Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

[

cnm ben olsam gitmezdim sonuçta 5-6 saat bile olsa sarsıntı halindesin sürekli, olmaz olmaz bişey olacağı tutar sonradan üzüleceğine baştan önlemini al...kötü örnek olacak ama bnm arkadaşım maalesef erken doğm yaptı ve bebeğini kaybetti yolculuktanmı bilinmez ama kendini kahretti keşke gitmeseydim diye opuyorumnanaktan[/QUOTE]

valla bende cok kararsızım dr bişe olmaz dedi ama insan yinede endişeleniyo burda kalsam sıcak bi yandan akşama kadar can sıkıntısı en azından orda temiz hava napsam bilmiyorum zaten en cok yol korkutuyo beni

valla bende cok kararsızım dr bişe olmaz dedi ama insan yinede endişeleniyo burda kalsam sıcak bi yandan akşama kadar can sıkıntısı en azından orda temiz hava napsam bilmiyorum zaten en cok yol korkutuyo beni[/QUOTE]

şahsen bende gitmezdim... uçakla felan olsa neyse ama yol 5 6 saat ve araçla bence tehlikeli...

amanın geldinmi kız:) ne ara geldin gittin?

windyyy burdamısınnn? ne alemdesin ağrı sancı varmmı? ben menepozlulara dödüm yahu yanıyorum cayırrrrr cayır.... yokmu serinlemenin bi yolu

erenzeyno eminenisa windy altta isimleri görüyorum nie yazmıonuz bakem kaydirigubbakcemile

selam arkadaslar bugun doktor kontrolumuz vardı bebeklerımızden bırınde beslendıgu kordonda 2 tane arter olması gerekırken 1 tane varmıs cok canımız sıkıldı.sımdılık bır sorun olmadıgını takıp etmemız gerektıgını soyledıler gerekırse amnıosentez yapılıp kramozom anomalısı olup olmadıgı bellı olacak.hıc boyle bır durumla karsılasan varmı ıcınızde

Geçmş olsun canım,Allah yardımcın olsun...Yavrularını sağlıkla kucağına almak nasip olsun..Dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:

valla bende cok kararsızım dr bişe olmaz dedi ama insan yinede endişeleniyo burda kalsam sıcak bi yandan akşama kadar can sıkıntısı en azından orda temiz hava napsam bilmiyorum zaten en cok yol korkutuyo beni[/QUOTE]

Canım ben de yola çıkacağım.İki doktora da sordum,gidebilirsin dediler..Benimki de 4,5 saatlik yol.kendi arabamızla gideceğiz,yavaş yavaşş...Erken doğum tehlikesi yoksa ne sakıncası olabilir ki bu aylarda

Geçmiş olsun canım.Anne karnında da pek çok sağlık sorunu giderilebiliyor tedavi ile..

Kızlar siz ne zaman enikonu bebeklerinizi hissetmeye başladınız

Kızlar siz ne zaman enikonu bebeklerinizi hissetmeye başladınız

ben de çok yapardım ve çok büyük heyecanla beklerdim senin haftalarındayken seni çok ama çok iyi anlıyorum canım o yüzden..
ben 21+0 da hissettim..o kadar inanılmaz bir duygu ki..hamileliğimle ilgili belki de hayatım boyunca en çok o tekmeleri özleyeceğim..bak inan gözlerim doldu şimdi hatırlayınca..

Ay canım inşallah ben de hayırlısıyla hissederim bir an önce..
Kıpırtı şeklinde pıt pıt hissettim de bu aralar duruldu benimkiler

merhaba arkadaşlar,

öncelikle erenzeynocum, inşallah dayanabildiğin kadar dayanırsın. Allah 32lere, 33 lere kadar kalmayı nasib etsin..

bir arap atasözü dermiş ki, cehennem ateşinden daha yakıcı bir şey varsa o da beklemektir. çarşamba günü doktor kontrolüm var ve benim ödüm kopuyor. gittiğimde acaba bebekler arasındaki gelişim farkı açılmış mı olacak, azalmış mı olacak? doktorum oğlumun kilo aldığını söyeleyecek mi bu kez? (ilk kez oğlum dedim, pek tuhafmış :) yoksa yine kötü şeyler mi duyacağım, son üç detaylı ultrasonumda canım öyle sıkılmıştı ki ne doktora gidesim var ne içerde neler olup bittiğini öğrenesim..

öte yandan karnım kocaman oldu ki neredeyse bu aya kadar anlaşılmıyordu. şimdi bakıyorum da her gece biraz daha şişiyor. sonra gençler de içerde dünya kupasıyla birlikte bir takım etkinliklere mi başladılar nedir, aman Allahım nasıl tekmeler, eşime dedim ki, bunlar heralde oynayacak top gibi bir şey buldu, paslaşıyorlar. gerçi hangisinin nerede olduğunu hala bir türlü tam olarak algılayamıyorum. şu anda ikisinin de ayakları çok aşağıda gibi, geceleri hele de güm güm tekme atıyorlar. bazen de acaba bu tekmelerin hepsi kızıma ait de oğlum hepten zayıfladı mı diye endişe içinde kalıyorum..

velhasıl pek zor bir bekleyiş bu benim için. inşallah iyi haberler alırız, inşallah bebeklerim beklerler, sağlıkla sıhhatle, sularını idareli kullanarak, aradaki farklarını kapatarak büyürler. inşllah Rabbim bana bir mucize gösterir, herşey bu kez iyiye gitmiş olur..

inşallah hayırlı haberlerle dönersin Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

tünaydınnnn hatunlarrr.....

cnm çook geçmiş olsunn...inşallah daha iyi olacaksınn

öyle cnm ama insan yinede korkuyor işte...

windyyy burdamısınnn? ne alemdesin ağrı sancı varmmı? ben menepozlulara dödüm yahu yanıyorum cayırrrrr cayır.... yokmu serinlemenin bi yolu

ayy yanmazmıyımm ılık duş alıyorumm , pencereler açık arasıra vantilatör bazende buzlu limonata ayran kaydirigubbakcemile3

limonata tarifi veriim kızlar biliyosunuzdur belki ama olsun bilmeyenlere.. limonları iyice yıkayp sögüşlük domates gibi dograyıp üzerine şeker atıyorsun elinle iyice yoguruyorsun sonra üzerine soguk suyunuzu ilave edip süzüyorsunuz limonları, hem dogal hem vitaminli, istenirse bikaçda buz parçacığı delikafadulden afiyet olsunn alkisalkisalkis

bu bana yapılırmı ulennnnnkaydirigubbakcemile3 limon yok evde akşama kadar bekleycem şimdi nasıda güzel anlatmışın he içimin yağları eridi bi an kaydirigubbakcemile3

bu bana yapılırmı ulennnnnkaydirigubbakcemile3 limon yok evde akşama kadar bekleycem şimdi nasıda güzel anlatmışın he içimin yağları eridi bi an kaydirigubbakcemile3

ayy tühh neyse akşama az kaldıı kapıcınız filan varsa aldır yada komşudan iki limon iste kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…