evet ya ne güzel aldılar kucaklarına misgibi koklayıp sarıp sarmalıyorlar...Allahım kaza bela hastalık vermesin...herkesin evladını bağışlasın ailesine inşaallah...
bende bazen hemen doğsalarda kucağıma alsam diyorum...bazende hiç çıkmasalar diyorum :))
dorukcum nasılsın bu arada...ağrın sızın bişeyin varmı?h:1hug:erşey yolunda inşaallah...
maşallahhhh..... çok sevimliler ya ayyy sizleriböle görünce erkenden doğurasım geliyo allahım nazarlardan saklasın canım
kayra ve nero minikleriniz çok tatlı maşaallah subhanallah...Allahım hayırlısıyla sağlıkla bizlere bağışlasın evlatlarımızı inşaallah..
dorukk cnm kızlarının ismi mi olacak irem ceren ?
evet canım allah nasip ederse özgü irem-öykü ceren istiyorum...
çok güzel isimler...hem güzel hem uyumlu...isimleriyle hayırlı sağlıklı uzun uzun ömürleri olsun inşaallah ailesi ve tüm sevdikleri ile birlikte...
benim kuzularım teyzeleri
slm ikiz anneleri,bende 11 haftalık hamileyim.3 haftadır ara ara kanamalarım oluyor prognex iğne kullanıyorum sizlerde de oldumu boyle lekelenmeler ve kanamalar .bide iki gundur iğne batması gibi sancılar oluyor kasıklarımd ve karnımda normalmi siz yasadıklarınızdan bana bılgı verırmısınız
slm ikiz anneleri,bende 11 haftalık hamileyim.3 haftadır ara ara kanamalarım oluyor prognex iğne kullanıyorum sizlerde de oldumu boyle lekelenmeler ve kanamalar .bide iki gundur iğne batması gibi sancılar oluyor kasıklarımd ve karnımda normalmi siz yasadıklarınızdan bana bılgı verırmısınız
evet canım allah nasip ederse özgü irem-öykü ceren istiyorum...
sağol windycğm cnm...ayy çok güzell kuzular yüzbinkere maşalllahhh:1hug:
birce cnm çok teşekkür ederim,amin allahım herkeze nasip etsin.....merhaba kızlar
nero ve kayra bebekleriniz çok tatlılar maşallah Allah bağışlasın sağlıkla büyütün inşallah
rabbim bizlerede nasip etsin
kızlarrrrr bana bi fikir verin yaa
nasip olursa inş cuma gunu memlekete gitmeyii duşunuyoruz ama ben cok kararsızım
Dr bi sakınca gormedi gitmeme iizn verdi bizim orası en fazla 5 6 saat
ama ben endişe ediyorum acaba bişe olurmu ozel arabayla gidrken gelirkende otobusle donecez bende paronayaklık var ya bişe olursa evde bile akşam kadar kendi kendime paranoyaklık yapıyom sizde olemisiniz diyorum demekki zor ulaşabilince bole oluyo bide bende cok kasık agrısı var yaa dr cok şukur herşey normal dio acaba psikolojikmi benimki
slm hanımlar gecmıs olsun dıyen demeyen herkesten allah razı olsun benı dusunen dualarını eksık etmeyen bnm ıcın endıselenen tum can yongalarına ayrı ayrı tskr edıyorum
bol bol dualaınızı beklıorum
hastaneye attıgımda suyum gelmıstı kızımın ıcınde bulundugu kesem yırtılmıstı gollenmem sancım ve yuksek tansıyonum vardı ıgne ılac serum nıdılat derken sancılar durduruldu acılmam durduruldu 1 bucuk santım hala duruo kesem yırtık oldugu ıcın ewe gondermıor drum kesınlıkle bebegı rıske edemem dıyor her gun dogum rıskım var bugun yarın 1 hafta sonra 15 gun sonra belkıde 1 ay dayanabıldıgımız kadar dayanıcaz teyzelerı bazen tansıyon cıkıor ınıor nst de sancılar peydaa oluor ama herseye ragmen dayanıoruz sızıntı skelınde sularımız gelıor kızımın kesesı yırtık ama ıcınde bulundugum duruma gore gayet ıyı gıdıormusum ıns bolede gıderım 30 u devırırım gerısı kolay moralımı bozmuorum hersye allahtan dıorum verende o alanda dert tasa mutluluk hersey ondan herseye ragmen pozıtıfım anlıcanız hıc bızeyınc anımı sıkmmasına ızın yok :)))))))))sızlerı sevıyorum allaha emanet edıorum bebekelrınıze uzun omur hamıslere hayırlı dogumlar dılıorum opuldunuz
slm hanımlar gecmıs olsun dıyen demeyen herkesten allah razı olsun benı dusunen dualarını eksık etmeyen bnm ıcın endıselenen tum can yongalarına ayrı ayrı tskr edıyorum
bol bol dualaınızı beklıorum
hastaneye attıgımda suyum gelmıstı kızımın ıcınde bulundugu kesem yırtılmıstı gollenmem sancım ve yuksek tansıyonum vardı ıgne ılac serum nıdılat derken sancılar durduruldu acılmam durduruldu 1 bucuk santım hala duruo kesem yırtık oldugu ıcın ewe gondermıor drum kesınlıkle bebegı rıske edemem dıyor her gun dogum rıskım var bugun yarın 1 hafta sonra 15 gun sonra belkıde 1 ay dayanabıldıgımız kadar dayanıcaz teyzelerı bazen tansıyon cıkıor ınıor nst de sancılar peydaa oluor ama herseye ragmen dayanıoruz sızıntı skelınde sularımız gelıor kızımın kesesı yırtık ama ıcınde bulundugum duruma gore gayet ıyı gıdıormusum ıns bolede gıderım 30 u devırırım gerısı kolay moralımı bozmuorum hersye allahtan dıorum verende o alanda dert tasa mutluluk hersey ondan herseye ragmen pozıtıfım anlıcanız hıc bızeyınc anımı sıkmmasına ızın yok :)))))))))sızlerı sevıyorum allaha emanet edıorum bebekelrınıze uzun omur hamıslere hayırlı dogumlar dılıorum opuldunuz