Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Canım doğum 36 hafta baz alınırsa inşallahh eylül sonuna denk geliyor.Yazı böyle şişko şişko geçirircem yani:CüvCüv:

ınşşş olsun ols şısko ol değer bebişler için ama yaz hamışlığı zorr tabı.......aayy bıde bayramın bayram olcakkkk ınşşşşşşşşşşşşşşş.................................

aynen canım,bayramda doğucaklar inşallah,birini iftar birini sahur koyalım adlarının diyoruzkaydirigubbakcemile3

ya isim konusunda kararsızız bi de sen dinle durumumuzu bakalım teyzesi.
Eşim isim konusunda sadece evet yada hayır diyor,üretmesi bana kalmış.
Hz.Hatice validemizin kız kardeşi HALE ismi kesin.
Ama onun yanına ne koyacağız?Berra-Serra-Sena- tarzı isimle düşünmüyoruz.Şule olsun dedik,bir büyüğümüz de Şule ateş manasına geliyor,pek hoş karşılanmaz dedi.Ama biz çok sevmiştik..
Sonra ınci-Sedef düşündük,bunları da sevdik ama,bununda hiçbir manevi manası yok,iyice aykırı..
Bilmiyorum yaaa,kararsızız.Ne yapsak?.

kızlar benim çok zor geçioo yaaa hamileliğim yaa ( dün geldim hastaneden..kanamm oldu yineee bu dördüncü.... (((

canım bı kere ısım konusunda çok yanlış anmlamalar var.............anlamı guzel olma sartı onemılı...........dedığın ısımler çok guzel..........şule.........guzel bı ısm..........ateş anlamı var dıye cehennem anlamına gelmıyo...............anlamı guzel bıker e
hale şule
cıok guzel......................aklını hıç bozma ıçın rahat etsın.......
ıncı ve sedef te çok guzel ................anlamları kıza gıden çok temız ısmler............için rahat etsın ama ben hale şule yı tercıh ederım.....................mesela haleye sare de uyar.............

gecmıs olsun yat dınlen fazla ayakta durma canım saglıkla kucagına gelsın meleklerin.............

inş canım yaaa ( yat dedi zaten dr um bunun ilacı istirahatmiş.. yatiorum bende yormuorum kendimi ...

kızlar merhaba
istanbulda oturupta perinatolojiye gıden varmı,
dr um benı onumuzdekı hafta bakıkoy doğum evıne perinatolojıye gonderıyorr

incisu bende cerrahpaşada perinatolojiye gidiyorum. ense kalınlıkları orada ölçüldü. 24 ise ayrıntılı usg var bakalım sonuç ne olacak. inşallah bir sorun çıkmaz. ALLAH hayırlısıyla ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:

kızlar benim çok zor geçioo yaaa hamileliğim yaa ( dün geldim hastaneden..kanamm oldu yineee bu dördüncü.... (((

Canım çok geçmiş olsunn.Demek zor bir hamilelik olacak.Bebeklerin sağlıklıysa varsın olsun.Yat dinlen,hiçbişeye de elini sürme,boşver..

QUOTE=incisu;7482273]kızlar merhaba
dr um benı onumuzdekı hafta bakıkoy doğum evıne perinatolojıye gonderıyorr[/QUOTE]

incisu bende cerrahpaşada perinatolojiye gidiyorum. ense kalınlıkları orada ölçüldü. 24 ise ayrıntılı usg var bakalım sonuç ne olacak. inşallah bir sorun çıkmaz. ALLAH hayırlısıyla ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:

QUOTE=incisu;7482273]kızlar merhaba
dr um benı onumuzdekı hafta bakıkoy doğum evıne perinatolojıye gonderıyorr[/QUOTE]

incisu bende cerrahpaşada perinatolojiye gidiyorum. ense kalınlıkları orada ölçüldü. ayın 24 ünde ise ayrıntılı usg var bakalım sonuç ne olacak. inşallah bir sorun çıkmaz. ALLAH hayırlısıyla ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:

olmuyo canım nasılsın?Tekrar gittinmi doktora,Çarşamba mı gidecektin:sm_confused:?

Canım çok geçmiş olsunn.Demek zor bir hamilelik olacak.Bebeklerin sağlıklıysa varsın olsun.Yat dinlen,hiçbişeye de elini sürme,boşver..

evet canım yaa zordu öle gidioo daha bulantılarım kusmalarım bile bitmedi... ( ama allaha şükür bebişlerim ii :)) 15+4 günlüğüz ve minişlerim 12 cm ler kaydirigubbakcemile2

herkese merhaba,

siteye yeni üye oldum. uzun zamandır takib ediyorum ve çok beğeniyorum. ben 4 senelik evliyim ve bebek için uğraşıyoruz. doktora gittiğimde tek yumurtam olduğnu söyledi. tüp bebek yaptıracağız % 15 şans verdi. bu ay başlayacağız

hiç etrafınızda böyle olanlarınız var mı acaba

canım şimdiden tedavin hayırlı olsun..sen içini ferah tut yeter ve yürekten olacağına inan..gerisi gelir zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…