Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım benim rabbim inşallah bir daha yaşatmasın böyle bişey sana.......... çok dua et sen lohusasın...rabbim nazarında duaların öncelikli olurmuş....... bizimde dualarımız sizinle.....

bircecim güle güle kullanın çok güzel odanız

canım maşaallah kiloları süper...biliyorsun seninle sat'ımız aynı...geçen cuma kontrol vardı.benimkilerden birisi 1900 diğeri 1850 gr...
seninkier önden gidiyo maşaallah....Allahım zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.bizi habersiz bırakma...Allaha emanet ol...sevgiler...

günaydın, iyi haftalar herkese

dalincim Allah oğlunu korumuş neyseki, ,nşallah bir an önce tamamen sağlıklarına , evlerine ve annelerine kavuşurlar. Allah yardımcın olsun, yaşadıkların hiç kolay değil ama onları kucağına alınca hepsini unutacaksın inşallah.

bircecim odanıs çok güsel olmuş. inşallah bebilerin şen kahkahalarıyla dolar zamanı gelince.
fatoş hanımcım Allah kolaylık versin, hayırlı doğumlar olsun, sağsalim kurtulun inşallah kızlarınla sen.

offf bende sabah sabah bi çay keyfi yapayım dedim(açık tabii) buzdolabını açarken elimden kaydı düştü bardak, tuz buz oldu heryere sıçradı. temizleyemedim de kaldı yerde kırıklar çaylar, sinir oldummm ben resmen sakarlaştım yaaa son 1-2 haftadır, bu da mı gebelik alametlerinden aceba?

neyse biras da çalışayım bari.

az once dru aradık haberler gene kotu gene kotu bu kez kızımda sınırda bı kansızlık varmıs onunda kalp atısları dusmus nefesı kesılmıs oglumda aynı sekılde rabbım guc ver bana senden gelene razıyım ama ewlat acısıyla sınama nolurr
esım konustu ve bana dedıklerı bu kadar benden bısyeler saklanıo sezıorum esımın cok moralı bozuldu gozlerı doldu bıseyler var ve bana solenmıo

sana öyle geliyodur şimdi lohusalıkdan senden saklamaz kimse bişey üzülme.çocuklarınıda sapasağlam alacaksın kucağına bunlar sadece bir deneme üzülme annelerine şaka yapıyo senin bıdıklar sen moralini yüksek onlar seni anlıyolardır eminim allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin.

Allah yardımcınız olsun, yavrularını Rabbim sana ve eşine bağışlasın inşallah... güçlü olmak çok zor evet ama güçlü olman gerek

haklısınız guclu olmam lazım ama ole zorkı ewlat ıle sınanmak rabbım kımseye yasatmasın 1 hafta oldu onlarla beraber 30 haftalık dogan bebekelr 3 gunde nefes almaya basladılar 25 haftalık bır bebek dogdu ve bızımkıleden cok cok ıyı bılemıorumm ((((

aysenurcum uzulme canım otur al abdestını bol bol dualar oku rabbım hıcbır duayı gerı cevırmez.hep olumlu dusun cok zor ama boyle olman lazım sen ıyı bı haftada dogum yaptın.daha kucuk doganlar bıle yasatılıyo cok sukur senınkılerde ıyı olucak.senın ıcın sabah ezanında dua ettım.burdakı herkez senınle.ama lutfen umutsuzluga kapılma tatlım...

ayşenurum canım benim... sen güçlü bi annesin.. onlarda senin güçlü yavruların neleri atlattınız bunuda atlatacaksınız allahın izniyle... akşam arıycam seni uzun uzun konuşuruz zaten...

dalincim benim kuzenim yenidogan doktoru ve erken dogumla dogan bebeklere cok bakiyor, erken dogumlarda bebekler bir gun iyi bir gun kotu olabiliyor annelerin yuregi agzinda oluyor iki uc hafta ama inan teselli sozu degil bebekler toparliyor; iki hafta sonra 30 hafligi gecicekler ve cok daha rahat nefes alinicak, tum tatsiz yasananlar solunum yollariyla ilgili ama sorun oldgu an oksijen tupune baglaniyorlar. sen yazarken bile bizim yuregim yaniyor senin nasil hissetigini tahmin bile edemeyiz ama doktorun sana aciklayacaktir erken dogumlarda bu solunum problemi oluyor ve normal karsilaniyor sakin kotusunu dusunme bir sure boyle bir gun cok rahat bir baslarina nefes alicaklar iki gun oksijen tupuyle belki sonra yine normal sonra yine tup destegi olabilir ama bu cok kisa gecici bir sure ayrica unutmamak lazim dis dunyaya uyum saglamaya calisiyorlar.
canim teselli icin yazmiyorum doktorunuzla dediklerimi konus bak aynilarini anlaticak. bebeklerine hicbir sey olmayacak Allah'in izniyle sapasaglam hep beraber eve doneceksiniz. sabirli ve guclu durmak zorundasin annelerinin gucunu hissedecekler.
bu arada solunum konusundaki problemleri iyi bilmemin sebebi arkadasimin yasadiklarindan dolayi kuzenimle bu konuyu defalarca konusmus olmamdan.lutfen doktorunla konus sana bu dediklerimi cok daha ayrintili ve saglikli anlaticaktir senin bu surecin genelde boyle olabilcegini ama cok kolay atlatacaginizi bilmen rahatlamana yardimci olacaktir.

Son düzenleme:

Canım benim yazdıKlarını inan gözyaşları içinde okudum.Seni o kadar iyi anlıyorunki,rabbim sana ve eşine güç kuvvet ve sabır versin.
Yavruların çok iyi ve sağlıklı bie şekilde kucağına alacaksın buna çok yürekten inanıyorum ve dua ediyorum.
Annelik çok zor yüreğini kocaman oluyor,o kadar büyük bir sevgi aşk besliyorsunki şaşırıyor insan kimi zaman.
Onlar çok iyi olacaklar,ama senin için nasıl sabırsız bilirim.Oğlunla kızınla uzun sağlıklı ömürler diliyorum canım.

dalincim allah yardımcın olsun canım moralini bozma ve güçlü dur emin ol onlarda çok güçlüdür sadece yeni yaşamlarına alışmaya çalışıyorlar özleminde dediği gibi bu bi süreç inşallah biraz sabırla evinize dönersiniz

kuzucum allah razı olsun bnm ıcın dua eden el acan herkesten allah razı olsun
ozlemcım bunları dr um anlatmıstı bılıorum ama genede anne yuregı sızlıyor ewlatlarını orda makınelere baglı gormek yıkıyor ınsanı ama ben gende pozıtıf ve dırayetl durmaya calısıorum basardıgımada ınanıorum cunku bebekelrımın uzgun ve mutsuz bır anneye deıl guclu v dırayetl bır anneye ıhtıyacları var
rabbım tum hamıslerın bebekelrını sag salım kucagına almayı nasıp etsın hepınızı cok sevıorum ıyıkı varsınız
artvınlım yenı annem senıde unutmadım bıtanem
aslıcım aksam beklıorum telefonunu
hepınızı cok opuyorummmmmmmm

Allah yardımcınız olsun canım inşallah bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Yüce rabbim yavrularını sana ve eşine bağışlasın..

hanımlar kızlarımın artık küçük gelen oto koltuklarını 40ar liraya satacağım,
doğumları eylül sonu olduğu için kışın gezmeye çıkaramadık,
inanın son 2-3 aydır kullanıyoruz,fakat artık küçük geliyor,yenilerini aldık,
araştırın artık oto koltuğu kanunla zorunlu hale geldiği için bu koltukların fiyatları 90 lira,
inanın fazla para vermeğe değmiyor,
tertemiz bir koltuk isterseniz bizden özelden mesaj atabilirsiniz

erenzeyno öncelikle büyük gecmis olsun ALLAh sabir versin canim,okudukca yüregim cizzzzzzz etdi sonucta onlar ikitane melek...
ALLAH yar ve yardimcin olsun canim insallah en kisa zamanda bebkelerin her teylikeyi atlatir ve sende doya doya koklarsin ikisinide,bol bol dua et.....

Selam arkadaşlar.Nasılsınız.
Biz iyiyiz çok şükür oğlumla,artık oğlum 1 aylık oldu çok şükür bu günümüze,darısı sizlerin başına arkadaşlar.
Yarın babanemiz gidiyor,valla zorlanıcaz galiba,annem burda ama,yinede iki elden çok yardımları oluyordu.Bazende daha iyi olacak yanlız olmam diyorum.ınsan deli oluyor kızlar,babane birşey söylüyor,anane başka birşey oooof sabır diyorum artık.bazende dayanamıyorum agrasif davranıyorum.Sonrada üzülüyorum bizim için insanlar evlerini unuttular burdalar,benim yaptığıma bak diye.Bakalım artık yanlız olmakmı daha iyi,cümbür cemaatmi olmak.

DORUKCUM çarşamba doğuma alacakmı dr?Dualarımdasın tatlım benim.sağlıkla al inşallah kuzularını kollarına.

canim yavrularin eminimki hissediyorlardir annelerinin ne kadar guclu oldugunu, hepimiz dua ediyoruz Allah dualarimizi duysun Insallah, kkda yakindan bildigim bir arkadasimin bebegi de basta boyle sorunlar yasadi cok daha kotuydu hatta, ama cok sukur saglikla dondurler evlerine, yakin arkadasim da aynilari yasadi, cok sukur onlarda sapasaglam atlatti, bu ornekler sana daha da guc versin Insallah. burda bebislerinin resimlerine bakip unutacagiz bugunleri.

canım oğluşunla başbaşa kalmak bence senin için en rahatı olacak.. tabi zoruları vardır ama seveyim onun zorluğunu yahukaydirigubbakcemile3 tatlı zorluklar bunlar...
bende bugün kontrole gidiyorum canım bakalım doğum için ne söyleyecek haber veririm zaten... duaların için allah razı olsun canım benim... sende benim dualarımdasın...öpüyorum senide yağız oğlanıda...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…