Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

doruk hıtucı canım az daha sıkalım dısımızı hıtucıyle 1 hafta var aramızda dorukcum sen bızden oncesın sanırım allah hepımızın yardımcısı olsun.gunler gectıkce dogumdan korkar oldum bıde hep aglamak gelıyo ıcımden.yavrularımı gordugum gunde heralde aglamaktan goremem yuzlerınıkaydirigubbakcemile3 hıc sevmedıgım huyumda bu ota moka herseye aglıyorum....

canım merhaba .....
valla bende senin gibiyim bu aralar....ruh halim pek iyi değil....
bazen stres basıyo,bazen korku bazende sevinçç....
ne yapacağımı ne düşüncemi şaşırdım....
tek ben değilmişim demekki:1hug:

hayırlı cumalar olsun hepimize....
kızlar iki günüdür evim cümbüş doğum temizliğine başladık... amaben çok yoruluyorum artık ayakda durmak bile çok zor... gece 2 de kaşınma krizine girdim.... uyuyamadım. saat 6 da mide yanmasıyla uyandım.. hamdolsun bugünüme... az kaldı sabrediyorum... şu temizlik bi bitseydi ohhhh diycekdim bi.
sizler nasılsınız bakem ?
windyyy doğurmaya niyetin yok galiba şekerim :)
hultici-kuzu-birce sizlerden naber?

Merhaba arkadaşlarr...

İyicumalarrr.. Buralardayız hala, iyiyiz şükür bekliyoruzz..

canımcım seninkilerin cinsiyeti kızmıydı yahu unuttum valla balık beyinli oldum çıkdım:) hamilelik unutkanlık yapıo sanırsamkaydirigubbakcemile3
isimlerini söle cinsiyetlerini anlıyımkaydirigubbakcemile3

oh ne güzel temizlikte çıkıyo aradan desene....bende halıları yıkamaya vercem inş....
gece nöbetlerine bende başladım 1 haftadır...ama zor gelmiyo....
belkide bidaha hamile kalamicaz tadını çıkaralım kızlar...

ne olsun sıcaklarla başım detteydi kocam bana klima aldı bebekleri yarın göreceğim kısmetse mide yanması bendede var sanada maşallah Allah esirgesin hepinizitemizlikte tamam oooohhhhhhhhhh bir eksik minişler kaldı

Doruk ve hituci iyiyim kızlar :) kuzuların çıkmaya niyetlerii yokkk valla dursunlar bakalım..

Cinsiyetlere gelince biri %100 erkek digeride kesin değil.. Şimdide göremiyorlar süpriz olacak bizim için... Hastane çantamıza iki erkek brde kız bebek için hastane çıkışı hazırladıkk :)

Birce canım benim mide yanmasınada rennie diye bi mide ilacı var ondan vermişti , günde 8 kaşığa kadarda izin bile vermişti.. Kana karışmıyormuş mide yüzeyiyle ilgili şeyler yaptıgından minnoşlara zararı olmazmışş... Sor doktoruna sende ondan kullan istersen.. rahatlatıyorr..

bide dorukcum söylemeyi unuttumm kolay gelsin temizliginiz canım çok yorma kendini dikkat et... Şuan bana bile 37yi doldurursun inşallah diyorlarr... Komşumuz 36yı doldurup dogum yaptı ikizlerden biri 1 hafta küvezde kaldı.. 2400 ve 2750 dogmuştu bebişlerii... Oyüzden genede riskli haftalardayız, dinlenerek yap yada yapan varsa sen otur karışma canım yaa.. Aman kirli olsun evin ama kuzularımız 1 gün daha fazla kalsalar göbüşümüzde kardır unutma.. Hiçbirşey onlardan önemli degill..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…