Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bircecim Ankaranın sıcağı tabiiki İzmiri yanında hiiçbirşey, sen niye gelmiyorsun Ankara'ya annenler de burada idi galiba değil mi? hem kayınvalide stresi de biter.

sorma gelecektimde bana en başından beri seyahat yasak senağlama
kayınvalidemde Ankara da gelince yatılı geliyorlar stres ondan ama İzmirli olduğu için birde akrabaları doluyor evime ona kızıyorum neyseki bu ayın sonunda annem gelecek 40 çıkana kadar kalacakzemuszemus

hep soluorum allah kızımıda oglumuda bıze bagıslasın sutlerın bagıslasın
ıns amelıyata gerek kalmadan basarıcak emınım basarıcak annesının kızı o yok ole hemen salıvermek yelkenlerı ınatla yasadılar 8.gun bugun ve daha cok yasıcakalr kendımı en kotusune hazırladım ama sadece hazırladım o kotuyu yasıcamada ınanmıorum
annelerını bırakmıcak onlar annelerının kollarında cok cok cok emerek cok uykuya dalacaklar babalarının omzunda gezecekelr ayaklarıma dolanıp bana ıs guc yaptırmıcaklar gecelerı uykumu bolucekelr daha cok gunlerımız var cok

aynen öyle olacak artık uykusuzluktan zombilere döneceksinde yine yaramazlık yapacaklar yuvarlanacaklar böyle dur sus dinlemeyecekler bak çok güçlü bu minikler inadına dayanacaklar sende eve götürünce bize resimlerini koyacaksın seveceğiz hep birlikte Şeniz

agzın bal yesın bırce cım ınssss koyarım tabı resımlerını bu ınat mınıklerı gormelısınız zaten :)))

zone realıty diye bir kanal var dıgıturk de bebekleri kurtarmak diye program var orda izledim ikizler prematüre hasta minicik nefes alamıyorlar birinin kalbi delik ve tıkalıydı ameliyat oldu kurtuldu öbürüde iyileşti hemde 1 kg yoktular yine orda ne hasta 25-26 haftalık bebekler iyileşiyor sen dua et Allaha emanet de bak herşey nasıl güzel olacak dalinciğim

merhaba kızlar..hergün buraya yazamasamda,arada bir gelip bir merhaba desemde inanın hepinizi yakından takip ediyorum.bebeklerimle sürekli ilgilenmek zorunda olduğum için buralara takılmaya vaktim olmuyor ama mutlaka sizlerin nasıl olduğunuzu öğreniyorum.

DALıNCıM öncelikle bebeklerine ve sana sağlıklı ömürler diliyorum,Allah yavrularınızı size bağışlasın ınşallah.yazdıklarını takip ediyorum.bende erken doğum yaptım,33 haftalık.ve 3 hafta küvözde kaldı bebeklerim.şimdi 1,5 aylık olduk Şükürler Olsun.seni çok iyi anlıyorum inan.dün bebeklerim iyi demiştin çok mutlu oldum ama bugün çok üzgünüm...Allah'ım sana güç kuvvet bebeklerine de sağlıklar versin.benim iki oğlum oldu am abiri kız olsaydı bende adını zeynep koyacaktım.dularaım Eren ve Zeynep için.ben inanıyorumki onlar hayata sıkıca tutunacaklar.güzel haberlerini alırız ınşallah.

DORUKCUM yarın doğumun varmış,sağlıklı ve Hayırlı doğumlar diliyorum.

vee bütün ikiz anne adayları ve anneleri hepinize bebişlerinizle birlikte güzel günler diliyorum.

dorukk sağlıkla anneliğe terfii inşallah canımm..
Dünyanın en güzel duygusuuu opuyorumnanaktan

bu gece uyumak ne mümkün..... çok heyecanlıyım... çok endişeliyim... çok mutluyum...
son bi kaç saatim karnımdaki kızlarımla.. hamileliğimin bitiyor olmasına üzülüyorum ama kuzucuklarıma kavuşup anne olacağım içinde bi o kadar mutluyum....
hepinizin dualarını bekliyorum.... hakkınızı helal edin hepiniz.... doğuma girerken hepiniz duamda olucaksınız....

cnaım benim Allah yardımcın olsun tekrar tekrar....bizi merakta bırakma...hakkında hayırlısı olsun...en kısa zamanda bebişlerinle sağlıkla mutlulukla evine dönmen dileği ile...:1hug:

Allah yardımcınız olsun, senin de bebeklerin de sen iki doğururken 9 doğuracak kocanında :)
vuslat eminim ki çok güzel olacaktır, offf ben bile heyecanlandım walla kendimi senin yerine koyup.
hitucim bayrak sende artık :)
ayşenurcum umarım haberler iyidir bugün, seni çoook mutlu eder minik kelebeklerin umarım.
benimde bugün kalan sürem ikili rakamlara düştü, mutluyum, yarın son trimestere gireceğim için mutluyum. gebeliğin balayı döneminden aksiyonlu dönemine geçeceğiz kısmet olursa.

canım valla bayrağın kimde olduğu belli değil son zamanlarda.hayırlısı artık...
hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alalım,büyütelim bebişlerimizi inş.
doruktan haber alan olursa yazsın mutlaka...ben telini istedim ama topikte arada kayboldu görmedi herhalde...ayşenurda var galiba...
bu arada ayşenur inşaallah bugün hayırlı güzel haberlerle gelir...Allahım yar ve yardımcıları olsun.
kirpicim zaman çabuk geçiyo...ben 30 lu haftaları görürmüyüm diyordum.30lu haftalara bi gelsem diyordum...aha da geldik Allah şükür...geri sayım başladıeyvahedigeldismile
sende hayırlısıyla sağlıkla tamamlarsın inş.

slm kızlarrr ben tüp bebekle hamile kaldım p tesi öğrendim hamile olduğumu 13 gün yapıldı test 176 çıktı değerim 2 embriyo konulmuştu dr ikiz olabilir dedii sizlerin değerleri kaçtı yardımcı olursanız sevinirim

merhaba güzel annecikler.. ağustos annelerindenim.. dorukk doğum yapmış olmalı.. umarım hepsi iyilerdir.. onu aramak istiyorum,dün numarasını aldım ama ismini almayı unutmuşum..:) ismini bilen varmı? telefona olurda o çıkmazsa ne diyeceğimi bilmiyorum:)

merhaba cnım...dorukun adı aslı.görüşürsen bizden de selam söyle...ve durmunu burda paylaşırsan sevinirim....sevgiler...

selam kızlar bende sizler gibi ikizlerime hamileyim.Geriden hep takip ediyorumm hepinizi.... erenzeyno cnmcm Allahımmmm yavrularını korusun sen içini gönlünü ferah tut....herşey güzel olcak inan...doruk arkşımız doğuma gidiyordu sanırımmm.... Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına alır inş.yavrularını darısı biz bekleyenlerin başına inşallahhhh.........

merhaba cnaım...bu değerler kişiden kişiye değişiyo galiba...benim 12. gün değerim 48 çıkmıştı.drum tek demişti ama ikizmiş.hakkında hayırlısı olsun.sevgiler...

cnm bnm 12.gün değerim 420 ydi.15.günde 1700 ydü.....b arada çokkkkk tebrik ederimma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…