günaydın kızlar
2 gündür çok rahatsızım hareket edemiyorum bebeklerin yerleri çok rahatsız ediyor dayıyolar kafalarını kaburgama nefes alamıyorum eğilincede canım çok yanıyor wc bile işkence oldu ne önerirsiniz?
selamlar
dalincim evdeyken bile hep seni merak ettim durdum.. bebeklerin doğumuş öncelikle tebrik ediyorum rabbim onları sağlıkla kucağına almayıda göstericek inşallah..
geçen hafta salı kontrolümüz vardı
nst ye girdim sancım çıktı.. dr biraz daha bekletmemiz lazım dedi.. bebeğin birisi 35+3 de 2300 gr, diğeri 33+3 de 2100 gr dı..
hemen diğer geliştirici verdi 12 saat arayla 2 şer doz oldum........
6 temmuz salı doğum çantanla birlikte doğuma gelirmiş gibi gel dedi.. 8.40 ta..
şartlar uygunsa alıcak.. eğer değilse bi kaç gün daha bekletebilirim dedi ama bilmiyorum..
şuan heyecanım dorukta.. dua edin..
haberdar etmeye çalışırım sizleri........
az once dru aradık haberler gene kotu gene kotu bu kez kızımda sınırda bı kansızlık varmıs onunda kalp atısları dusmus nefesı kesılmıs oglumda aynı sekılde rabbım guc ver bana senden gelene razıyım ama ewlat acısıyla sınama nolurr
esım konustu ve bana dedıklerı bu kadar benden bısyeler saklanıo sezıorum esımın cok moralı bozuldu gozlerı doldu bıseyler var ve bana solenmıo
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
kelimelerin bittiği yerdeyim heyecandan elim ayağım birbirine karışıyor...
YARIN SABAH 9 DA DOĞUMA GİDİYORUM....
dua edin bana nolur çok endişeliyim. korkuyorum mutluyum hüzünlüyüm bende bilmiyorum neyim ama duygularım karmakarışık.....
dua edin bana nolur çok endişeliyim. korkuyorum mutluyum hüzünlüyüm bende bilmiyorum neyim ama duygularım karmakarışık.....
cnm arkadasım ıns sag salım kucagına alırsın kızlarını rabbım uzmesın ıns
bnm yasadıklarımı yasatmasın kımseye bugun saat 10 bucukta dr aradı cnm kızım zeynebim annesının bıtanesı 3 4 kez ardı ardına beyın kaamaları gecırmıs durumu hıc ıyı degıl mıs herseye hazırlayın kendınızı dedı kafada su toplaması kafa buyumesı olum ve felc ıhtımaller bunlar esım hastanede ben ewdeyım perısanım ıcım yanıyor kalbım sızım sızım sızlıyor allaha dua edıyorum bıze bagıslasın dıye
cok zor yasadıklarım allahım kımseye yasatmasın
çok sağol canım allahım hepimizin evelatlarını sağlıkla evlerime getirmeyi nasip eder inşallah..tarihde güzel dimi :)amaninnn çok hızlı olduuu, offff ne heyecandır Allah bilir tabii, yarın meleklerine kavuşacaksın. bak tarih de güzel 07.07 :)
haftan çok güzel dorukcumm, sagsalim, sağlıkla atlatırsınız inşallah üçünüz de , dualarımız seninle
canım benim güçlüolki onlarda senden güç alsın ... çok seviyorum seni canım arkadaşım... herşey çok güzel olacak allahın izniyle...cnm arkadasım ıns sag salım kucagına alırsın kızlarını rabbım uzmesın ıns
bnm yasadıklarımı yasatmasın kımseye bugun saat 10 bucukta dr aradı cnm kızım zeynebim annesının bıtanesı 3 4 kez ardı ardına beyın kaamaları gecırmıs durumu hıc ıyı degıl mıs herseye hazırlayın kendınızı dedı kafada su toplaması kafa buyumesı olum ve felc ıhtımaller bunlar esım hastanede ben ewdeyım perısanım ıcım yanıyor kalbım sızım sızım sızlıyor allaha dua edıyorum bıze bagıslasın dıye
allah razı olsun canımm..çok teşekkürederim... korkularımçokkk ama kendim için değil bebişlerim için onları uyandığımda yanıbaşımda görmeyi çok istiyorum.. allahım yardım etsin inşallah...canım çok sevindim adına..bir yolun sonuna geldin ki bu yol çok uzuuuuunn ve çok güzel başka bir yolun başlangıcı olacak..hiiçç korkma lütfen inan korkulacak birşey yok..ben deliler gibi korktum rezil ettim doğum olayını kendime..sen yapma tadını çıkar olur mu?
Allah sağlıkla koynuna almayı nasip etsin..sağlıklı uzuuuunn bir ömür diliyorum size..
dorukcuuuummmm allahım yardımcın olsun coook sevındım benımde gozlerım doldu ınan.bu buyulu yolculugun sonuna geldın bıtanem darısı bıze uzulmekte haklısın belkı bıdaha yasyamıyacaz bu hamılelıgı.rabbım yavrularına kavusmayı nasıp etsın saglıcakla bızı habersız bırakma sakın.kacıncı haftandaydın bu arada...
canım insan biraz alıştıra alıştıra söyler :) hiç beklemiyordum.... şaka bi yana Allahım yar ve yardımcın olsun...kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
YARIN SABAH 9 DA DOĞUMA GıDıYORUM....
canım Allahım acil şifalar versin...sağ salim çıkarlar inşaallah hastaneden yavruların...dualarımız sizinle...bnm yasadıklarımı yasatmasın kımseye bugun saat 10 bucukta dr aradı cnm kızım zeynebim annesının bıtanesı 3 4 kez ardı ardına beyın kaamaları gecırmıs durumu hıc ıyı degıl mıs herseye hazırlayın kendınızı dedı kafada su toplaması kafa buyumesı olum ve felc ıhtımaller bunlar esım hastanede ben ewdeyım perısanım ıcım yanıyor kalbım sızım sızım sızlıyor allaha dua edıyorum bıze bagıslasın dıye
cok saolun arkadasalr ıns dedıklerınız gıbı olur ve cnm yawrularm ewımıze doner gercekten cok zor cok beklemek cok zor olucek ıhtımalını beklemek dayanılmaz ızdırap gıbı nefes alıomuyum almıomuyum bellı deıl yemek yıyorum ama nereme gıdıo bellı deıl sutumde cok azaldı ama oglum sutle beslenıo onuda dusunmek zorundayım ben ınanıorumkı bnm kızım annesı gıbıdır ınatcı ve hırslı sarılıcak hayata
eger kanama durmassa ve devam ederse amelıyat olucakmıs melek kızım ıyı olsunda yeterkı
sıslerle paylasınca tesellı bulmaya calısıorum soledıgınız ıyı seyler bana umıt oluor cok tsk edıorum hepınze
dorukcuğum Allahın izniyle sağlıkla doğur gel rabbim kızlarını sana bağışlasın
dalinciğim ne denirki güçlü ol zeynep dayanacaktır ben eminim Allah dermansız dert vermesin neler yaşıyor neler duyuyoruz buda geçer üzülme atlatırsınız inşallah melekler koruyucunuz olsun
kirpim bilmiyorum bunlar tersmi duruyor düzmü tek bildiğim bazen canıma okuyorlar sıcak deme bana Ankaranın sıcağı kuru nemsiz yine iyi İzmir sanki cehennem şubesi birde nem oluyor dayanmak çok zor ama Allah yardımcı oluyor tansiyonum bugün 8 e 5 yerlerde ama düne göre kendimi daha iyi hissediyorum
Çok üzüldüm çok...sıkıntını hafifletecek bir cümle kuramam sana..Rabbim yardımcın olsun...cnm arkadasım ıns sag salım kucagına alırsın kızlarını rabbım uzmesın ıns