Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli yeni anneler var heralde....ben de çok şükğr iyiyim hiçbi sıkıtım olmadı şu ana kadar..ve bebişlerimin cinsyetini öğrendim iki paşa geliyor inşallahh
maşallah yeni yeni ikiz hamileler var,ne tatlııı,
hem çok ayrıcalıklı,hem de zor,ama çok keyifli,
her dönemi ayrı güzel,
ikiz bebek hamileliği olunca bir daha hamilelik yaşayamama durumumuz olabiliyor,
bu yüzden çok çok tadını çıkarın,
herkesi bebekleriyle bebekleriyle çok çok öptükk:81:
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli yeni anneler var heralde....ben de çok şükğr iyiyim hiçbi sıkıtım olmadı şu ana kadar..ve bebişlerimin cinsyetini öğrendim iki paşa geliyor inşallahh
maşallah yeni yeni ikiz hamileler var,ne tatlııı,
hem çok ayrıcalıklı,hem de zor,ama çok keyifli,
her dönemi ayrı güzel,
ikiz bebek hamileliği olunca bir daha hamilelik yaşayamama durumumuz olabiliyor,
bu yüzden çok çok tadını çıkarın,
herkesi bebekleriyle bebekleriyle çok çok öptükk:81:
evet gerçekten de öyle hem zor hemde ayrıcalıklı..benim iki tane birden meleğim olacak yaaaa bundan daha güzel bi ayrıcalık var mıııı Allah sizinde bebeklerinizi size bağışlasın inş. hayırlı insanlar hayırlı evlatlar olsunlar.. inş.. bizde sizinkiler kadar büyüdükleri zamanlarını da görürüz..
evet gerçekten de öyle hem zor hemde ayrıcalıklı..benim iki tane birden meleğim olacak yaaaa bundan daha güzel bi ayrıcalık var mıııı Allah sizinde bebeklerinizi size bağışlasın inş. hayırlı insanlar hayırlı evlatlar olsunlar.. inş.. bizde sizinkiler kadar büyüdükleri zamanlarını da görürüz..
hymarry nasılsın arkadaşım yaaa
ben hamileyken seni okurdum ben doğurdum sen gittinnnn.az geliyorsun galiba gerçi bende çok giremiyorum gerçi...kızların kocaman olmuş maşallah
teşekkürler iyi niyetli hatırlatmalarınız için tecrübelerinize elbette ihtiyacımız var zaman zaman yazarsanız sevinirim çokk..hamile arkadaşlar,
ayrıntılı usg nizi,
tetanoz aşınızı,ilerleyen dönemlerde ciğer geliştirici iğnelerinizi doktorunuza danışmayı ihmal etmieyni,
hatırlatmak istedimm
teşekkürler iyi niyetli hatırlatmalarınız için tecrübelerinize elbette ihtiyacımız var zaman zaman yazarsanız sevinirim çokk..
ilk tetanoz aşımı oldum şimdi ikinciyi bekliyorum ama bu ayrıntılı usg burda yapılmıyomuş yaaa geçen doktora sordum burası küçük bir yer yol yasağım var başka yerede gidemem...hayırlısı bakalım..ciğer geliştirici iğneleride geçen kontrolde doktoruma sordum erken doğum riski gördüğümüz zaman yapıyoruz falan dedi ama bilemiyorum tam olarak hangi haftalarda yapılıyo acaba??
merhaba arkadaşlar inşallah hepiniz meleklerinize sağlıcakla kavuşursunuz
ben ciğer geliştirici iğneyi34de vuruldum 36+4 de de doğum yaptım hiç olmayan arkadaşlar da var daha erken olanlarda var doktorun riske göre değerlendirir sanırım canım
selam...........herkes nasıl.......hymary nasılsın buyumus kuzuların masallah.........herkes ıyı ınşş tek tek yazamıyorummmmmm ama aklımdasınız ınanın...........benım üç cadı ayakta...........yenı hamıleler var sanırım rabbım kolaylık versın zaman cabuk gecıyo saglık ols yetr bız gecen pazar yasımıza gırdık..........bugunlerı hayal bıle edemezdım cok sukur ıyıyız..........opt hepınızı
selamlar canım,
teşekkür ederim ilgine,
maşallah bak nasıl büyüttün yavruarı Allahın izniyle,
ben yeni bir eve aşındım,taşınıdığım eve net bağlatmıyorum,o yüzden nadiren giriyorum,
kızlar da büyüdüler maşallah bizim de,
sağlıklı mutlu evlatlar olsunlar hepimizinkilerrr,
çok çptük kuzularıı
ne güzel bir haftada doğum yapmışsınız inş. bende görürüm o haftaları kaç kilo doğdular? küvezde kaldılar mı? erken doğumdan ...bebeklerimin küvezde kalmalarından çok korkuyorum ben yaaaa... bir de..birde onları kaybetmekten.. geceleri kabuslarla uyanıyorum..onları kaybettiğimi görüyorum hep..bu normal mi sizce??
canım ben ve de çoğumuz senin gibiydik o yüzden tek sen değilsin içini ferah tut aynen dediğin gibi ben de rüyalar görüyodum uyandığımda bebekler iyi mi diye sormuşum narkozun etkisiyle hep birine doğumda bişey olucak diye korktum biri 1800 diğeri 2200 doğdu küveze alınmadılar doktorum ciğer geliştirici iğneyi yaptırmıştı. çok şükür şu ana kadar bi sorunumuz olmadı Allahım inşallah sana da hayırlısıyla nasip etsin ve tüm arkadaşlara