Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

aynen canım tuvalete sıkıştım mı iki bklüm kalıyorum nineler gibidelikafadulden,e artık ağırlaşıyor bebekler,normal diyecek doktorun.
Bri de bütün vücudun atıyor gibi oluyor dimi.Vüzut kan basıncımız çok arttık da ondan.Yani artık kendimizle beraber bir de iki bebeğe kan pompalıyoruz,çok normal,ve harika bir duygu.Her şeyden bir zavk alabilmeli bence.Takam kafana,sorun yoookk:teytey:

hymary canım dr söyle şikayetini belki aldıgın veya eksik olan bir vitamin içinde olabilir şikayetin benden de basladı o sikayetler burası acayip sıcak ondan oluyo yani belki sende sıcaktan şiştin bacı

o bendede var canım ya bebekler büyüdükçe baskı yapıyorlar diyor eşim. gerçi zavallım her seferinde beni sakinleştirmek için herşey normal diyip duruyor. o atma mesleesini az önce bende söylemiştim angelcım ama ben o atmaları hissettikçe rahatlıyorum her ne olursa olsun :)

doktora sorucam sedacım,memnun oldum bu arada,ben de Hümeyrakaydirigubbakcemile5..

bende memnun oldum kızlar allahım hayırlı dogumlar nasip etsin bizlere kızlar benim hedefim hayırlısından 35 hafta inş... 35 haftaya gelince bebişlerimi kucagıma almak istiyorum buda eylülsonu olucak herhalde

Son düzenleme:
bende memnun oldum kızlar allahım hayırlı dogumlar nasip etsin bizlere kızlar benim hedefim hayırlısından 35 hafta inş... 35 haftaya gelince bebişlerimi kucagıma almak istiyorum buda eylülsonu olucak herhalde

amin canım inşallah. 35. hafta hatta 37 lere kadar bekler inşallah bebeklerimiz. ama demekki ebn yanlış hesaplıyordum aramızda bir hafta var seninle sizinki eylül sonu olursa bizimkide ekim başımı oluyor yani.. hayırlısı inşallah artık ramazanda giricek araya.. aslıdna tam havalarda soğumamış oluyor şanslı oluccaz.. Allahım hayırlısıyla hepimizi sağlıklı bi şekilde o günlere eriştirir inşallah..

vallahi benim hesabım bu ayşecim cok güzel zamandalarda dogum yapıcaz ne cok sıcak ne cok soguk o konuda sanslıyız soguk zamana kadarda bebeşlerimiz büyücek bakımlarıda daha kolay olucak

hesabı yüksek tutun kızlar.Ne kadar yüksek,o kadar iyi bence..Benim hedefim 36.Buna göre Eylül sonu Ekim başı mı ne işte.Sağlık olsun,burda güzel,sorunsuz hamişler var maşşallahhh

Huhuuuuuuu kızlar günayddıııııııııınn,nerlerdesiniz yaw,bütün hafta sonu gezdiniz?Koca koca hamilelersiniz ne işiniz var oturun evinizde yaw:roflol:

bizde geldiik günaydın Hymarry :) uyanamadı kızlar herhalde :) inşallah hepimiz için çok güzel bir hafta olur kaydirigubbakcemile2

inşallah canım.Benim de ellerim ve ayaklarım şişiyor diye doktorumla konuşmuştum,gel görüşelim dedi.Bu vesileyle yavrularımı da görmüş olacağım.ınşallah bu konuyla alakalı kötü bir durum olmaz,dorusu endişelenmiyor da değilim.Dua et canım yaa..

Allah yardımcın olsun canım inşallah kötü bişey söylemez rahat ol. bebeişlerini görmenede vesile olucak oh ne güzel hasret giderirsin :dance: sakın stres yapma güzel düşün canımcım..

inşallah canım ,çok sağolasın.Bakalım ne diycek,konuşuruz burda yine.

piiişşştt wavycim naberdelikafadulden

Bir dekızlar benim ellerim va ayaklarım şişiyor yaa,hafta içi bu işi doktorumla konuşucam.Ama siz ne dersiniz bu işe:uhm:?

canım eğer tuz çok tüketiyor su da az tüketiyorsan şişlik olabilir.ç ama yinede sor doktora bazen albüm denilen şeyde olabiliyor gebelikte. ama kıslar tuza dikkat edelim kesinlikle.. tuz bizim için tehlikeli hem şişme anlamında hemde tansiyon anlamında..
bu arada herkese GÜNAYDIIIIIN:))

ya tuzu kesinlikle fazladan katmıyorum,su da çoook bol içiyorumiher saat tuvaletlerden bıktım,o kadar.Tansiyonumu da düzenli ölçüyorum hep 12-7.Serdar Bey ideal demişti.Ctesi internet sitesine yazdım durumu,görüşelim demiş.Şimdi ana uygun olan şekilde ya hastaneye ya muayenehaneye gidicem.De hastaneye ilk defa gidicem gidersem,kaç kaç arası çalışıyor hastanede?

günaydın kızlaaardelikafadulden ben hafta sonu gordum çocuklarımı çokta mutlu oldum siz nasılsınız bendede el parmaklarında şişlik oluyor dolma gibiler yüzük takamıyorum ama ayaklarımda şişlik olmuyor hiiiiiç ama ellerimde var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…