Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

iyi pazarlar canlar.....nasılsınız iyisinizdir inşallah......biz 2 haftadır annemdeydik dünde mevlütümüzü yaptık bugn evimize geldik aman ne zor ya orda burda kalmak bir ton eşya ile git birton eşya ile gel göçebe gibi.....
herkez iyidir umarım geçmişi okuyamadım sadece sayfada artvinlinini yazısını gördüm :KK43:(

artvinli cnm çok geçmiş olsun oğluşun düzelmiş çok şükür.....bende ipeğimi yatırmıştım ilk hafta sarılıktan 1 gece...rabbim kimsenin evladını ayırmasın yanından.....

iyi pazarlar canlar.....nasılsınız iyisinizdir inşallah......biz 2 haftadır annemdeydik dünde mevlütümüzü yaptık bugn evimize geldik aman ne zor ya orda burda kalmak bir ton eşya ile git birton eşya ile gel göçebe gibi.....
herkez iyidir umarım geçmişi okuyamadım sadece sayfada artvinlinini yazısını gördüm :KK43:(

artvinli cnm çok geçmiş olsun oğluşun düzelmiş çok şükür.....bende ipeğimi yatırmıştım ilk hafta sarılıktan 1 gece...rabbim kimsenin evladını ayırmasın yanından.....

Allah kabul etsin canım bebeklerine uzun ömürler versin:nazar:
mevlüt yapıp yapmamakta kararsız kaldım,ne giydirdin bebişlere?misafirlere ne ikram ettin?nasıl oldu mevlüt?ve en önemlisi bebekler elden ele gezdimi?

mevlüt yapıp yapmamakta kararsız kaldım,ne giydirdin bebişlere?misafirlere ne ikram ettin?nasıl oldu mevlüt?ve en önemlisi bebekler elden ele gezdimi?

allah razı olsun cnm sağol...........dayısı elbise almış onları giydirdm tüllü müllüsempatiksalakcinni.......tavuklu pilav cnm klasik mevlüt menüsü tatlı ayran :KK1:çok kalabalıktı 90 kişi falandı çokta sıcaktı......

evet en önemlisi istediler elden ele gezdirmeyi ama ben kabul etmedm hatta yatağın geçilemeyen tarafına yatırdım kızlarımı bir tarafına ben diğer tarafada arkdaşımı oturttum kenardan baktılar sadece, valla kimse kusura bakmasın çok küçükler daha.....her gelene veremem cnm.....

ahhhh artvinli cnm çok geçmiş olsunn ahh cnm yaa çok bilmiş gibi olacağım ama
sana didim o yemez sen zorla yedireceksin
şimdi bana diyeceksinki kolaymı
değil ama inan bana bende birebir yaşadım bunu 14 sarılıkla eve geldik
zorla çıkartım hastaneden alişi öle
ama evde dahada zorla baktım şükürki ben düşürmüştüm

hamişler sizlerede diyorum ne olursa olsun kuzularımız küçük doğaduklarından uyumak anne göğüsünde olmak istiyolar o yüzdende sarılık oluyorlar
zorla besleyeceksiniz ayağını burnunu sıkın ve biberonu ağızana soktuğunuz anda hiç çıkarmayın
ben alişi 2 saatte bir 30 cc mama ile besliyorduk ilk zamanlar o 30 cc yi 2 saat bitimde bitiriyordu birdahiki mama saati geliyordu yanii....

çok zor hastane kapıları ....çok geçmiş olsun kuzummmmmmmmmmmmmmm

nero kızzz iyiki gelmemişim mevlüte yaaa 90 kişi heee :))
ben annemdeyim c.tesi kahvaltıya sözleşmiştik mayıs anneleri ile
dönüşte gideyimmi gitmeyimmi dedim
annemde çok kalabalık olur sonra ikimiz gideriz dedi...
iyikide gelmemişizzzz nası sığdılar kız eve
gerçi büyük ama olsun o kadar adama salon tutmak gerek hahah :)

allah kabul etsin güzel cadıların duasını
iyi yapmışsın elden ele vermeyerek bizimde baktım kapmışlar kuzuları hoca al kızım içeri hemen nazar olacak dedi...kaptığım gibi içeri girdik
yatağının başında bekledik ..hep....

Selam arkadaşlar.
Buaralar giremedim arkadaşlar.
Oğumun sarılığı çok yükselmiş,30 lara çıkmış değer,kontrole götürdüğümüzde,acil dediler,yoğun bakıma alıcaz yağızı,neye uğradığımızı şaşırdık,oğlumdan kaç tüp kan aldılar bilmiyorum bile,kollarımdan aldılar ve göstermediler bile,birde acil kan bulun dediler,aileden asla olmayacakmış,taze kan gerekicekmiş,2 ünite kan bulduk,ama çok şükür rabbime oğlum tedaviye cevap verdi değer 10.8 e düştü.ve oğlum 1 gece kaldı yoğun bakımda ve kanıda değişmedi.ama ağlamaktan mahfoldum kızlar gözlerim şişti,bütün gün sabaha kadar bu ameliyatlı halimle sandalyede bekledim oğlumu yoğun bakım kapısında.
Rabbim kimseye ama hiç kimseye yaşatmasın,yoğun bakım kapısında haber beklemek çok zormuş.
Anne olmak çok güzel ve farklı bir duygu tarifi bile yok,dularımdasınız,sizde yaşayınca anlayacaksınız ne demek istediğimi.
ahh ahh ben çok iyi anlıyorum canım benim..kalp ağrısı evlatlar gönül yarası..iyi ki varlar ama herşey tüm hayatımız onlar için..Rabbim ezanlar hürmetine hepimizin yavrusunu esirgesin inşallah..
merhaba arkadaşlar,

bu hafta çok yoruldum. görümcem evlendi, az evvel de düğünden geldim. ama kına, düğün derken bir kaç günüm hep ayakta geçti.

bu gece düğünde bana sürekli otur otur dedi herkes ama ev sahibi olarak her dakika oturmak mümkün olmuyor. dönüşte de acaba bebeklere zarar mı verdim, zaten durum kritik diye çook dertlendim.

of ki of..
canım Allah korusun aklına kötü şeyler getirme..bişey olsa hissedersin anlarsın zaten..deneyimle sabit :)) evelallah bişeycik olmaz ama tabiki yorulmamakta fayda var..dikkat et kendine..
bana sormamışsın ama görmüşken yazıyım dedim..
ben kızıma gelinliği oğluma damatlığı andıran ekru renkli kıyafetler giydirdim..yine ekru renkte süslenmiş bambu sepetlerimiz vardı onlarda yattılar..benim yatağımda da ekru renkli saten takım vardı ve yine ekru saten gecelik giymiştim..yani takım olmuştuk kuzularımla..
tavuklu pilav,ev baklavası ikram ettim; bebek çikolatası ve şekeri, pembe kalpli ve mavi çiçekli hamur kaplama kurabiyeler (ikisi bir arada paketlendi), üzerinde pembe ve mavi kelebekler işli ikişer beyaz havlu hediye ettim gelenlere..
daha en baştan annem ve kayınvalidemle anlaştım annem birini kayınvalidem birini aldı hoca bebek ilahisi ve ninnisi okudu onlara o ara beni de çağırdılar..onun dışında ben ve birkaç arkadaşım yatak odamda oturduk..
herşey çok güzel oldu bence çok güzel bir anı bu mutlaka yapılmalı..
allah razı olsun cnm sağol...........dayısı elbise almış onları giydirdm tüllü müllüsempatiksalakcinni.......tavuklu pilav cnm klasik mevlüt menüsü tatlı ayran :KK1:çok kalabalıktı 90 kişi falandı çokta sıcaktı......

evet en önemlisi istediler elden ele gezdirmeyi ama ben kabul etmedm hatta yatağın geçilemeyen tarafına yatırdım kızlarımı bir tarafına ben diğer tarafada arkdaşımı oturttum kenardan baktılar sadece, valla kimse kusura bakmasın çok küçükler daha.....her gelene veremem cnm.....
iyi etmişsin canım tabi ne işi var miniminnacık bebeklerin insanların kucaklarında..Allah kabul etsin..

Kızlar biliyorum erken daha diyeceksiniz ama.Bebişleri ne zaman hisettiniz?Ben pıt pıt seyirme şeklinde hissediyordum geçen hafta,bu hafta pek hissetmedim,en son pazartesi doktoruma gittim iyiydi ikisi de yavrumun.yine de vesvese yapıyorum işte

böyle vesvese yap güzelim.. başka vesveselere girme de..... ağrılarını dinleme...mutlu olmaya çalış...hamileliği kendine zehir etme yeter.. bence en güzeli....sen mutlu oluyorsan istersen tekmelerini de duy.....

benim kuzularım teyzeleri :nazar:

Eklentiler

• $DSCN0773.jpg
    $DSCN0773.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 36
ahhhh artvinli cnm çok geçmiş olsunn ahh cnm yaa çok bilmiş gibi olacağım ama
sana didim o yemez sen zorla yedireceksin
şimdi bana diyeceksinki kolaymı
değil ama inan bana bende birebir yaşadım bunu 14 sarılıkla eve geldik
zorla çıkartım hastaneden alişi öle
ama evde dahada zorla baktım şükürki ben düşürmüştüm

hamişler sizlerede diyorum ne olursa olsun kuzularımız küçük doğaduklarından uyumak anne göğüsünde olmak istiyolar o yüzdende sarılık oluyorlar
zorla besleyeceksiniz ayağını burnunu sıkın ve biberonu ağızana soktuğunuz anda hiç çıkarmayın
ben alişi 2 saatte bir 30 cc mama ile besliyorduk ilk zamanlar o 30 cc yi 2 saat bitimde bitiriyordu birdahiki mama saati geliyordu yanii....

çok zor hastane kapıları ....çok geçmiş olsun kuzummmmmmmmmmmmmmm

nero kızzz iyiki gelmemişim mevlüte yaaa 90 kişi heee :))
ben annemdeyim c.tesi kahvaltıya sözleşmiştik mayıs anneleri ile
dönüşte gideyimmi gitmeyimmi dedim
annemde çok kalabalık olur sonra ikimiz gideriz dedi...
iyikide gelmemişizzzz nası sığdılar kız eve
gerçi büyük ama olsun o kadar adama salon tutmak gerek hahah :)

allah kabul etsin güzel cadıların duasını
iyi yapmışsın elden ele vermeyerek bizimde baktım kapmışlar kuzuları hoca al kızım içeri hemen nazar olacak dedi...kaptığım gibi içeri girdik
yatağının başında bekledik ..hep....

amin cnm allah razı olsun........sığdılr valla kuzu evt büyük ev olunca sığdırdık :)))

hayırlı sabahlar kızlar hayırlı haftalar bu sabah en erken benim galiba:)
sabahın 5 inde uyandım daha uyuyamadım gecede uyudugum solenemez gerçi ama tuvalete gitmekten :)daha yolun oretasındayız mevlam bizim yar ve yardımcımız olsun yavrularımız için deger onları bize bagışlasın saglıklı hayırlı bi şekilde kucamıza almayı nasip etsin inş

günaydın... hayırlı sabahlar herkese...bu gece nöbette olanlardann biri de benim....ayaklarım yanıyo geceleri uyuyamıyorum.varmı bi formülü olan...?????????

kayra ve nero minikleriniz çok tatlı maşaallah subhanallah...Allahım hayırlısıyla sağlıkla bizlere bağışlasın evlatlarımızı inşaallah..

günaydın hultici cim... valla bende sabaha kadar helaya kalkmakdan ve mide yanmasından uyuyamıyorum... zaten güneş doğar doğmaz uyku hiççç tutmuyor daha.. sanki işe gidecez yahu sabahın 8 i biz ayakda:)

günaydın hultici cim... valla bende sabaha kadar helaya kalkmakdan ve mide yanmasından uyuyamıyorum... zaten güneş doğar doğmaz uyku hiççç tutmuyor daha.. sanki işe gidecez yahu sabahın 8 i biz ayakda:)

sorma cnaım ya..hela ve midede yanmada cabası bende...
tuvalete gittikten sonra uyuyabilsem gitmeye üşenmiyorum da...yok yani uyku yok....
okadarda uykucu bi insandım....
ama biliyormusun bebişlerimiz için olduğunu düşününce hiiiiççç zor gelmiyo...
ama bi formulünüz varsa kullanabilirim:))) özellikle ayak yanması için.

maşallahhhh..... çok sevimliler ya ayyy sizleriböle görünce erkenden doğurasım geliyo allahım nazarlardan saklasın canım :nazar::nazar:

evet ya ne güzel aldılar kucaklarına misgibi koklayıp sarıp sarmalıyorlar...Allahım kaza bela hastalık vermesin...herkesin evladını bağışlasın ailesine inşaallah...
bende bazen hemen doğsalarda kucağıma alsam diyorum...bazende hiç çıkmasalar diyorum :))
dorukcum nasılsın bu arada...ağrın sızın bişeyin varmı?h:1hug:erşey yolunda inşaallah...

X