Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee canım netleşiyor,oooooooooooo ısımler netlesıyo..........hayorlı ols............
hareketlerini hissetmek en güseli gerçektenn,biz de babamız açok tepki veriyoruz,ressmen coşuyorlar içimden fırlayacak gibiikaydirigubbakcemile3zemuszemus prenseslerin ismide çok güzel yeni okudum.. ahh ahhh evde annenemiz çocukları hep seviyor. mutfakta bile onlara sesleniyorr. bizimkilerde tekmeliyor beni..sabah sabah pekmez yediriyor annenemizz..sonra oturup seviyorr. iyi dedim iiy yere tezgah açtık..tatlıya çok tepki veriyorlar
kızlar merhaba,bende ikiz bebek bekliyorum,ara ara topiğinize girip okuyorum,benide aranıza alırsanız sevinirim:kedi:
pumpkins hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun bebişlerin sende katılll aramıza paylaş tecrübelerini..
canıım ne demek,hoşgeldinnbuyrunnnnnnnnn
okuduğunu görüyorum bazen,katılsana sen deeekaydirigubbakcemile5
bak bu topiğimizin ilk sayfasında bazı bilgiler var,onlara bak,o bilgiler yaz da seni de eklyelimm..
Nasılsıınn,bebekler nasıl bakalım anlatsanaa..
teşekkür ederim canım,henüz başlarındayım ben daha pek fazla bi tecrübem olamadı,şimdilik bi sorunumuz yok,rahat geçirdim bu süreyizemuszemus
pumpkins canım ilk sayfaya ekledim,hayırlı olsun inşallahh,bizim 40 haftayı bulmamız çok zor tabi ama hedefi burdaki arkadaşlar hep yüksek tutuyoruz biz deyerimseniben
benim de rahat geçmişti çok şükür,,şimdi şimdi ağırlaşıyorumm,
ense kalınlığı ölçümlerini yaptırdın mı canım?
pumpkıns bende samsunluyum yazları gelıyorıum...............bu yaz gelemıcem tabı...............
teşekkür ederim canım,bende öyle tahmin ediyorum,zaten doktorumda bundan sonra başlar artık sıkıntıların diyomafoldumben
3 boyutlu ultrasonda ense kalınlıkları ölçüldü biri 1,3 diğeri 1,5 çıktı,gayet iyi dedi doktorum