Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

wavycim canım denk gelemedik pek bugün.Uyuyoz uyanıyoruz,bilgisayar başındabiraz kalınca yavrular kığırdanmaya başlıyor,radyasyondan mı etkileniyorlar diye üzülüp bırakıyorum bilgisayarı.
Bulantı için ilaca devam etsen ya,neden bıraktın,yani sakıncalımıymış?Zor olur bulantı olayı yaaa:sinifsinif:

günaydın arkadaşlar size bişi sormak istiyoqum benin en ufacık bi hareket etsem belim deli gibi ağrımaya başlıyor acaba bi sorun mu var diee korkuyorum.sizce neden olabilir

günaydın arkadaşlar size bişi sormak istiyoqum benin en ufacık bi hareket etsem belim deli gibi ağrımaya başlıyor acaba bi sorun mu var diee korkuyorum.sizce neden olabilir

Canım öncelikle aramıza hoşgeldiin.Hamileliğin hayırlı uğurlu olsuna.s..
Hamileliğin erken şikayetleri arasında bel ağrısının olduğunu biliyorum,ben yaşamadım ama..
Doktoruna söylesen muhtemelen normal diyecektir fakat yine de müsait zamanda doktorunla bir konuşmanı tavsiye ederim canım.

günaydın arkadaşlar
bende bişey sormak istiyorum. dünden beri karın ve kasık ağrısı çekiyorum. ama yoğunluk sol tarafta sizlerde de oluyormu? korkuyorum biraz.

uyuyabilmene sevindim canım valla benim bıcırıklar uykuyu hiç sevmicek galibailk dönemden beri uyku sorunum var sabah ezanı ile uyanıyorum .. bu arada ilacı sürekli kullanamıyorum. o ilaç kortizon içeriyordu o yüzden kısa süreli kullandırdı.. 4 aylık olunca geçer inşallah..

Günaydın arkadaşlar umarım gününüz güzel geçer.

Günaydın canıııım,inşallah hepimizin güzel geçer.Hava sıcak ama,Allah sabır versin bize..
wavycim geçmiş olsun canım yaa,ilaç olayını anladımne diyeyim,zor:sinifsinif:..ben hiç bulantı yaşamadım çok şükür o yüzden çook geçmiş olsun diyeyim tekrar canım benim.Evdemisin sen canım?Ben paso uyuyorum valla,inşallah yavrular bu uykuların acısını çıkarmazlar,genelde tersinin çıktığını duydum çünkü..

bende gidicem doktra bu seferde çok ultrasonun zararı olurmu diee korkuyorum

Canım ben de ultrasona sık girmiyorum.Doktorlar her ne kadar kabul etmeseler de ben tamamen zararsız olduğunu düşünmüyorum.Zaten İbrahim Saracoğlu yada Ahmet Maranki gibi uzmanlar da oldukça karşılar.Muhakkak ki bir sebebi vardır.Ne kadarda bir giriyorsun usg ye?Ya da en son ne zaman girdin diye sorayım?

günaydın arkadaşlar
bende bişey sormak istiyorum. dünden beri karın ve kasık ağrısı çekiyorum. ama yoğunluk sol tarafta sizlerde de oluyormu? korkuyorum biraz.

cenycim günaydın.Doktorun normal diyebilir buna ama ben de bu ağrıları adet ağrıları gibi hissettiğimide idrar yolu iltihabı teşhisi koymuştu.Bir söylemekte fayda var canım,geçmiş olsun canım..

ayrıca küçük bi ilçede yaşıyorum 2 tane özel hastane var sordum ikiside bu hafta doluymuş.tüp bebek merkezindednde ayrıldım.esas doktorum için gün aldım onada ancak haftaya buldular yer.danışacak bi doktor bulamadım.acaba devlet hastanesine gitsemmi diee düşünür oldum

canım dördüzlerin ikize mi indirgendii?Çok geçmiş olsuun,hayırlısı olsun canım.
Da doktorun randevudan ayrılırken tekrar ne zaman gelmen gerektiğini söylemiyor mu?Yani yeni randevu için bu kadar uğraşman pek normal değil,hele böyle zor bir hamilelik geçirirken..
Ama devlet hastaneleri gerçekten çok iyi,yani düşünür olmak için olumsuz bir seçenek değil,benim eşim devlette doktor.Pek çok konuda biz de devletten yararlanıyoruz.Eğer sana yakınsa tavsiye ederim..

hayırlı sabahlar muallimcim.Naıslsın bugün?Kaç gün kaldı randevuna?

Ben bişeyler atıştırıp geliyorum 15-20 dakikaya,karnım acıkıyor yaww:kedi:cokacimcoook

benım bı haftam var ınş keselerı kalp atışını gorourum hayırlısıyla..............sonrada sızın guzel tecrube ve gobuşlerınıze yetırşırım hatunlar..................ınşşşşşşşşşş

selam hatunlar nasılsınız bakalım. ben evdeyim artıkın. evden takip edicem edebildiğim kadar işleri:))
bu arada yarın endokrine gidiyorum troitlerim yüksek çıkmıştı onunla ilgili muayener olacağım bakalım nolcek bebişlerde zeka geriliğine neden olabiliyormuş. allahım sen koru... troitleri yüksek çıkan varmı aranızda. ilaç mı veriyolar napıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…