Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydin kizlar,
Benimde ikizlerim olcak ve size sormak istedim birsey var,benim tansyonum sürekli olarak yüksek cikiyor bundan dolayi cok sorun yarmiyim aceba vede sol ellimde sürekli karincalanma oluyor bu neden kaynaklana bilir???
canım karıncalanmayı aşağıda izah ewtmeye çalıştım,
tansiyondan dolayı oluşan şişlik göz kapaklarından belli olur,gözkapakların şişiyorsa bu tansiyondandır,dikkat et canım..
dr ne diyor bu duruma? benim de akşamları sağ elimde uyuşukluk oluyor.....

sevgili arkadaşlar,
topikte yenisiniz sanıırm,hayırlı uğurlu sağlıklı hamilelikleriniz ve bebekleriniz olsun inşallah,şu mübarek günler yüzü suyu hürmeeetine,

şişlik demişsiniz yazayım dedim,
ben de aynen geçen yıl bu zamanlar 26-28.haftalardaydım ve ellerimde ççoookk şişlikler olurdu,ayaklarım fil ayağına dönmüştü,
bu özellikle sıcak zamanlarda olabiliyor,
ellerde önce serçe parmağından başlayıp günden güne tüm eli saran uyuşukluklar da bileklerdeki sinir sıkışmasından diye güzelce izah etmişti bana doktorum,
onda bir sorun yok,
sadece yukarıda da belirttim,göz kapakarının şişmesi tehlike sinyalidir Allah korusunn..

sophi ciğim ben bostanlı atakent te oturuyorum Başkent üniversitesi Zübeyde hn araştırma merkezi ne gidiyorum (bostanlıda)kısmetse doğumuda orada yapacağım dr um doç.dr.mesut özsoy gebelik öncesinden beri o takip ediyor çok memnunum

cartman cığım moralinin düzelmesine sevindim herşey dahada güzel olacak yeterki inan ben sana iyi haberle geleceksin demiştim

hymaryy beni kimse anlamıyor insan sevmemekle suçluyorlar odama kapandım 10 gündür içeri geçince sinirleniyorum çünkü karnım burnumda hava sıcak kaynım ortada atletsiz dolaşıyor kayınvalidem wc ye giderken bile peşimde misafiri hiç bitmiyor kendi evimde sığıntı oldum

kızlar dalin yani eren zeyno daha dogum yapmadı bebeklerin cigerleri daha gelişmemiş hastanede tedavisi devam ediyo bilgilerinize ve duaya ihtiyacı var bayagı kilo almış arkadaşımdan aldıgım bilgiye göre

afedersiniz kızlar benim akıntım tuaflaştı rengi beyazdı önceden şimdilerde sarımsı turuncumsu iltihapmı acaba?kaşıntı yanma yok çok sıvıda değil kokusuda yok ama rengi tedirgin ediyor dr uma sordum üstünde durmuyor sizdede böyle oluyormu?

canım yakınlarında sağlık ocağı varsa idrar testi yaptırmanı öneririm...
benimde şikayetim yoktu..rutin kontrollerde idrar testinde lokosit değeri yüksek çıktı ve bir kullanımlık bir ilaç ver dr...
umarım önemli bişey değildir...

bu arada REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR....
ALLAHIM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN EN KISA ZAMANDA İNŞAALLAH.....

cnm bu mübarek günde rabbim hakkında hayırlısını versin......inşallah 34 haftaları görürüsün...

doğru cnm son haftalar yaklaştıkça çok zorlaşıyor...ama az kalmış yavrulara hayırlısı ile...

Bide varyaaaa arkadaşlar ben 25 kilo almışımm aboooooo kaydirigubbakcemile3

Yarasın kuzularıma yeterki amannnn, sonra veririmm inşallahh :sm_cool:
şekerim bu 25 kilonun kaçı sende kaçı kuzularda.....

günaydin kizlar,
Benimde ikizlerim olcak ve size sormak istedim birsey var,benim tansyonum sürekli olarak yüksek cikiyor bundan dolayi cok sorun yarmiyim aceba vede sol ellimde sürekli karincalanma oluyor bu neden kaynaklana bilir???

hayırlı olsun bebişlerin arkadaşım...tansiyon ciddi aman dr kontrol ediyor değilmi ??

Herkeze hayırlı kandiller cankuşlarrr...Allahım hepimizin evlatlarını korusun dualaraımız kabul olsun inşallah......

bebısler kac kılo wındy cım

Canım yaklaşık 1 ay önce iki minnoşada 1600grma yaklaşmışlar demişti kendi doktorum sonra 2 hafta önce başka bir doktora gittim biri 2100gr digeride 1900gr diyordu doktor.. Kendi doktorum çagırmıyor uzun zamandır direk hastaneye alıcaz seni diyor.. Şimdiler ne kadar oldularr bende çok merak ediyorum.. Önümüzdeki salı ara dedi, arıcaz bakalım..
Haftada birciger geliştirici igneler devam, kalsiyum magnezyum demir de devam..

Herkezin Ragaip Kandili mübarek olsun arkadaşlar.. Dualarım sizlerle... Sizlerde bizi unutmayın.. Sevgilerimle...

bırcecım kıyamam sana haklısın allah yardımcın olsun bıraz dusunmelerı lazım yanındakı ınsanlarında

canım benim çok hoşsun kıyamam sanaa,
ah burda hamile olsaydım da kayınvalidemden eltimden neler duyduğumuz yazsaydım sana..
inan çok zor,
ne sen kızları olabiliyorsun,ne onlar annen-babann..

herkeze gunaydın hayırlı cumalar olsun ınsallah gordugunuz gıbı mıde yanmasından dolayı bu saatte ayaktayım.coookkk sıcak allahım hepımıze yardımcı olsun kuzularım 4 5 hafta daha sabretsınler ınsallah onları hem cook ozledım hemde saglıklı olmaları ıcın beklemelerını ıstıyoruz dımı annelık bu sanırım kucagımıza aldıgımızda ne hıssedecegımı tahmın bıle edemıyorum.allahım kımseyı evlatsız bırakmasın.kendınıze ıyı bakın bol bol yatın arkadaslar...

günaydın...
mide yanmasından dolayı uyyamayan bi tek ben değilmişim demekki....kaydirigubbakcemile3

canim cevabin icin cok tsk ederim benim göz kapaklarimda felan hic bi sekilde belirti yok ,insallah bi zorluk cikarmaz bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…