Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız oldu oldu...............ıyısın ama bak az yıyelım halımız nıce olur.........................
bende senın gıbıyım..................hymaery valla kız hep burdayım.............ahhh ahh ben böle degıldım gonul bır zaman benım ışlerım guclerım vadı.........................................tembellık benı böle yaptı
gülsümcüm az yiyelimde bende sorun var ben doymuyorum ...............canım hep bıseyler istiyo can sıkıntısından ne olacak yatmaktan.....................bende bole degıldım ama .......bele yapanlar utansın.................lo herifffffffffffffff utan bak beni ne hallere düşürdün...............kaydirigubbakcemile2delikafadulden:teytey::teytey::teytey::teytey:
bu ne muhabbet maşallah kızlar kıskandık almışsınız vermişsiniiiz oy oyyyyyyyy
olmuyo canım gördüm göbüşünü artık görürsem tanırım dermişim :roflol: maşallah büyüyo bu haftalarda biraz gaz oluyo ama sonrası direk şişiyo puff diye :kedi: hayırlısıyla gelsin bebişlerin inşallah canım
tanırsın canım neden tanımıyacan ki............neyse bı gun cay içmeye gel beklerım............kızlar bu pamuk varya benım komsum ........ben ablokta oda g blokta oturuyorum.............
el muallim senin cinsiyetler ne zaman beli olduu en tembel benimkilermiş sanırım yada en utangaç bi gösteremediler gitti yaaaa
haklısın bızım sucumuz yohhhhhgülsümcüm az yiyelimde bende sorun var ben doymuyorum ...............canım hep bıseyler istiyo can sıkıntısından ne olacak yatmaktan.....................bende bole degıldım ama .......bele yapanlar utansın.................lo herifffffffffffffff utan bak beni ne hallere düşürdün...............kaydirigubbakcemile2delikafadulden:teytey::teytey::teytey::teytey:
el muallim senin cinsiyetler ne zaman beli olduu en tembel benimkilermiş sanırım yada en utangaç bi gösteremediler gitti yaaaa
hymarycım ...............ınş bellı olsalar bı kıpırdasalar rahat etcemmmmmmmmmmm
hoşgeldin canııım,hava sıcak değilmiydi,nasıl oldu,biz pencereden bile bakmıyoruz vallaha,bi akşam da bana çaya gelin valla:teytey:
maşallah yavruların resmi değişiyor sık sık,nasıl da topladılar kendilerini yaaa,
biz de burçlardan konuştuuuk,öyle geyşk yapttık felan:1rolleyes: