Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Hakikaten öyle örnekler de yok değil..3 kilolarda doğuran ikiz anneler de varmış,hemşire bir yakınımdan duydum..Yine bir arkadaştan duydum,40. haftada doğum yapmış,akrabası,Maşallah ki ne maşallah

Dün taburcu olduk ancak bugün fırsat bulabildim arkadaşlar…

Nasıl başlanır ne denir ben bile bilemiyorum sizleride üzmek istemiyorum.. Hastanedeyken arayan Doruk, Artvinliye ve yavrukirpi, sevilay 15, dilemma, firdos, kevser14, cartman, burcinn, hymarry, nero_ka, dırımkırmızı, birce35, hituci arkadaşlarıma başsağlığı dileyen merak eden tüm arkadaşlara destekleri dilekleri üzüntümüzü bizimle paylaştıkları yanımızda olduklarını hissettirdikleri için çok teşekkür ediyorum..

Kısaca özet geçeyim olanları, sonra yazarım detayları..

Haberi alınca çaresizliğin ne demek olduğunu ama bir yandanda diğer bebeğimizi kurtarmanın telaşı sarınca bir annenin nasıl dirençli olduğunu anladım..

Ciger geliştirici ignemizi olmaya gittimiz gün başka bir doktorada görüneyim istedim ve o an anlaşıldı bitane bebegimizin kalbinin durdugu.. Hemen doktorumu aradım direk hastaneye çagırdı ve nst ye baglandım sancılarım çıktı hatta açılmam bile başlamış 2 cm öyle olunca hemen genel anesteziyle sezeryan yaptılar.. Hem benim saglıgım hemde diger bebegimizin saglıgını riske atmak istemediler.. Sonrasındada tansiyonumu gözetmek için hastanede tuttular.. Diğer bebeğimizide tansiyon nedeniyle kaybetmiş olduğumuzu söylediler..

Doktoru suçlamak yerine takdir ilahi demek en doğrusu.. çünkü olacaği varsa oluyor.. hergün gitseydim bile doktora ozaman belki öldüğü daha erken farkedilirdi ama bu seferde diğer bebeğimiz için daha erken vakit olmuş olurdu. o dogunca problemler yaşayabilirdi bilinmez tabi... Teşhis olarak tansiyondan dediler.. Ama ben zaten hergün günde 2-3 defa hep kontrol edip doktora haber ediyordum..

Hep hayırlısı diye dua ediyorduk şükürler olsun halimize hayırlısı buymuuş demek.. Kabullenmek gerçekle yüzleşmek elbette çok zor ama şükürler olsunki elimiz boş kalmadı.. Çok saglıklı bir oğul nasip etti Rabbim bize.. 2400gr dünyaya geldi küveze bile gerek duyulmadı ilk günden beri acımızı hafifletmek adına mutlu olmamız için hiç sorun çıkarmadan emiyor elinden gelenin fazlasını yapıyor kuzumuz herşeyimizz

Hoşgeldinn dünyamıza güzell yavrummuz biricikk Arda'mız..

Tüm doğum yapacak arkadaşlara sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla atlatmanızı diliyorum. Doğuranlarda inşallah hayırlısıyla büyütmemizi nasip etsin Allah’ım diyorum..

canım benim hoşgeldin...hayırlı uğurlu olsun..rabbim diğer meleğine uzun sağlıklı bir yaşam nasip etsin....seni bu kadar iyi gördüğüme sevindim cnm

canım benimmmm... allahım minik oğlunu sana bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah....
bundan sonra herşey çok daha güzel olacak allahın izniyle...

canım öncelikle başın sagolsun

Allahım ogluna saglıklı mutlu uzun ömürler versin inşallah güle güle büyüt oglunu inşallah

canım benim hoşgeldin...hayırlı uğurlu olsun..rabbim diğer meleğine uzun sağlıklı bir yaşam nasip etsin....seni bu kadar iyi gördüğüme sevindim cnm

canım benimmmm... allahım minik oğlunu sana bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah....
bundan sonra herşey çok daha güzel olacak allahın izniyle...

canım öncelikle başın sagolsun

Allahım ogluna saglıklı mutlu uzun ömürler versin inşallah güle güle büyüt oglunu inşallah

Çok teşekkür ederim sevgili Rose,dırımkırmızı ve dorukcum.. Aminn inşallahh...

Şanslı kuzumuz herşeye çifter çifter sahip oldu maşallahhh.. Kıymetliydi bizim için şimdi iki kat kıymetli oldu yavrumuz.. Emzirdikçe sevgisi içime düşüyor gün geçtikçe dahada benimsiyor ve rahatlıyorum.. Negüzel bir duyguymuş anne olmak.. Maşşallahh hepimize.. Allahım çocuğu olmayan tüm herkeze nasip etsin inşallahh..

windycimm seni çok merak etmiştik, böyle güçlü durmana ben de çok sevindim, azz da olsa seni anlayabiliyorum, inşallah Arda'cık sana çektiğin tüm sıkıntıları unutturacak, mutluluğunuza mutluluk katacak. Allah oğlunla birlikte upuzun mutlu bir yaşam nasip etsin size :)

Selam arkadaşlar.

windy canım iyi olduğunu duymak çok güzel,rabbim oğluna uzun ömürler sağlıklı yaşam versin inşallah.

Malesef bende yaşadım senin yaşadığın acıları,hemde 2 kez üst üste,ama çok şükürki rabbim yağızımı bana bağışladı.

Anne olmanın tarifi çok zor inanın.Evlat acısı çok çok zor onunda ne tarifi var,nede duygularını anlatacak kelimeler var.

Ben 3 evladımı yan yanma mezara koydum.Daha mezarlarına bile gidemedim düşünün.

Ama oğlumu kucağıma alınca üzülmek neden diye sorgulamak bile istemedim,rabbime isyan olmasın bu yavrumu bana bağışlasın diye.Aframı babam almış gasilhaneden çok sordum kızım kime benziyor diye,söylemedi,belkide söyleyemedi bilmiyorum.Melek kızlarım benim onlarlada ahırette hasret gidereceğiz inşallah.

Rabbim hepimizin evladını ayırmasın annesinden inşallah.Evlat çok başkaymış çok.

O kadar tecrübesizimki kızlar,ama bir okadarda tecrbeliyim.Oğlum küçücük altını değiştirmek,beslemek çok zor ama ben rahat yapabiliyorum artık.Göğsüme yatırdımmı hemen sakinleşiyor,orada sızıp uyuyor saatlerce,yazık kuzumun daha doğmasına 3 hafta var daha anne karnını sıcaklığına ihtiyacı var.

iyi olmana çok sevindim windycim,seni merak etmiştim.ne zaman ne yaşayacağımız belli olmuyor işte,herşey yolunda derken birden hayatımız değişebiliyor.aynısını bende yaşadım ama doktorumun erken müdehalesiyle iki bebeğimde kurtuldu Şükürler Olsun ama erken doğum yaptım tabii.

sana ve bebeğine sağlıklı ömürler diliyorumopuyorumnanaktan

wındy cım hosgeldın allah ogluna saglık sıhhat ve guzel bır omur versın yasadıgın hıc kolay degıl ne denır boyle bır durumda kelımeler yetersız kalıyor.ama senı boyle dımdık ayakta gordugume cok sevındım ınsallah arda ıle yepyenı ve guzel bır baslangıc yapıp yasadıgın bu acının bıraz olsun hafıflemesını saglayacaksın.hepınıze saglık ve mutluluklar dılerım.

Canım söyleyebileceğim çok fazla bişey yok ama metin olman,oğlun için dirayetli olman çok güzel.Allah oğlunu sana bağışlasın,Allah ona uzun ömürler versin canım

windy hoşgeldin canım Arda da hoşgeldi hayata
herşey çok güzel olacak oğlun ve eşinle mutlu uzun yıllar geçirmen dileğiyle Allah sana güç huzur sabır versin

ama haksızlık bu siz beni salya sümük ağlattınız..

windy gücün sabrın takdire şayan ama inşallah bu başlıktaki herkes anne olacak ve anneliğin insana kattığı gücü, cesareti tadacak..seni anlamaya çalışıyorum..
Rabbim Arda'nı sana bağışlasın..uzun ömürlü sağlıklı mutlu hayırlı bir evlat olsun inşallah..

Artvinli'm sen de duygularını nasıl güzel anlatmışsın öyle..senin yüreğini çok iyi biliyorum ben..bana desteğini, ameliyata girerken korkumu hafifletmek için sarfettiğin çabayı, dualarını hiç ama hiç unutmayacağım..Allah seni çok ama çok mutlu etsin inşallah..

herkese evlatlarıyla mutluluklar, tüm bekleyen hamilelere sağlıklı ve vakitli doğumlar, hasret çeken tüm insanlara hayırlı evlatlar diliyorum..Rabbim kimsenin koynunu bomboş bırakmasın inşallah..

windy cnaım hoşgeldin...arda bebek te hoşgelmiş sefalar getirmiş...
ailenle hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu uzun bir ömür geçirmen dileği ile canım...Allaha emanet olun...

windycim geçmiş olsun canım.... rabbim sabır versin... ve evladınada uzun ömür

arkadaşlar erenzeyno ne yaptı acaba, bilen var mı? normalde bugün doğum yapması gerekiyordu yanılmıyorsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…