merhaba kızla detaylı usg incelememiz güzel geçti sorun yokmuş çok şukur:CüvCüv:
ben magnezyum sorucam size magnezyum takviyesi alan varmı hangi marka kaç ml günde kaç alıyorsunuz pastil olarakmı alıyorsunu hapmı
Ay ben hiç anlamıyorum örmeden ama annem yapabilir sanırım,benim kıslaraopuyorumnanaktan..Çok tatlılar dimi yaaaaa..Biliyormusun?Ben bu patiklere bakar hep özenirdim.İnşallah yavrularıma giydirebilirim bunlardan.Ablam ördü bana bundan.Çok da güzel oldu.
Canım sorunsuz bir usg olmasına sevindim.İnşallah önmüzdeki bu hafta içinde bir gün ben de gidicem.Doktordan haber bekliyoruz.Farklı bir tarzı varmı bu usg nin,renkli mi oluyor?Ne kadar sürüyor?
Ben kramp şikayetim olmadığı için magnezyum almadım ama suda eriyen tabletler varmış,onlardan veriyormuş doktorun canım.Sen neden magnezyum istiyorsun?
günsaydın kızlar, ben daha yeni uyandım da :ecrin_bebek:
çok sağol canım. 13+5 olduk ama hala kötü bulantılarwawıy canım kaç haftalık old..............ınş gecer ya.............mıde bulantısıda zor.......rabbım kolaylık versın cnım ........
Canım çok sağol,şimdi deniyoruuumm
wavyyy canım nerelerdesin,çok geçmiş olsun yaaa,hala mı kötüsün,yoksa bu aralar daha mıkötü oldun ah canım benim yaaa:çok üzgünüm:
Serdar Bey ilaç vermedi mi,işe mi yaramıyor?
Biz o akşam senden konuştukiburaya da yazdım ama üzerinden çok konuşma geçti,bulammaış olabilirsin.Aynen seninle konuştuğu gibi bana da nereden buldunuz birbirinizi şaşırdım,o da şeker,sen de şeker,hiç tesadüf olmamış dedikaydirigubbakcemile3
Angel iyidir canım.Ben Cuma karneleri verdim fakat yaklaşık 2 hafta bir seminer dönemimiz var.Anlaşabilirsem daha erken kaçmaya bakıcam,zaten artık yavrular için işi de bırakıyorum.kızlar nasılsnız pazar gününüz nasıl gecti kızlar bu 2 düzey usg girince bebekleri tam olarak görücekmiyiz hani su renkli resimleri oluyo ya onun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?