bircecim Ankaranın sıcağı tabiiki İzmiri yanında hiiçbirşey, sen niye gelmiyorsun Ankara'ya annenler de burada idi galiba değil mi? hem kayınvalide stresi de biter.
hep soluorum allah kızımıda oglumuda bıze bagıslasın sutlerın bagıslasın
ıns amelıyata gerek kalmadan basarıcak emınım basarıcak annesının kızı o yok ole hemen salıvermek yelkenlerı ınatla yasadılar 8.gun bugun ve daha cok yasıcakalr kendımı en kotusune hazırladım ama sadece hazırladım o kotuyu yasıcamada ınanmıorum
annelerını bırakmıcak onlar annelerının kollarında cok cok cok emerek cok uykuya dalacaklar babalarının omzunda gezecekelr ayaklarıma dolanıp bana ıs guc yaptırmıcaklar gecelerı uykumu bolucekelr daha cok gunlerımız var cok
dorukk sağlıkla anneliğe terfii inşallah canımm..
Dünyanın en güzel duygusuuu opuyorumnanaktan
bu gece uyumak ne mümkün..... çok heyecanlıyım... çok endişeliyim... çok mutluyum...
son bi kaç saatim karnımdaki kızlarımla.. hamileliğimin bitiyor olmasına üzülüyorum ama kuzucuklarıma kavuşup anne olacağım içinde bi o kadar mutluyum....
hepinizin dualarını bekliyorum.... hakkınızı helal edin hepiniz.... doğuma girerken hepiniz duamda olucaksınız....
bu gece uyumak ne mümkün..... çok heyecanlıyım... çok endişeliyim... çok mutluyum...
son bi kaç saatim karnımdaki kızlarımla.. hamileliğimin bitiyor olmasına üzülüyorum ama kuzucuklarıma kavuşup anne olacağım içinde bi o kadar mutluyum....
hepinizin dualarını bekliyorum.... hakkınızı helal edin hepiniz.... doğuma girerken hepiniz duamda olucaksınız....
Allah yardımcınız olsun, senin de bebeklerin de sen iki doğururken 9 doğuracak kocanında :)
vuslat eminim ki çok güzel olacaktır, offf ben bile heyecanlandım walla kendimi senin yerine koyup.
hitucim bayrak sende artık :)
ayşenurcum umarım haberler iyidir bugün, seni çoook mutlu eder minik kelebeklerin umarım.
benimde bugün kalan sürem ikili rakamlara düştü, mutluyum, yarın son trimestere gireceğim için mutluyum. gebeliğin balayı döneminden aksiyonlu dönemine geçeceğiz kısmet olursa.
merhaba güzel annecikler.. ağustos annelerindenim.. dorukk doğum yapmış olmalı.. umarım hepsi iyilerdir.. onu aramak istiyorum,dün numarasını aldım ama ismini almayı unutmuşum..:) ismini bilen varmı? telefona olurda o çıkmazsa ne diyeceğimi bilmiyorum:)
slm kızlarrr ben tüp bebekle hamile kaldım p tesi öğrendim hamile olduğumu 13 gün yapıldı test 176 çıktı değerim 2 embriyo konulmuştu dr ikiz olabilir dedii sizlerin değerleri kaçtı yardımcı olursanız sevinirim
slm kızlarrr ben tüp bebekle hamile kaldım p tesi öğrendim hamile olduğumu 13 gün yapıldı test 176 çıktı değerim 2 embriyo konulmuştu dr ikiz olabilir dedii sizlerin değerleri kaçtı yardımcı olursanız sevinirim
doğuma yeni girmiş.. ablası çıktı telefona.. akşam üzeri ararım tekrar..
dualarımız onlarla inş..