Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkesin babası gelmiş benim paşaların babası cmt akşam gelecek.. çok özledik. pzt beriyokkkk..babamız bankacı ve bu hafta çok yoğunlarrrr ve babannede kalıyorr.. cmt yi iple çekiyoruz:kedi:
Bizim babamız 1 haftadır yoktu canım.Böyle gidiş gelişlere biz alışkınız ama, hele ki bu halimle bu sefer ki daha zordu.Sende kocacığına aşkla kavuş çabucak gelsin cumartesi......................
kızlar agrasifçatlak diye bir arkadaş vardı o 36. haftasında doğum yapmış kızları küveze girmemiş.. aalllah hepimize nasip etsin
canım gözün aydın allah bi daha ayırmasın canım benim..
Sağol wavy'ciğim ..Nasıl geçiyor canım.Ben son günlerde uyuyamıyorum artık hiç.Bir de ne sağa ne sola dönebiliyorum.İki gecedir yana döndüğümde yastık koyuyorum göbeğimin altına.Çünkü alttaki bebeğim rahatsız oluyor çok.Acaba benim karnım oldukça büyük olduğu için mi böyle oluyor?Seninle aynı dönem gebesiyiz ama benim karnım hymarry'nin ki gibi aynı.
kızlar agrasifçatlak diye bir arkadaş vardı o 36. haftasında doğum yapmış kızları küveze girmemiş.. aalllah hepimize nasip etsin
Hymary ve tüm arkadaşlara merhaba ,bende sizi uzun süredir takip ediyorum.Benide listeye eklerseniz sevinirim.
sat:7 Şubat
İki erkek - tüpbebek -36.Haftaya kadar durabiliriz işallah :)
canım gözün aydın allah bi daha ayırmasın canım benim..
Sağol wavy'ciğim ..Nasıl geçiyor canım.Ben son günlerde uyuyamıyorum artık hiç.Bir de ne sağa ne sola dönebiliyorum.İki gecedir yana döndüğümde yastık koyuyorum göbeğimin altına.Çünkü alttaki bebeğim rahatsız oluyor çok.Acaba benim karnım oldukça büyük olduğu için mi böyle oluyor?Seninle aynı dönem gebesiyiz ama benim karnım hymarry'nin ki gibi aynı.
canım o karın işi bünyeden bünyeye değişiyor,varsın olsun,,lerde biraz daha zorlanıyorsun ama ne yapalım..
Sen de çeksene göbişini koysana fotosunu göiş topiğinealkisalkisalkis
ben eşime sordum girecekmisin diyee.. herhalde ben ölürüm dedi.. ama zorlayacağım değişik olsun tabii hastahane izin verirse.. fotoğrafçıyı söyledim eşim olmaz dedi ama ben masal diye bir yer buldum düşünüyorum.oda süslemeyi eşim yapacak süsler alındı.
canım benide rahatsız ediyolar. bazen uykudan uyanıyorum dönerken o yüzden kaliteli bi uykum yok malesef. bende yastık alıyorum bacak rasına yada pikemi sarıyom baaklarıma bi kısmınıda karnımın altına ancak öyle rahat ediyorum. karın olayına gelince bünye ve kilo ile alakalı olabilir diye düşünüyorum. benimde birden büyüyyecek gibi geliyor. ayy tartabilirim inşallahkaydirigubbakcemile3canım gözün aydın allah bi daha ayırmasın canım benim..
bende medical park göztepe de düşünüyorum doğumu. henüz doktorumla eşimin girme olayını konuşmadım ama bende çok istiyorum izn vermiyolarmıymış olmaz olamaaaz:gitme: