1050GR DOĞAN BEBEĞİMİN KALBİNDEKİ DELİK KAPANMADI 3 KEZ ANTİBİYOTİK TEDAVİSİ ALDI ama bir gelişme olmadı kalbindeki pda açığı fazla olduğundan ciğerlerine kan akıyormuş cerrahi müdahele şartmış solunum cihazından çıkması için ameliyar gerekliymiş ameliyat çok riskliymiş ama böyle beklemek daha riskliymiş
başına böyle birşey gelen varsa bana bilgi versin çok endişeliyorum lütfen dua edin bebeğim iyi olsun
yavrukirpi seni dün gece rüyamda gördüm,erken doğum yapmışsıınn,
burda okuyorum sözde,
aman benim rüyalarım tersine çıkar canım ama yine de dikkat et kendine olur mu..
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok: ne diyorrsunnnn. rüyaların tersi çıkar diye umalım. çok lafını ettim belki ondandır.
aman kırpıcım allah korusun sakın erken dogum yapma ruyalar tyersıne cıkar.nıhayet bende bugun 30.haftaya gırdım bır ıkımız kaldık sanırım.neysekı rıskımız bıraz daha azaldı
Daha ben varım!
merhaba kızlar bi bilgisi olan varsa lütfen yazsın transferden sonra 13.gün 117 15.gün 1000 çıktı doktor iki günde çok yükselmiş dedi normal degilmiş bi fikri olan varmı
cerencim benim çok ayakta kalınca oluyorNurtopu merhaba bende ikizlere hamileyim.bizim seninle aynı gün gidiyo hamilelik dönemimiz seninde bel ağrın varmı ? Benim belimde sürekli ağrı var.
cerencim benim çok ayakta kalınca oluyor
bende daha ziyade sırt ağrısı var
canım seninkilerin cinsiyeti ne kaçar gr?
benim kızım küçük biraz
,30 hafat oldum canım 150 gr fark vardı en son.bakalım persembe gunu tekrar gıdıyoruz kac gr lar.ama bızım bebeklerımızde bır sorun cıkmıstı kılosu kucuk olanın gobek kordonunda beslenmesı ıcın gerklı 3 damar olması gerkırken damarlardan bırı kendılıgınden kayboldu 2 damar kaldı o yuzden doktorumuz bu bebek daha kucuk kalabılır dıgerıne gore demıstı ılk basta aradakı fark daha fazlaydı ama sonra acık azaldısophicim senin bebeklerinin arasında ne kadar fark var?
kaçıncı haftadasın canım
Canım benim bir kız bir erkek cinsiyetleri bu hafta gittim doktora ikiside 1000 gr civarında dedi doktor. İkizlerden biri daha küçük oluyormuş zaten inşallah kızının kilosuda kardeşine yaklaşır. Ben birde hep soluma yatıyorum oradan kan akışı daha iyiyimiş sende bilirsin doktor öyle söyledi. çok uyuşuyo sol tarafım ama dayanmaya çalışıyorum.
,30 hafat oldum canım 150 gr fark vardı en son.bakalım persembe gunu tekrar gıdıyoruz kac gr lar.ama bızım bebeklerımızde bır sorun cıkmıstı kılosu kucuk olanın gobek kordonunda beslenmesı ıcın gerklı 3 damar olması gerkırken damarlardan bırı kendılıgınden kayboldu 2 damar kaldı o yuzden doktorumuz bu bebek daha kucuk kalabılır dıgerıne gore demıstı ılk basta aradakı fark daha fazlaydı ama sonra acık azaldı
tek canım bence..
Hakkında hayırlısı olsun..