ya tuzu kesinlikle fazladan katmıyorum,su da çoook bol içiyorumiher saat tuvaletlerden bıktım,o kadar.Tansiyonumu da düzenli ölçüyorum hep 12-7.Serdar Bey ideal demişti.Ctesi internet sitesine yazdım durumu,görüşelim demiş.Şimdi ana uygun olan şekilde ya hastaneye ya muayenehaneye gidicem.De hastaneye ilk defa gidicem gidersem,kaç kaç arası çalışıyor hastanede?
günaydın kızlaaardelikafadulden ben hafta sonu gordum çocuklarımıçokta mutlu oldum siz nasılsınız bendede el parmaklarında şişlik oluyor dolma gibiler yüzük takamıyorum ama ayaklarımda şişlik olmuyor hiiiiiç ama ellerimde var malesef
sanada tünaydın wavy cim :) çok hızlı geldiniz maşallah :)
ooooo badecim bütün haftasonu çocuklarını gördün galiba hiiiç yoktun ortalardakaydirigubbakcemile3,tabi unuttun buraları.Ben de doktorumu aradım,bu şişlik olyın söyledim,o da gel göreyim seni dedi:sm_cool:,sonunda çocuklarımı görmenin bir yolu çıktı.İnşallah iyi şeyler duyarım diye de endişelenmiyor değilim ama,olsun..
Bebişler nasıllar?
sıcaktan diyorlar bu şişmelere,bir de anem benim çok evhamlı off,hiç normal değil daha erken diyor.Bir de doktor da heemn gel deyince tırstım biraz.
Demek yavruların hali o:roflol:,bu ikizlerde biri daha hareketli ve baskın,biri sakin olurmuş zaten.Kardeş kardeş bi karında dövüşüp sevişecekler oooouuyyyopuyorumnanaktan.
Ben de çok özledim,hep karnımda bile kığır kığırlar bir de usg de görmek için sabırsızlanıyorum.Öarşamba gideyim dedim,şimdi de yok yarın gideyim en iyisi diyorumopuyorumnanaktan
altıma ben de kaçırıyorum bazen yaa:roflol:.İnşallah öyle olsunisağlıkta bir sıkıntı olmasın da..
Çocukların cinsiyetinde bir değişme yok dimi:roflol:
herkese merhaba
ya bende özledim yavrularımı. randevum pazartesi günü bir ay oludu ya
canım bizim normal kontrolumuz değildi bu biz usg show için başka bir dra gittik kaydirigubbakcemile3 biri kız dimi dedi bizi gorsen ben usgden fırladım eşimde adamın ustune çıkıcaktı nee diye :) sonra aa pardon ya erkekmiş dedi hatta pipilerin resmini çekti verdikaydirigubbakcemile3 bizde ayen beyen gormuş olduk yanikaydirigubbakcemile3
sonuçları sıze bildiririm canım :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?