yok canım bende de hareketlenme yok sadece elimi koyunca kalp atısı gibi oluyo böyle yatınca resmen karnımın heryeri atıyo ikinci kalp gibi :))) sizde de oluyorumu arada bi böyle tik diye atıyo oturunca baska yok yarın dr gidicem bende 2 gündür kasıklarımda baskı var nedenini anlamadım gitti idrarım gelince resmen adım atmam zorlasıyo
yok canım bende de hareketlenme yok sadece elimi koyunca kalp atısı gibi oluyo böyle yatınca resmen karnımın heryeri atıyo ikinci kalp gibi :))) sizde de oluyorumu arada bi böyle tik diye atıyo oturunca baska yok yarın dr gidicem bende 2 gündür kasıklarımda baskı var nedenini anlamadım gitti idrarım gelince resmen adım atmam zorlasıyo
doktora sorucam sedacım,memnun oldum bu arada,ben de Hümeyrakaydirigubbakcemile5..
bende memnun oldum kızlar allahım hayırlı dogumlar nasip etsin bizlere kızlar benim hedefim hayırlısından 35 hafta inş... 35 haftaya gelince bebişlerimi kucagıma almak istiyorum buda eylülsonu olucak herhalde
Bir dekızlar benim ellerim va ayaklarım şişiyor yaa,hafta içi bu işi doktorumla konuşucam.Ama siz ne dersiniz bu işe:uhm:?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?