Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
wavy,dırımkızıtamam ballarım siz ne istiyorsanız öyle olurlar inş..............Benim eşim gastroentrolog dırımım dahiliyenin bir dalı..Çok da ağır ve sıkıntılı bir bölüm..Organ nakli hastalarına bakar benim eşim genelde...Allah yaşatmasın kimseye...
yaaaaaaaaaa muallim aplaaaaaaa korkutma apla yaaaa
offfff......ama kadındoğumcuların çoğu erkekkkkkkkkk okuyanıda var yawwww
wavyy burada yoktn ben geince cnm hem dimemmm ne olacağınııı
wavy,dırımkızıtamam ballarım siz ne istiyorsanız öyle olurlar inş..............Benim eşim gastroentrolog dırımım dahiliyenin bir dalı..Çok da ağır ve sıkıntılı bir bölüm..Organ nakli hastalarına bakar benim eşim genelde...Allah yaşatmasın kimseye...
naber şeker ben iyiyim. annemden kaçamak kaçamk giriyom okuyom pc hep açık ama oturamıyom başına. valal yaş kaç olursa olsun insan anasının yanıda bebek oluyor yawww:kedi:kızlar ne habersiniz...
iyiyiimmm..bomba gibiyimm..yarın marrynin kızlarını göreceğizzz...foto mak. getireceğim..çekelimm..
haklısın wavyciğimmm...benim annemde çocuk gibi hala terlik giuy..yemek yee....
ayyyy evet yaaa marryciğimi görecezzz sonra gelincelerimi görecezzzz ohhhhh süperrr
ayy kıslar bende oğlanlara horon dinletiyorum kolbastı dinletiyorum heheheheh safkan laz yapacam onlarıı
ne soracağım anneler size?hiç keşke karnımda olsaydı psikolojisi yaşadınız mı?