- 16 Şubat 2010
- 1.289
- 10
kızlarım doğdu arkadaşlar.yanımdalar çok şükür rabbime.anne olmak çok güzelmiş.rabbim isteyen herkese nasip etsin.hepinizi öpüyoruz.
kızlarım doğdu arkadaşlar.yanımdalar çok şükür rabbime.anne olmak çok güzelmiş.rabbim isteyen herkese nasip etsin.hepinizi öpüyoruz.
kızlar ıyıgeceler herkeze.kısmetse yarın yatıs yapıyorum hastaneye cuma sabahıda yavrularım kucagımda olur ınsallah.coookk heyecanlıyımmm cokk mutluyummm cokkk endıselıyım mmm.kuzularımla kavusma anımızı dusunmekten uyuyamıyorummm.hamılelıgımmmm bıtmek uzere yavrularım bu haftaya kadar benı hıııcccc uzmedıler ınsallah bundan sonrada boyle olur.hepınızı opuyorum allahım herkeze bu duyguları yasatsın kımselerı evlat acısıyla denemesın herkezın yavrularına saglık ve sıfalar ıhsan eylesın burda cokk kısıyle cook seyler yasadık paylastık bırbırımızıı tanımadan.bu yuzden hakkınızı helal edın hepınızı tanımadan cook sevıyorum kaderlerımız aynı dualarımda olucaksınız bana ve yavrularımada dua etmeyı unutmayın cuma saatınde.ınsallah sorunsuz donerız evımıze donunce gorusmek uzere vakıt oldukca habersız bırakmam sızı..
bugün doktora gittim arkadaşlar.
kızımla ilgili doktorum tereddüt etmişti, onda da mı gelişme geriliği başladı diye ve bu karaciğer kolestazı derdi yüzünden gerekirse 33. haftada alalım bebeği demişti. ama bugünki perinatolog, evet bir hafta geriden seyrettiğini ama iki hafta beklemekte bir problem olmadığını söyledi. yani, en kötü senaryoda-arada bir aksilik olmazsa inşallah- 34. haftaya kadar bekleyeceğiz. 34. haftada şayet gerilik hala varsa ve bebeğin oksijeni azalmışsa alacaklar, yok dayanır derlerse 35 ya da 36 ya kadar bekleyecekler..
doktora gitmeye o kadar korkar oldum ki anlatamam. bir de kendi doktorum tatile çıkıyor bir kaç güne kadar. 36 ya kadar bekleyemezsek doğumumu perinatoloğum yaptıracak. bugün kızımız 1700-1800 gr. civarındaydı. inşallah 34 e kadar 2 kilonun üstüne çıkar da belki küvöze girmesi gerekmez. hayırlısıyla onu da alıp evimize birlikte gideriz...
ne zor işler yarabbi. inşallah herkes kolaylıkla, sağlıkla yapar doğumunu..
canım önemli olan kilodan çok bebeğin bazı reflekslerinin olması..1,800 gr olup küveze girmeyen de var,3,5-4 kg olup küveze giren de var..yani 2 kg olunca küveze girmez diye kesin bir durum yok..
benim sıpalarım 2 kilo bile değildiler,1600-1700 gr civarı doğdular ve bunun üzerine doğum sonrası ödemlerini de attılar 1,5 kiloya düştüler..Ama şu an ikisi de 3,5-4 kilo civarı oldular ve şu an daha 1,5 aylığız
Çok hızlı gelişiyorlar...
14 gün küvezde kaldılar,kendileri solunumlarını yaptılar..ciğer geliştirici iğneleri erken ve zamanında vurdurmanın sayesinde...
Canım benim malesef artık ikiz değil, kaybettik oğlumuzu..
Sen kaçıncı haftada dogum yaptın?
1050GR DOĞAN BEBEĞİMİN KALBİNDEKİ DELİK KAPANMADI 3 KEZ ANTİBİYOTİK TEDAVİSİ ALDI ama bir gelişme olmadı kalbindeki pda açığı fazla olduğundan ciğerlerine kan akıyormuş cerrahi müdahele şartmış solunum cihazından çıkması için ameliyar gerekliymiş ameliyat çok riskliymiş ama böyle beklemek daha riskliymiş
başına böyle birşey gelen varsa bana bilgi versin çok endişeliyorum lütfen dua edin bebeğim iyi olsun
kızlar biz geldik.iyiyiz hamdolsun.hepiniz için ayrı ayrı dua ettim.rabbim kabul eder inş.
geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.birce canım Allah acil şifalar versin senin ve bebeklerin içinde çok dua ettim.
doğum sırası bekleyenlere hayırlı doğumlar diliyorum rabbimden.korkulacak bişey yokmuş.hayatımın en özel en güzel günlerinden biriydi.
kuzu rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin canım
hepinizi öpüyoruz Allaha emanet olun.
kızlar biz geldik.iyiyiz hamdolsun.hepiniz için ayrı ayrı dua ettim.rabbim kabul eder inş.
geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.birce canım Allah acil şifalar versin senin ve bebeklerin içinde çok dua ettim.
doğum sırası bekleyenlere hayırlı doğumlar diliyorum rabbimden.korkulacak bişey yokmuş.hayatımın en özel en güzel günlerinden biriydi.
kuzu rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin canım
hepinizi öpüyoruz Allaha emanet olun.
birce çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede düzelir bebişin sağlığı.
hitucu hayırlı olsun, ne güzel anlatıyorun, Rabbim bize de böyle güzel doğumlar nasip etsin inşallah.
Doğuma giden arkadaşım inşallah kolay bir doğum yapıp güzel haberlerle dönersin...
Yaaa arkadaşlar buraya hiç yeni dönem ikiz hamileler yazmıyor mu?