oldu dr kalkmanı yasakladı ben kaçırdımmı ne yaptım kanama felanmı oldu birisi şey yazmış işte karnım tepe oluyo felan diye bendede oluyo o taş gibi oluyo sivrileşiyo kalbim ama ben hiç dr söylemedim onu o dr söylemiş hastane yatışı flan vermiş ben çok bilinçsizmi davranıyorum acaba