Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Sabah girdim,hemen çıktım.Tatlılar nasıl keyfiniz?Şükür biz bugün iyiyiz.:CüvCüv:

wawıy canım kaç haftalık old..............ınş gecer ya.............mıde bulantısıda zor.......rabbım kolaylık versın cnım ........

Çok tatlılar dimi yaaaaa..Biliyormusun?Ben bu patiklere bakar hep özenirdim.ınşallah yavrularıma giydirebilirim bunlardan.Ablam ördü bana bundan.Çok da güzel oldu.

el-muallimcim...Benim bulantım olmadı hiç.ınş. seninde olmaz.Bende neden midem bulanmıyor?Sorun mu var?Derdim.Şükür olmadı.kaydirigubbakcemile3

merhaba kızla detaylı usg incelememiz güzel geçti sorun yokmuş çok şukur:CüvCüv:
ben magnezyum sorucam size magnezyum takviyesi alan varmı hangi marka kaç ml günde kaç alıyorsunuz pastil olarakmı alıyorsunu hapmı

kazwa evet canım çok tatlılar ınş canım rabbım nasıp etsın gıydırırsın ınşşş canım ............senınde olmadı demek ne bılım belkı dıyorum daha erken ama olmasın ıstemem .....oda zor.........rabbım kolay rahat hamışlık versın hepımıze..........senın kaç haftalık oldunuz.................ablanın elıne sağlık dur bende calımmm modelınıopuyorumnanaktan.....

oooo masallah canım ..bız daha çok kuçuguz............ben sanırım 6 haftalık...........daha keselerı haftaya gorucem gormedım aslında tek mı çıftmı onuda bılmıyorum doktırum sonuç 472 ıkız gıbı dedı o kadar .............bakalım kısmetse neymış goecez...canım

Canım çok sağol,şimdi deniyoruuumm

wavyyy canım nerelerdesin,çok geçmiş olsun yaaa,hala mı kötüsün,yoksa bu aralar daha mıkötü oldun ah canım benim yaaa:çok üzgünüm:
Serdar Bey ilaç vermedi mi,işe mi yaramıyor?
Biz o akşam senden konuştukiburaya da yazdım ama üzerinden çok konuşma geçti,bulammaış olabilirsin.Aynen seninle konuştuğu gibi bana da nereden buldunuz birbirinizi şaşırdım,o da şeker,sen de şeker,hiç tesadüf olmamış dedikaydirigubbakcemile3

olmadı el-muallim yaa,uyuz olurum bu işlere neyse..

badecim nasılsııııın,nerelerdesin?Yazlıktamısın hala yoks ageldin de evden mi yazıyorsun,bebişler nasıııl?

Canım sorunsuz bir usg olmasına sevindim.İnşallah önmüzdeki bu hafta içinde bir gün ben de gidicem.Doktordan haber bekliyoruz.Farklı bir tarzı varmı bu usg nin,renkli mi oluyor?Ne kadar sürüyor?
Ben kramp şikayetim olmadığı için magnezyum almadım ama suda eriyen tabletler varmış,onlardan veriyormuş doktorun canım.Sen neden magnezyum istiyorsun?

Çok tatlılar dimi yaaaaa..Biliyormusun?Ben bu patiklere bakar hep özenirdim.İnşallah yavrularıma giydirebilirim bunlardan.Ablam ördü bana bundan.Çok da güzel oldu.
Ay ben hiç anlamıyorum örmeden ama annem yapabilir sanırım,benim kıslaraopuyorumnanaktan..

gebelikte almak çok faydalıymış ve hiç zararıda yokmuş ama dra yazdırmayı untuum ben usg normal ama arada kan akışlarına bakıyor renkleniyor falan işte allaha şukur sorunsuz geçti çok onemli bir incelemeymiş bu darısı başınıza ben henuz gitmedim bugün gidiyorum gitmeden yazıyım dedim

kızlar nasılsnız pazar gününüz nasıl gecti kızlar bu 2 düzey usg girince bebekleri tam olarak görücekmiyiz hani su renkli resimleri oluyo ya onun gibi

wawıy canım kaç haftalık old..............ınş gecer ya.............mıde bulantısıda zor.......rabbım kolaylık versın cnım ........
çok sağol canım. 13+5 olduk ama hala kötü bulantılar(

canım hala kötüyüm malesef 7. haftada başladı bulantılar ve hala var benim mide zaten hassastır onunda etkisi var sanırım.kısa süreli bi tedavi uyguladı serdar bey ilaçı kullanırken iyiydi ama dozu düşünce yine fenalaştım( şimdide bulantı için bişey vermedi.
he he hee o gün çok şaşırmıştı zaten ne alaka olmuştu şaşırttık adamcağızı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada artık evden devam etcem işlere yani daha sık yazabilirim. tabi bulantılardan başımı kaldırabilirsem(

kızlar nasılsnız pazar gününüz nasıl gecti kızlar bu 2 düzey usg girince bebekleri tam olarak görücekmiyiz hani su renkli resimleri oluyo ya onun gibi
Angel iyidir canım.Ben Cuma karneleri verdim fakat yaklaşık 2 hafta bir seminer dönemimiz var.Anlaşabilirsem daha erken kaçmaya bakıcam,zaten artık yavrular için işi de bırakıyorum.
Haftasonları bol bol uyuyup akşamları yürüyüşe çıkıyoruz.Keyifler yerinde vesselam:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…