Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızın çok iyi merak etme 1 hafta, on gün öncesi ve sonrası normal demişti bana dr um
benim oğlan kuzumda eksik çıkar kız kuzum büyük hem bu değerler yaklaşık sonuçlar
%100 doğru olmuyor her cihaz farklı çıkartıyor

saol bircecim inşallah, aslında baştan beri başı 10-12 gün önden gidiyor zaten, hidrosefali de yok dedi doktor. Elifcik biras kocakafalı olcek galiba, gerçi benimki de pek küçük değil zaten.

kızlarrrrr:):
dalin aradı... durumu iyiymiş. bebişler 1300 gr doğmuşlar.. ikiside küvezdeymiş. yarın solunum cihazından çıkıcaklarmış anne sütü verilecekmiş. çok çabuk toparlıyolarmış... seside iyiydi çok mutlu oldum çok.....

Allah yardımcısı olsun

çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlık mutluluk versina.s.

dalin adına çok sevindim çok mutlu oldummmmm allah sağlıcakla büyütmek nasip etsin....

dalin adına çok sevindim..allahım hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasip etsin inşaallah...
hadi bakalım ikiz anneleri topiğine bi terfi daha...
dorukkkk bayrak sende :))))

dalin adına çok sevindim..allahım hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasip etsin inşaallah...
hadi bakalım ikiz anneleri topiğine bi terfi daha...
dorukkkk bayrak sende :))))

beni es geçdi baksana dalin:) sıranın kimde olduğu hiç belli olmuyoki.. benden önce doğurmayasın canımcım...kaydirigubbakcemile3

yaşasınnn daline çok ama çooook sevindimm.inşallah bir an önce evine de alıp götürür sağlıkla bebişlerini.

cook sevındım ya rabbım yardımcılar olsun onun ve bebıslerının allahım herkeze nasıp etsın coook korkuyorum bende ya bugun 34.haftama gırdım ama aferdersınız kukumdan bısey cekılıyomus gıbı oluyo sızdede boyle seyler oldumu 3 4 hafta daha dayanmak ıstıyorum.allahım zamanında ve saglıkla kucagımıza almak nasıp etsın ınsallah

canım 3-4 hafta demek 38 hafta demek oda biraz zor demek:) yani en azından benim dr a göre ben 36 bitsin bari diom gerek yok içerde daha çok sıkıntı çekiolar dio.. allah hayırlı zamanı tayin etsin hepimize inşallah...

ınsallah dorukcum bazı ıkız annelerı 37 38 de dogurmıs ya onun ıcın dıyorum tabı hayırlısı nezamansa o zaman olusunlar yeterkı saglıklı olsunlar baska hıcbısey ıstemem sıra sende sanırım bemden 1 hafta oncesın galıba saglıcakla al kuzularını sende canım benım..

cok mutlu oldum allah analı babalı buyutsun .darısı hepımızın basına

canım gozun aydın 28 ı atlatmıssın ılk rısklı donem gerıde kalmıs bebıslerın nasıl hala bırı dıgerınden kucukmu gıdıyor.benım kontrolumde cuma gunu cok merak edıyorum umarım aralarında cok fark yoktur dsoktor 28 ı bır atlatalım dıyor ama daha 2 haftam var.darısı benım basıma

sophicim atlatırıs inşallahh bişey kalmadı. ama esas olan 30muş
hatta doktorum 32'yi atlatan bebeklerde hasar kalma ihtimali düşük, 28de sakatlıklar olabiliyor dedi. benim hedef tarihim 19 ağustos, senin de 21 ağustos tamam mı

Oh çok şükür,çok sevindim, büyüsün kuzucukları şimdi

Kızlar bikaç gündür bişeyler oluyordu ama pek önemsemiyordum...sonunda anladım ki bebişlerim tekme atıyorlar,dışarıdan da farkettim bugün, çok güzel bir duyguymuş, kıpırtılar oluyordu ama tekmeleri hissetmek daha farklıymışzemuszemus

günaydın herkese...
bu gece çok rahat uyudum havada serindi o yüzden sanırım.. özlemişdim böle uyumayı...

evet canım süper bi duygu hele tekmelerden sonra bide içinde dönüyolar böle dirseklerini felan hissedince çok daha garip oluyosun en çok bu hareketleri özliycem galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…