Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım eşim benimle kesinlikle doğuma girecek.Epidural sezeryan istiyorum,bebeklerimizi beraber görmeyi kesinlikle istiyoruz.O yüzden hastane alıyormuş,almıyormuş,hiç dinlemem,dalarım yani,zaten doktorumuz da bize kıyak yapar sanırsamyerimsenibenDoğuma eşinizde girsin istiyormusunuz kızlar?Medical park izin vermiyor diyordu biri başka topikte.Ben konuşmadım daha dr. umla bu konuyu ama biz çok istiyoruz bunu.Ben sadece oda süslemeyi konuştum hastaneyle.Sanırım sadece kapı süsü varmış.Onu da bize hediye edeceklermiş.Birde şunu sorayım size doğuma fotoğrafçı almayı düşünür müsünüz?
Canım hoşgeldiiinbuyrunnnnnnnnn,Selam kızlar;
16 haftalık ikiz bekliyorum, bu hafta yapılan kan testinde kan değerlerim çok düşük çıktı ilk zamanlar çok normaldi ama şimdi aniden düşmüşler böyle bir durumla karşılaşanlarınız varmı?
Canım araba kullanıyorum,yani yaklaşık 1 saati geçmediğim sürece yorulmuyorum,çok severim ayrıca,sanırım doğurana kadar kullanabilirimkaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsuAminnnn cnm....Hymarrycim bişey sorucam sen hala araba kullanabiliyormusun?Ben kullanıyorum ama çok kısa mesafe olmasına rağmen kasıklarım falan ağrıyor,dra sormayıda unuttum sakıncalımı diye ama ne yapsam?:uhm:
Canım vajinal fitil kullanmak zarar verseydi doktorumuz vermezdi dimi,için rahat olsun.Fakat bazı marka fitillerin içinde vajinaya gönderme aparatı var uzun,söylemesi ayıp ben onu kullanmıyorum,kendim koyuyorum yani:kedi:Kızlar mantar yada akıntı,kaşıntı için vajinal fitil kullanan varmı?Benim akıntı ve kaşıntım var dr fitil verdi ama çekiniyorum kullanmaya bebeklere zararı varmıdır diye????
Canııım ne demek aramıza hışgeldiiinbuyrunnnnnnnnn:CüvCüv:canım bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. iki kız bekliyorum. sağlıkları gayet ii. aranıza girmek benide mutlu eder.
Ben valla korunmam,2 yıl boşuna korunmuşuz biz de,olursa da tutarsa seve seve doğurur,çatır çatır bakarım vallaaopuyorumnanaktankızlar bu arada birşey söylemekistiyorum. doktorum bana bunlar tüp bebk oldu fakat bundan sonra normal yolla olur dedi. ayrıca benim abimin bir arkadaşıda 15 yıldan sonra tüp bebk yaptırdı aradan 8 ay geçti kadın hamile olmaz diye korunmamışlar tüp bebekte ikiz kızları oldu şimdide bir erkekleri oldu..siz nasıl korunacaksınız.. tüplerinizi bağlatacakmısınız spiralmi yoksa korunma eşinizemi kalacakk..offf ben kararsızım.
Faceye dalalıım,benim var ama isimlerinizi neden gizli yazıyorsunuz,nasıl gizli yazıyorsunuz onu anlamadım.Yani ben burda adımı soyadımı versem nasıl bir zararı olur dersiniz kibenneyaptımki?kızlar yaa çok oluyorum ama facebookta sayfalarınız varmı eğer varsa bir kişide toplayalım ve özelmesaj olarak atalım ne dersiniz
Canım bende de pko vardı,doğumdan sonra düzeliyormuyuz,şimdiki adetlerin nasıl?Ben korunmıycam vallla..kızlar banada doktorum normal yolla gebe kalabilirsin dedi
ben kırkımdan sonra adet gördüm ve ilk adetimle d.kontrole başadım pko olduğumdan ve bebek istemediğimiz için riske girmemek adına hapa başladım
Günaydın canıım,hoşgeldiin,benim yavrular sağdan sola,soldan sağa koşuyorlar sabahtan beri maşallahları var,günaydın kızlarzemuszemus
nasılsınız,kuzularınız nasılkaydirigubbakcemile2
Anam ne uğraştınız yaaaa,beni de ekleyin adımı soyadımı yazsam ne olur kifisfisfisoh be başardık sonunda
hayırlı cumalar kızlar
herkese hayırlı cumalar kızlar,esterya canım çok üzüldüm ama rabbimden ümit kesilmez ne mucizelere şahit oluyoruz hayatta ama yok aksi olduysa bundada vardır bir hayır,RAbbim bu mübarek günler hürmetine sana hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin tez zamanda inş.
kaydirigubbakcemile3,Senın bı ultrasyon resmınde adın soyadın yazıyodu zaten ben eklıyım senı sende benım son ekleıdĞım 2 kıŞıyı ekleyebılırsın bırı dırım kızı bırı bebıŞ ıstıyoruz
Beni ekleyin kızlarrcanım günaydınnn hayırlı olsun...bu arada face sende dalll..ismini ver canım ekleyeyim
kızlarrr günaydınnnnnnnn sabah sabah ne kaynatiosunuz böle face maceee hııııı benide ekleyin ozamnnn zemuszemus
kaswacım günaydın nasılsın baklım minişlerin nasıl zemuszemus
anaaaa ne çok türemiş ben tekim sanıyordumkaydirigubbakcemile3,hymarry soyadın d..ç dimi 4 kişi çıkıyo arama yaptımmı facede hangisi sensin
aldım mesajını canım,da face açılmıyor,çökerttik anasını satıyım:roflol:hymaryy özelden yazdım tatlım sana çünkü ben seni bulamadım ok
Canım ben Alev Durmuşoğlu diye bir fotoğrafçıyla görüştüm.Sitesine gir Alev Durmuşoğlu [www.dogumfotosu.com] [www.alevdurmusoglu.com],Hymarry senin düşündüğün doğum fotoğrafcısı kim,paket fiyatları kaça peki?Benim özelime atarmısın?