merhaba ceny80 cim.
nasılsın,nasıl gidiyor hamilelik?Kaç haftalıksın?Özlüyor insan tabiopuyorumnanaktan
kevsercim sen o son ayına kadar çalışanlara hallerini bi sor bakalım ne diyorlar,kolay mıymış,boşversene,senden ve bebeklerinden daha önemlisi mi var:dilcikar:kaydirigubbakcemile3.
Sonra bir çoğu hamileliğini zaten 3 aylıkken hamileliklerini farkediyorlar,Biz ilk günden itibaren gün sayıyoruz,kusura bakmasınlar ama bizim hamile kalışlarımız onlar kadar zevkli de olmuyor,neler çektik.O yüzden sen kendini ve hamileliğini tekil hamileliklerle karşılaştırma,bebeklerin için yat gel yat Osman:roflol:..
Selam arkadaşlar günaydın Hymaryy canım sendede şişlikler olmuştu yazmıştın ben okudum doktora gittinmi ne dedi ben yarın gidicem çok erken değilmi ellerim şişiyor parmak eklemlerim ağrıyor benimde korkmaya başladım
canlarım sağolun, doğru söylüyorsun, eşimde sen başkalarına bakma diyor... işi bırakmamı en çok o istiyor, ben yorulunca çok üzülüyor... arkadaşlar bana da aman çok kolluyorsun diyorlar ben de sizin gibi yatakta bulmadım ben onları, ameliyathnelerde buldum naber diyorum.. aman biziimde zor demiyorlar mı deliricem.. kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?