Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kızlar ben bu crınoneden nezaman kurtulcam ya birikiyo orda sinirbozucu bişey sonra dökülüyo yaaaa sizdede oldumu böle
ya ben kalkacam diyorum ama kocam yok 5 dk yat yoksa akar diyo 5 dakika yatıyorum 12 haftalıkolana kadar kulşlanacaksın dedi dr bi zararı olmaz dimi birikmesinin sonra düşüyo zaten
Hepinize sevgiler yolluyoruz teyzeler.....4 gün hareket etmeyipte beni üzen yavrularım dün hiç durmadı,birde tekme atmaya başladılar.Tekmelerine inanmak için karnıma baktım dışardan farkediliyordu.Dün akşamdan beri uçuyorummmmmmmmm..........İnş. artık ara vermezler hareketlerine..
karınağrın çift tsrsflımı canım? bide kasılmaların iki saatten fazla devam ettimi?
kaswa cım 20. haftalarda beyin gelişimleri hızlanıyormuş.. bu nedenle bu hafta haeketleri yavaşlayabilir merak etmeyin diyor yazıda....
yarım saattir kasılmam var,uzanıyorum olmuyor,yan yatamadım zaten,ayağa kalkınca iki büklüm kalıyorum,karın ağrım da şiddetli bir adet sancısı gibi,sırtıma kadar vuruyor sanki..
teşekkür ederim canım bunların normal olduğunu biliyorum ama insan heleki zor bulunca evham yapıyor.
wavy sen gecen gun demıstın ya canım bır krem not ettım onu ama lansıloh dıye bır krem varmıs.Çok memnunlar ondan.Onun en iyi tarafı sürdükten sonra göğüs ucunu temizlemeden hemen emzirebiliyormuşşun.Senin dediğin kremde öylemi acaba?Bu kremlere de 6 aydan itibaren başlamak gerekmiş.Kız allah razı olsun senden ben önceden başlanması gerektiğini bilmiyordum.
of kızlar yaa ilginç bir karınağrım ve kasılmalarım varr,sırtıma kadar vuran bir ağrıya benziyor off