kızlar sımdı dr dan geldık hastaneye gıttık yanı sut verdık bız hastaneye gırdıksutumuzu verırken oglumuz eren fenalastı kalp atısları dustu ve nefesı kesıldı kapıları yuzume kapayıp mudehale ettıler hemen gene cıgerlerıne bır hortum salıp makıneye bagladılar nefesı ıcın gene makıneden nefes verıolar kendısı alamıor yaklasık 1 saat boyunca oglumuzu hayata dondurmeye calıstılar sonunda basardılar kalp atısları yenıden duzeldı ve hayat belırtılerı vermeye basladı suan dr basında ve makınelere baglı kızım doğa ıse gayet ıyı kendısı nefes aıor ve durumu cok ıyı cok uzuldum cok goz yası doktum hastane korıdorunda cok dua ettım rabbım bır kez daha bıze bagısladı onu mınıcık kalbı mınıcık bedenı hayata tutunmaya calısıo allahım nolurr bıze bagısla amınn
selamlar
dalincim evdeyken bile hep seni merak ettim durdum.. bebeklerin doğumuş öncelikle tebrik ediyorum rabbim onları sağlıkla kucağına almayıda göstericek inşallah..
geçen hafta salı kontrolümüz vardı
nst ye girdim sancım çıktı.. dr biraz daha bekletmemiz lazım dedi.. bebeğin birisi 35+3 de 2300 gr, diğeri 33+3 de 2100 gr dı..
hemen diğer geliştirici verdi 12 saat arayla 2 şer doz oldum........
6 temmuz salı doğum çantanla birlikte doğuma gelirmiş gibi gel dedi.. 8.40 ta..
şartlar uygunsa alıcak.. eğer değilse bi kaç gün daha bekletebilirim dedi ama bilmiyorum..
şuan heyecanım dorukta.. dua edin..
haberdar etmeye çalışırım sizleri........
az once dru aradık haberler gene kotu gene kotu bu kez kızımda sınırda bı kansızlık varmıs onunda kalp atısları dusmus nefesı kesılmıs oglumda aynı sekılde rabbım guc ver bana senden gelene razıyım ama ewlat acısıyla sınama nolurr
esım konustu ve bana dedıklerı bu kadar benden bısyeler saklanıo sezıorum esımın cok moralı bozuldu gozlerı doldu bıseyler var ve bana solenmıo
az once dru aradık haberler gene kotu gene kotu bu kez kızımda sınırda bı kansızlık varmıs onunda kalp atısları dusmus nefesı kesılmıs oglumda aynı sekılde rabbım guc ver bana senden gelene razıyım ama ewlat acısıyla sınama nolurr
esım konustu ve bana dedıklerı bu kadar benden bısyeler saklanıo sezıorum esımın cok moralı bozuldu gozlerı doldu bıseyler var ve bana solenmıo
kızlar sımdı dr dan geldık hastaneye gıttık yanı sut verdık bız hastaneye gırdıksutumuzu verırken oglumuz eren fenalastı kalp atısları dustu ve nefesı kesıldı kapıları yuzume kapayıp mudehale ettıler hemen gene cıgerlerıne bır hortum salıp makıneye bagladılar nefesı ıcın gene makıneden nefes verıolar kendısı alamıor yaklasık 1 saat boyunca oglumuzu hayata dondurmeye calıstılar sonunda basardılar kalp atısları yenıden duzeldı ve hayat belırtılerı vermeye basladı suan dr basında ve makınelere baglı kızım doğa ıse gayet ıyı kendısı nefes aıor ve durumu cok ıyı cok uzuldum cok goz yası doktum hastane korıdorunda cok dua ettım rabbım bır kez daha bıze bagısladı onu mınıcık kalbı mınıcık bedenı hayata tutunmaya calısıo allahım nolurr bıze bagısla amınn
kuzucum allah razı olsun bnm ıcın dua eden el acan herkesten allah razı olsun
ozlemcım bunları dr um anlatmıstı bılıorum ama genede anne yuregı sızlıyor ewlatlarını orda makınelere baglı gormek yıkıyor ınsanı ama ben gende pozıtıf ve dırayetl durmaya calısıorum basardıgımada ınanıorum cunku bebekelrımın uzgun ve mutsuz bır anneye deıl guclu v dırayetl bır anneye ıhtıyacları var
rabbım tum hamıslerın bebekelrını sag salım kucagına almayı nasıp etsın hepınızı cok sevıorum ıyıkı varsınız
artvınlım yenı annem senıde unutmadım bıtanem
aslıcım aksam beklıorum telefonunu
hepınızı cok opuyorummmmmmmm
canim yavrularin eminimki hissediyorlardir annelerinin ne kadar guclu oldugunu, hepimiz dua ediyoruz Allah dualarimizi duysun Insallah, kkda yakindan bildigim bir arkadasimin bebegi de basta boyle sorunlar yasadi cok daha kotuydu hatta, ama cok sukur saglikla dondurler evlerine, yakin arkadasim da aynilari yasadi, cok sukur onlarda sapasaglam atlatti, bu ornekler sana daha da guc versin Insallah. burda bebislerinin resimlerine bakip unutacagiz bugunleri.kuzucum allah razı olsun bnm ıcın dua eden el acan herkesten allah razı olsun
ozlemcım bunları dr um anlatmıstı bılıorum ama genede anne yuregı sızlıyor ewlatlarını orda makınelere baglı gormek yıkıyor ınsanı ama ben gende pozıtıf ve dırayetl durmaya calısıorum basardıgımada ınanıorum cunku bebekelrımın uzgun ve mutsuz bır anneye deıl guclu v dırayetl bır anneye ıhtıyacları var
rabbım tum hamıslerın bebekelrını sag salım kucagına almayı nasıp etsın hepınızı cok sevıorum ıyıkı varsınız
artvınlım yenı annem senıde unutmadım bıtanem
aslıcım aksam beklıorum telefonunu
hepınızı cok opuyorummmmmmmm
Selam arkadaşlar.Nasılsınız.
Biz iyiyiz çok şükür oğlumla,artık oğlum 1 aylık oldu çok şükür bu günümüze,darısı sizlerin başına arkadaşlar.
Yarın babanemiz gidiyor,valla zorlanıcaz galiba,annem burda ama,yinede iki elden çok yardımları oluyordu.Bazende daha iyi olacak yanlız olmam diyorum.İnsan deli oluyor kızlar,babane birşey söylüyor,anane başka birşey oooof sabır diyorum artık.bazende dayanamıyorum agrasif davranıyorum.Sonrada üzülüyorum bizim için insanlar evlerini unuttular burdalar,benim yaptığıma bak diye.Bakalım artık yanlız olmakmı daha iyi,cümbür cemaatmi olmak.
DORUKCUM çarşamba doğuma alacakmı dr?Dualarımdasın tatlım benim.sağlıkla al inşallah kuzularını kollarına.