Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın kızlar
2 gündür çok rahatsızım hareket edemiyorum bebeklerin yerleri çok rahatsız ediyor dayıyolar kafalarını kaburgama nefes alamıyorum eğilincede canım çok yanıyor wc bile işkence oldu ne önerirsiniz?

bebeklerin kafası yukarda olduğu için öyle olurmuş canım...yapacak pek bişey yok sanırım...benim soldakinin kafasıda yukarda...yatarken sol tarafıma yatamıyorum çoğu zaman....yinede bi öneride bulunan çıkar belki ama bence yapacak bişey yok...tatlı sıkıntılar bunlar dayan:1hug:

fotoşcugum canım Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah kuzularını saglıklı sıhatlı kucagına alırsın

canım Allahım sana ve eşine güç versin Allahım kuzularını size bagışlasın inşallah en kısa zamanda kuzularını saglıklı vede sıhatlı kucagına alırsın inşallah

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
kelimelerin bittiği yerdeyim heyecandan elim ayağım birbirine karışıyor...
YARIN SABAH 9 DA DOĞUMA GıDıYORUM....
dua edin bana nolur çok endişeliyim. korkuyorum mutluyum hüzünlüyüm bende bilmiyorum neyim ama duygularım karmakarışık.....

merhaba kızlar,

son heyet raporumu da aldım bugün, bundan sonrası doğum izni inşallah. sıcakta hamilelik ne zormuş, Allah dışarıda olana, çalışması gerekene yardım etsin.
bircecim seninkiler daha başaşağı dönmedi mi yauww, benimki bir aydır neredeyse dönmüş durumda, bu sıcakta izmirde ikiz hamilelik cidden zor Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kavuş bebişlerine inşallah.
ayşenurcum inşallah iyi haberlerle gelirsin, prematüre eminim ki çok zor, ama onlar nelere direndi bunu da atlatırlar canım.
nerocum sana da selamlar aşağıda görüyorum seniii.

amaninnn çok hızlı olduuu, offff ne heyecandır Allah bilir tabii, yarın meleklerine kavuşacaksın. bak tarih de güzel 07.07 :)
haftan çok güzel dorukcumm, sagsalim, sağlıkla atlatırsınız inşallah üçünüz de , dualarımız seninle

cnm arkadasım ıns sag salım kucagına alırsın kızlarını rabbım uzmesın ıns

bnm yasadıklarımı yasatmasın kımseye bugun saat 10 bucukta dr aradı cnm kızım zeynebim annesının bıtanesı 3 4 kez ardı ardına beyın kaamaları gecırmıs durumu hıc ıyı degıl mıs herseye hazırlayın kendınızı dedı kafada su toplaması kafa buyumesı olum ve felc ıhtımaller bunlar esım hastanede ben ewdeyım perısanım ıcım yanıyor kalbım sızım sızım sızlıyor allaha dua edıyorum bıze bagıslasın dıye
cok zor yasadıklarım allahım kımseye yasatmasın

canım çok sevindim adına..bir yolun sonuna geldin ki bu yol çok uzuuuuunn ve çok güzel başka bir yolun başlangıcı olacak..hiiçç korkma lütfen inan korkulacak birşey yok..ben deliler gibi korktum rezil ettim doğum olayını kendime..sen yapma tadını çıkar olur mu?
Allah sağlıkla koynuna almayı nasip etsin..sağlıklı uzuuuunn bir ömür diliyorum size..

dorukcuuuummmm allahım yardımcın olsun coook sevındım benımde gozlerım doldu ınan.bu buyulu yolculugun sonuna geldın bıtanem darısı bıze uzulmekte haklısın belkı bıdaha yasyamıyacaz bu hamılelıgı.rabbım yavrularına kavusmayı nasıp etsın saglıcakla bızı habersız bırakma sakın.kacıncı haftandaydın bu arada...

allah tez zamanda şifa versin..bebeklerinizi size bağışlasın..durum çok üzücü anlayabiliyorum fakat Allah'ın izniyle herşey yoluna girer..

çok sağol canım allahım hepimizin evelatlarını sağlıkla evlerime getirmeyi nasip eder inşallah..tarihde güzel dimi :)
canım benim güçlüolki onlarda senden güç alsın ... çok seviyorum seni canım arkadaşım... herşey çok güzel olacak allahın izniyle...

allah razı olsun canımm..çok teşekkürederim... korkularımçokkk ama kendim için değil bebişlerim için onları uyandığımda yanıbaşımda görmeyi çok istiyorum.. allahım yardım etsin inşallah...

allah razı olsun canım çok teşekkür ederim... dr a göre 36. hafta bitti.. ama sata göre 35+4 canım...

canım insan biraz alıştıra alıştıra söyler :) hiç beklemiyordum.... şaka bi yana Allahım yar ve yardımcın olsun...
hayırlı güzel haberler bekliyoruz senden...kuzularını da öpüyoruz şimdiden...Allaha emanet olun....

canım Allahım acil şifalar versin...sağ salim çıkarlar inşaallah hastaneden yavruların...dualarımız sizinle...

dorukcuğum Allahın izniyle sağlıkla doğur gel rabbim kızlarını sana bağışlasın

dalinciğim ne denirki güçlü ol zeynep dayanacaktır ben eminim Allah dermansız dert vermesin neler yaşıyor neler duyuyoruz buda geçer üzülme atlatırsınız inşallah melekler koruyucunuz olsun

kirpim bilmiyorum bunlar tersmi duruyor düzmü tek bildiğim bazen canıma okuyorlar sıcak deme bana Ankaranın sıcağı kuru nemsiz yine iyi ızmir sanki cehennem şubesi birde nem oluyor dayanmak çok zor ama Allah yardımcı oluyor tansiyonum bugün 8 e 5 yerlerde ama düne göre kendimi daha iyi hissediyorum

cok saolun arkadasalr ıns dedıklerınız gıbı olur ve cnm yawrularm ewımıze doner gercekten cok zor cok beklemek cok zor olucek ıhtımalını beklemek dayanılmaz ızdırap gıbı nefes alıomuyum almıomuyum bellı deıl yemek yıyorum ama nereme gıdıo bellı deıl sutumde cok azaldı ama oglum sutle beslenıo onuda dusunmek zorundayım ben ınanıorumkı bnm kızım annesı gıbıdır ınatcı ve hırslı sarılıcak hayata
eger kanama durmassa ve devam ederse amelıyat olucakmıs melek kızım ıyı olsunda yeterkı
sıslerle paylasınca tesellı bulmaya calısıorum soledıgınız ıyı seyler bana umıt oluor cok tsk edıorum hepınze

canım, ben de erken doğum riskim olduğu için prematüre bebeklerle ilgili kısımları burda da çok okudum, araştırma da çok yaptım.prematürelerde beyin kanaması sık rastlanan bir durum bildigim kadarıyla. sen de buradaki o kısma da bir bak istersen, 24, 25 haftalık doğup inatla hayata sarılan bir sürü bebeğin hikayesi var orada, seninkilerin gelişimi çok daha iyidir tahminimce. eminim ki yaşadıkların çok ama çok zor ama Allah güç versin sana diye dua ediyorum hep, sütünü kesmemeye çalış ki beslensin bebişlerin anne sütüyle direnç kazansın. Allah yardımcın olsun.

bircecim Ankaranın sıcağı tabiiki İzmiri yanında hiiçbirşey, sen niye gelmiyorsun Ankara'ya annenler de burada idi galiba değil mi? hem kayınvalide stresi de biter.

Çok üzüldüm çok...sıkıntını hafifletecek bir cümle kuramam sana..Rabbim yardımcın olsun...

dalincim cok gecmis olsun inaniyorumki kizin hayata sIkIca sarilicak annesinin kollarina saglikla gelicek. premeture bebeklerde arkadasimiz ilnar var, kizi 24. haftada dogdu kackez beyin kanamasi gecirdi, simdi bir yasinda hala guzel haberlerini aliyoruz, inan ilnar oyle kotu gunler gecirdiki ama hep inandi kizinin basaracagina. o da senin gb hep cok guclu durdu. uzuntuden mahvolsa da sutu kesilmesin diye zorla yedi. ilnarin tek bebekti oglunun senin sutune cok ihtiyaci var.
inan ilnara doktorlar da surekli her sey olabilir dedi ama cadi kizimiz, prensesimiz cok saglikli simdi.
zeynep de basaricak cok yurekten inaniyorum ve dua ediyorum. seninle de gurur duyuyoruz Allah hep guclu olmani saglasin, iki bebeginle cok saglikli evine doneceksin Insallah.

neler okuyorummm,çok üzüldümmm,
herşey bizim için ama tabi erken doğumlarda bu gibi sıkıntılar oluyor,
buna rağmen hiç olumsuz düşünmemek lazım,
güçlü kuvvetli olmak gerek ki,sütünden bile geçsin onlara o güç kuvvet annesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…