Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın herkese... hayırlı sabahlarrrr....
erenzeyno ve bebişleri umarım iyidirler....haber alan olursa paylaşalım lütfen..hepiniz öpüldünüz....
kızlar bişe sorcam....yatmak benim için bi ızdırap oluyo...sağa yatıyorum sağdakinin üstüne yatıyormuşum gibi geliyo,sola yatıyorum sonladakinin üstüne yatıyormuşum gibi geliyo...vicdan azabından uyuyamıyorum...varmı bi önerisi olan....
birde vücudumdaki benlerin sayısı arttı.minik minik onlarca benim oldu varmı sizde de böyle bişe...

günaydın kızlarr,

erenzeyno naptı acaba, neden kapalıki telefonu?
yaw hava bayaaa serin gidiyor Ankara^da, gerçi biz bu durumdan memnunuz, bu sene tatile gitmeyeceğimiz için, bu havada tatil isteği de fazla doğmuyor, iyi oluyor :)
benim de bel ağrılarım yavaştan artıyor galiba,son trimestera bişey kalmadı tabii.

Arkadaşlar bir de sorum var normalde çalışıp gebelikte raporla götüren ssklılara.
Raporunuzun parasını almak için ssk'ya hangi belgeleri verdiniz, bir de parayı eşimizin filan alması mümkün mü, illa bizim mi gitmemiz gerekiyor? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

bende aynı şeyleri hissediyorum ama yinede sola yatmaya çalışıyprum. doktorum sola yatmak gerektiğini söylemişti. benler bende 1 kaç aydır var ve artıyo doğumdan sonra kayboluyormuş....allahım herkesin bebişlerini sağlıkla doğurmak nasip etsin

windy allah ardana uzun ömür versin başka acı göstermesin inş.
benimde cildimde lekelenmeler oldu doktora gösterdim östrojen hormonunun fazla salgılanmasından olurmuş bu hormonda ikiz üçüz gebeliklerde daha fazlaymış önemli olan kaşıntı olmaması dedi sadece lekeli yerlerde değil el ve ayaklardada öle kaşıntı olunca karaciğer enzimi mi ne artıyomuş bişey oluyomuş o karaciğer enzimi artıp erken doğuma gidenler varmış.
diğer lekeler önemsizmiş nasılsa doğumdan sonra geçer..

merhaba herkese; salı günü doğum yaptım doğum evinde. bir gün öncesinden doktorum beni hastaneye yatırdı. 12 den sonra yemek ve içmek yasaklandı. sabah 11 de beni ameliyata alacaktı. 11 de hazırlanmam için beni aldılar. orada 4 kişiydik. bayağı yoğun bir günmüş. beni ancak 14.15 de doğuma aldılar. spinal anestezi ile dünya tatlısı bebeklerime kavuştum. darısı herkesin başına. anlatılamayacak kadar değişik ve süper bir duygu. yaşadığım stres acı ne varsa götürdü. allah bu duyguyu herkese nasip etsin...

gözünaydın canım, Allah sağlıklı mutlu bir ömür versin bebişlerine inşallah. darısı sıradakilerin başına :)

maşaallah cnaım ....Allahım hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin...
darısı bizlerin başına...a.s.

yavrukiripi cnm naber geçen bizim topiğe yazmıştın bende sana cvp vermiiştim okudunmu bilmem takipimdesin kuzummm mucuksssssssssssss

merhaba kızlar
burcu83 Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı mutlu evlat olsunlar
hitucim bende aynen yatamıyorum birde canım acıyor oturunca iyiyim yatınca ağrılarım oluyor dayanacağız yapacak birşey yok sola yatmak en iyisi ama ben sağ tarafta rahat ediyorum
kirpiciğim geçmiş olsun bel ağrıları zor oluyor ama doğru pozisyon ve bel yastığı epey işe yarıyor benim ser bir yastığım var ben nereye yastık oraya kanka olduk

yavrukiripi cnm naber geçen bizim topiğe yazmıştın bende sana cvp vermiiştim okudunmu bilmem takipimdesin kuzummm mucuksssssssssssss

eyvallaaahh sen de benim takibimdesin :) ama artık bize pek takılmıyorsun, ayrı topiklerin adamı olduk walla kaydirigubbakcemile3
bende şimdi gidip devlet hastanesi kaydı yaptırıcam , doğum iznine filan rahat ayrılabilmek için. görüşürüss canımm öptüümm

yok hayatım yaa burayada bakıyorum ama yazmıyorum sizlerle aynı gurubu takip ediyorum...sağolsunlar buradan doğuran arakdaşlarda geliyor yeni topiğe...

ama yenilere yetişemiyorum cnm .....kafam çok meşgul cnm afacanlar büyükdce zorlaşıyor işim...

hadi işleriini hallet çok öptüm seniii meleğiniii :)

daha yeni bir aradaşım doğum yaptı elifff bebek gelddiii
aklıma sen geldin kuzum mucukssssssolumunekankayizsmile

haklısın canımmmhiiiç kolay değil iki küçük canavarla başetmek. yine de her işini kendin hallediyorsun bravo walla. neyse biz de o topiğe terfi ederis inşallah 10 hafta soora filan oradan devam ederis artık

şirinmiydi elif bebeeek?

burcu gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün...
kızlar dalini yine aradım ama cvp yok hala...
bende sabah erkenden kaldım kaynanam görümcem babanne enişte bey felan geldiler kahvaltıya.. işleri varmıış burda yoruldum ama bugün doğurmazsam iyi ayaklarım şişti...çok ağırlaştım artık çok...

ah işte o kaşıntılardan bende var. karaciğer enzimlerimden ikisi azıcık yüksek çıktı, gerçi dermatolog, esas safrada tuz birikmesinden oluşan değerlerimin normal olduğunu söyledi ama ben kaşınmaktan bir türlü uyuyamıyorum ve erken doğum endişeme şimdi bir de bu katıldı diye dertlenip duruyorum..

yarın doktora gideceğiz. çok merak ediyorum ne durumda bebekler.. her gidişimde acaba büyüdüler mi, küçük giden diğerine yetişti mi, ben yeterince dinlenebildim mi diye endişelenip duruyorum. çoğunlukla evdeyim, artık araba kullanmıyorum, dışarı kendi başıma neredeyse çıkmıyorum. anneme gidersem gidiyorum, orada yatıyorum. ama yarından itibaren ben de kayınvalideme yerleşeceğim.

bir de kızlar, bilmem doğru mu yapıyorum ama ne olacak diye dert etmekten daha hiç bir hazırlık yapmadım, yani bir çöp bile almadım diyebilirim. ama artık 7. ayımız bitti. hayırlısıyla beklemeye başlama dönemine girdim. en azından acil ihtiyaçları alayım ya da aldırayım diyorum.

işin kötüsü ağustosta doktorum izne çıkıyor ve inşallah ben ağustosa kadar dayanırsam başka bir doktor doğumuma girecek. o da biraz tedirginlik verici. velhasıl aklımda yüzlerce soru, daha hangi hastanede doğum yapacağıma bile karar vermedim..

tek dertli ben miyim, sanki herkes tüm işini bitirdi gibi geliyor..:bbo:

Allah analı babalı büyütsün yavrularını,Allah bağışlasın.Darısı başımıza

Erenzeyno yu ben de merak ettim,iydirler inşallah bebekleriyle

kızlar merhaba,

şimdi doktordan geldim, bebiş gayet iyi görünüyor doktor üzerinde durmadı ama başı 26+6 görünüyor şu an femur da 23+0, yani ölçüler biraz sapmış gibi gününden tedirgin oldum, nekadara kadar normal biliyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…