Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

çok şükür canım iyim. bi sıkıntım yok. ağrı sızı hissetmiyorum. midem yanıyor ve çokkkkkk sıcaklıyorum menepoza girmiş gibi. ama bunlarda çok normal. az kaldı zaten allahın izniyle gececek biçırpıda inşallah...
ayak yanması için en güzel formül soğuk suya sokmak olsa gerek :) ben dün sahile indim eşimle ayaklarımı sokdum denize ayy ne iyi geldi anlatamam...imkanın varsa tavsiye ederim yoksa sende doldur bi leğene su sok ayakları mis gibi...

maşallahhhh..... çok sevimliler ya ayyy sizleriböle görünce erkenden doğurasım geliyo allahım nazarlardan saklasın canım

kayra ve nero minikleriniz çok tatlı maşaallah subhanallah...Allahım hayırlısıyla sağlıkla bizlere bağışlasın evlatlarımızı inşaallah..

amin...... çok sağolun cankuşlar.....

slm ikiz anneleri,bende 11 haftalık hamileyim.3 haftadır ara ara kanamalarım oluyor prognex iğne kullanıyorum sizlerde de oldumu boyle lekelenmeler ve kanamalar .bide iki gundur iğne batması gibi sancılar oluyor kasıklarımd ve karnımda normalmi siz yasadıklarınızdan bana bılgı verırmısınız

merhaba kızlar
nero ve kayra bebekleriniz çok tatlılar maşallah Allah bağışlasın sağlıkla büyütün inşallah
rabbim bizlerede nasip etsin

hoşgeldin benim ilk 3 ay kanamalı geçti hep dr kontrolündeydim en son 4 aylıkken yoğun bir kanama yaşadım progestan ilcını hala kullanıyorum ağrı normal bende hala oluyor

kayra minnoşlarınn çok güzeller yeni gördüm, hemde büyümüşlerr maşallahhh darısı başımıza inşalllahh :)

canım ben hamileliğimi bilmeden lekelendim bile... sonrasıda hep öle geçdi haatta 12. haftamda öle bi kanama geçirdim inanamazsın 3 gün hastanede kaldım sonra 4 aylıkken yine yattım ancak 22. haftamda durdu lekeler. ben haftada 2 proluton depot günde 4 tane progeztan200mg kullandım.. hala u an bile günde 1 tane progeztan alıyorum.. çok dikkat etmelisin mümkün olduğunca istirahat et.. ben hela dışında kalkmadım ilk 5 ay...

benimde hamilelgimin 3 aya kadar lekelenmelrim oluyodu corasprin kullanıyosan o yapıyo cunku ben corasprini ne zaman kestim o zaman lekelnmelrim durdu cok şukur şimdi yok kasıkta sancılara gelirsek ben ne zaman tup bebgi koydurdum ozamndan bu zamana hal kasıklarımda agrı oluyo senin dedigin gibi igne batması şeklinde

kızlarrrrr bana bi fikir verin yaa
nasip olursa inş cuma gunu memlekete gitmeyii duşunuyoruz ama ben cok kararsızım
Dr bi sakınca gormedi gitmeme iizn verdi bizim orası en fazla 5 6 saat
ama ben endişe ediyorum acaba bişe olurmu ozel arabayla gidrken gelirkende otobusle donecez bende paronayaklık var ya bişe olursa evde bile akşam kadar kendi kendime paranoyaklık yapıyom sizde olemisiniz diyorum demekki zor ulaşabilince bole oluyo bide bende cok kasık agrısı var yaa dr cok şukur herşey normal dio acaba psikolojikmi benimki

evet canım allah nasip ederse özgü irem-öykü ceren istiyorum...

cnm çok güzel isimler........isimleri ile büyüyecekler inşallah....

ayy çok güzell kuzular yüzbinkere maşalllahhh :1hug:
sağol windycğm cnm...

merhaba kızlar
nero ve kayra bebekleriniz çok tatlılar maşallah Allah bağışlasın sağlıkla büyütün inşallah
rabbim bizlerede nasip etsin
birce cnm çok teşekkür ederim,amin allahım herkeze nasip etsin.....

cnm ben olsam gitmezdim sonuçta 5-6 saat bile olsa sarsıntı halindesin sürekli, olmaz olmaz bişey olacağı tutar sonradan üzüleceğine baştan önlemini al...kötü örnek olacak ama bnm arkadaşım maalesef erken doğm yaptı ve bebeğini kaybetti yolculuktanmı bilinmez ama kendini kahretti keşke gitmeseydim diye opuyorumnanaktan

saolun arkadaşlar bende artık burdan devam edım barı faorm takıbekaydirigubbakcemile3öğreneceğim cok sey var sızden.

Arkadaşlar Elle marka Puset hediye etmek istiyorum diye bir başlık açtım. eğer ihtiyacı olan yada bildiğiniz biri varsa bana bilgi versin.

slm hanımlar gecmıs olsun dıyen demeyen herkesten allah razı olsun benı dusunen dualarını eksık etmeyen bnm ıcın endıselenen tum can yongalarına ayrı ayrı tskr edıyorum
bol bol dualaınızı beklıorum
hastaneye attıgımda suyum gelmıstı kızımın ıcınde bulundugu kesem yırtılmıstı gollenmem sancım ve yuksek tansıyonum vardı ıgne ılac serum nıdılat derken sancılar durduruldu acılmam durduruldu 1 bucuk santım hala duruo kesem yırtık oldugu ıcın ewe gondermıor drum kesınlıkle bebegı rıske edemem dıyor her gun dogum rıskım var bugun yarın 1 hafta sonra 15 gun sonra belkıde 1 ay dayanabıldıgımız kadar dayanıcaz teyzelerı bazen tansıyon cıkıor ınıor nst de sancılar peydaa oluor ama herseye ragmen dayanıoruz sızıntı skelınde sularımız gelıor kızımın kesesı yırtık ama ıcınde bulundugum duruma gore gayet ıyı gıdıormusum ıns bolede gıderım 30 u devırırım gerısı kolay moralımı bozmuorum hersye allahtan dıorum verende o alanda dert tasa mutluluk hersey ondan herseye ragmen pozıtıfım anlıcanız hıc bızeyınc anımı sıkmmasına ızın yok :)))))))))sızlerı sevıyorum allaha emanet edıorum bebekelrınıze uzun omur hamıslere hayırlı dogumlar dılıorum opuldunuz

canım çok geçmiş olsun allahım yar ve yardımcın olsun..

allah yardımcın olsun. böle pozitif olman çok güzel. hayırlı doğumlar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…