Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Canım biz de öyle,transferimizde kimse yoktu yanımızda,bunlar olan şeyler.Kimseye de bişey söylemek durumunda değilsin.Sonra şimdi her hamile bu şekilde geçirebiliyor hamilelğin,eskidenmiş o kıymetsizlikler.Boşversene.Şimdi benim eltim çıkarmış bir dedikodu,tüp te tüp,kime ne yaa dedim,kimseyi ilgilendirmez.Kötü zamanımı mı bildiller ki,iyi zamanımın dedikodusunu yapacaklar:dilcikar:
O yüzden tarafsızca burda konuşmak çok daha güzel..

kızlar benim gögüslerimden sıvı geldi ayy ne tuhaf oldum megerse agız sütü hazırlıgı baslamıss :ecrin_bebek:

Angel cım durup duruken mi geldi?Ben göğsümü sıkınca da geliyor ama durup dururken akmıyor pek.Normal tabi dimi,artık anne oluyoss:sm_cool:.

merhaba ceny80 cim.
nasılsın,nasıl gidiyor hamilelik?Kaç haftalıksın?Özlüyor insan tabiopuyorumnanaktan

Şu an iyiyim hymarry. dün giremedim nete.inşallah yarın başka bir dr. gidicem. bakalım bebişler nasıl?16+2 olduk. düngece karnımın sağtarafında bir ağrı oldu beni uykudan bile uyandırdı. sonra kalkıp tuvalete gittim ve diğer tarafıma yattım ve geçti. ama bu ağrı beni endişelendirdi. sizlerde de olmuşmuydu böyle bir ağrı?:uhm:

Canım ben de de geçen hafta uykuda soldan sağa dönerken 3-4 kez oldu aynı kramp.Yani böyle bacak krampı gibi aynen ama sağ yumurtalık ısmında sanki.Bir 5-10 saniye kasıp geçmişti.Ben de aynen acaba bişey mi oluyor diye çok endişelenmiştim,bir de tekrarlayınca.Sanırım aynı kramplar.Dün doktordaydım kendisine sordum.Tabi soermadan önce de usg ile baktığı için kas ağrısıdır,normal,korkulacak birşey yok dedi doktorum.Ama sen yine de doktorunla bir görüşünce sor bakalım.Eminim korkulacak bişrşey yoktur canımm..

inşallah dediğin gibi korkulacak bir şey yoktur. yarın sabah gittiğimde sorarım dr. bu ararlar sol bacağımada kıramp girmeye başladı. sık sık olmasada oluyor yani.

DFoktorun magnezyum diasporal verebilir bu durumda,yani vücuttaki magnezyum eksiğinden kaynaklanıyr bu..
Netten de araştırsana bu kramplar için doğal olarak ne yemeli?

Angel hoşgeldin,neber,nasılsın bugünn.Havalar nasıl orda?

canlarım sağolun, doğru söylüyorsun, eşimde sen başkalarına bakma diyor... işi bırakmamı en çok o istiyor, ben yorulunca çok üzülüyor... arkadaşlar bana da aman çok kolluyorsun diyorlar ben de sizin gibi yatakta bulmadım ben onları, ameliyathnelerde buldum naber diyorum.. aman biziimde zor demiyorlar mı deliricem.. kaydirigubbakcemile

Selam arkadaşlar günaydın Hymaryy canım sendede şişlikler olmuştu yazmıştın ben okudum doktora gittinmi ne dedi ben yarın gidicem çok erken değilmi ellerim şişiyor parmak eklemlerim ağrıyor benimde korkmaya başladım

Canım doktor belli idrar tahlillerimi değerlendirdi,bebekleri de görünce herşey yolunda,şişlikler normal,havalar sıcaklaştıkça daha da şişebilirsin,değerler normal,şişlikler de normal dedi.Bir kaktüsgibi düşün kendini,sıcakta su tutuyoruzkaydirigubbakcemile3.
Bir de tekil gebelik farklı,ikiz farklı,sen üçüzsün senin ki daha farklı.Tabiki bizim tekil gebeliklerden,senin de bizimkilerden daha erken şişliklerinin olması normal.Yine de doktoruna söyle canım.Bol su,bol serinlik,bol dinlenmece canıma.s.

neye zor diyorlar kevsercim?

saol hymaryy endişelerim hafifledi birazcık teşekkür ederim canım arkadaşım :) hakkaten şimdi pc yanındaki kaktüse bakınca anlıyorum :)))))))))

ne demek canııım,rahat ol,ben burda hep bunu söyüyorum,rahatlık ve stresszilik şart.
Bilgisayar yanına kaktüs koyanlardan mısın sen de?Sence de bir yararı var mıı radyasyon için?Hani şu küçük kaktüsler oluyor,onlardan mı?

Kaktüs!
Bu dikenli bitkinin ne işe yaradığını ne için yaratıldığını bileniniz var mı? Unutmayın ki, dünyadaki herşey bir amaçla yaratılmıştır. Örneğin kaktüs, radyosyonu emmektedir. Bu yüzden büyük nükleer santrallerin cevresindeki hektarlarca alana kaktüs dikiliyor. Geçenlerde istanbul'da bir banka şubesi tam 250 adet kaktüs siparisi verdi. Ne için? Bilgisayarların yanına koymak ve böylece personelini korumak için. Herkes evinde hatta her odada mutlaka kaktüs bulundurmalı. Cildinizde iyileşmeyen yaralar, lekeler, lezyonlar varsa, bir kaktüsü kesip dikensiz bir dilimini o yara, leke veya lezyonun üzerine koymayı deneyin. Mucizeyi görün. Doğadaki her varlığın bir görevi olduğunu unutmayalım.
Uzm. Dr. Burçak Deniz Dedeoğlu
--Alıntıdır--
Ben bu gibi şeylere pek inanamıyorum da,paylaşayım istedim.Radyasyon radyasyondur, pikeymiş, yastıkmış fayda edermi kuzum angel ım?duvarlardan geçiyor bu wireless ler,sokaklar aşıyor,vallaa bilgisayar başında direk vicdan azabı içindeyim kızlarrr:sm_confused:..

kaydirigubbakcemile3 ben de hiç bilmemm.
Havalar nasıl oralarda angel?Sıcak öldürür insanı orda.Biz geçen yaz tura çıkmıştık Antlyadan mersin,Güneydoğu Anadolu falan..O Antalya,o Mersin.o Adana neydi yaaaa,öldükk sıcaktann oooff.
Bence siz böyle kuzeylere doğru göç etmelisiniz..

ben bunu duyunca alıcam dedim markette gördüm böyle küçük şirin bişeydi mesela tedavi esnasında iki ay yoktum evimde hiç birşey olmamış sapasağlamdı işe yaramasa bile görüntüsü yetiyor:)

ben bu arada bu bilgisayardan korkmuyor da değilim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…