ayy tühh neyse akşama az kaldııkapıcınız filan varsa aldır yada komşudan iki limon iste kaydirigubbakcemile3
hamdolsun iyiyiz cnaım ya bi yaramazlık yok.dolaşıyordum nette öylesinede diğer topikte yazını gördüm merak ettim seni...hultici senden naber ya altta adını görüom ama yazmıosun.....
Selam kızlar.Geçmişe bakamadım,annem kızıyor,oğlunla ilgilen diyelmaz:
Oğlumun yine sarılığı varmış,dün kontrole gittik,ama çok şükür ileri derecede değilmiş.
Anne sütü aldıkça,geliştikçe atıcak dedi dr.Yarın yine kontrol var,inşallah artmamıştır değer.
2 günde bir kan alıyorlar oğlumdan sarılık için.nasıl ağlıyor,içim gidiyor o ağladıkça.
İnşallah sizler zamanında doğurursunuzda,erken doğan sarılığı yaşamazsınız.
Hepinizi öpüyoruz oğlumla.
kızlar bişe sorcam....
hamileyken yiyilen gazlı yiyecekler daha sonra bebeğin gazlı olmasına sebep oluyormuş valide öyle diyo..siz böyle bişey duydunuzmu???
artvinli yerim senin oğlunu Allah şifa versin
kirpiciğim hoş geldin evi toparlayabidinizmi?
hituci böyle saçmalıklar anca kaynanalardan çıkar dinleme onu boşver daha neler artık çok soğuk yiyip içmeyelim bebekler çok soğuk olur o zaman töbe töbe
bir haftadır kayınvalidem bizde kalıyor amaç yardım ama bana eziyet tüm gün beraber banyoya bile gelip izliyor neymiş düşermişim çatlamak üzereyim bu akşamda kaynım burada olacak 1 haftada onunla kalacaklar eşim işte onlarla ben vakit geçiriyorum bekar kaynımın ne işi var hamile kadının yanında eşime söylenincede ömür boyu yanlız kal inşallah diyor bana kızıyor sıcaklarda iyice sinirimi bozuyor offfffffffff oooooooooooffffffffffffff
merhaba kızlar 5 gün rötarla sahalara dönebildiimmm çok mutluyum.
ya meğer internet ekmek su gibi bi ihtiyaç olmuş artık, heleki bizim gibi devamlı evde vakit geçirmesi gerekenlere.
artvinlimm neyseki atlatmışsınız badireyi Allah sağlık versin oğluşuna.
erenzeyno hala doğurmadığına çok sevindimm, 28i atlattın risk azaldı, inşallah 33-35e kadar da götürebilirsinn.
doruk ve windyde halen doğurmamışş :)
nerocummm kızların ne şirin öyle maşallahh, çok da benziyorlar birbirlerine.
bircecim, hitucim, cartman, eminenisa, dilemma sizlere de selam olsun.
yaşasınnn çizelgem de 5 gün ilerlemişşş :)
Canım Allah yardımcın olsun,yüreğini ferah tut,iyidir bebişlerina.s.merhaba arkadaşlar,
öncelikle erenzeynocum, inşallah dayanabildiğin kadar dayanırsın. Allah 32lere, 33 lere kadar kalmayı nasib etsin..
bir arap atasözü dermiş ki, cehennem ateşinden daha yakıcı bir şey varsa o da beklemektir. çarşamba günü doktor kontrolüm var ve benim ödüm kopuyor. gittiğimde acaba bebekler arasındaki gelişim farkı açılmış mı olacak, azalmış mı olacak? doktorum oğlumun kilo aldığını söyeleyecek mi bu kez? (ilk kez oğlum dedim, pek tuhafmış :) yoksa yine kötü şeyler mi duyacağım, son üç detaylı ultrasonumda canım öyle sıkılmıştı ki ne doktora gidesim var ne içerde neler olup bittiğini öğrenesim..
öte yandan karnım kocaman oldu ki neredeyse bu aya kadar anlaşılmıyordu. şimdi bakıyorum da her gece biraz daha şişiyor. sonra gençler de içerde dünya kupasıyla birlikte bir takım etkinliklere mi başladılar nedir, aman Allahım nasıl tekmeler, eşime dedim ki, bunlar heralde oynayacak top gibi bir şey buldu, paslaşıyorlar. gerçi hangisinin nerede olduğunu hala bir türlü tam olarak algılayamıyorum. şu anda ikisinin de ayakları çok aşağıda gibi, geceleri hele de güm güm tekme atıyorlar. bazen de acaba bu tekmelerin hepsi kızıma ait de oğlum hepten zayıfladı mı diye endişe içinde kalıyorum..
velhasıl pek zor bir bekleyiş bu benim için. inşallah iyi haberler alırız, inşallah bebeklerim beklerler, sağlıkla sıhhatle, sularını idareli kullanarak, aradaki farklarını kapatarak büyürler. inşllah Rabbim bana bir mucize gösterir, herşey bu kez iyiye gitmiş olur..
Tekrar geçmiş olsun canım.Sarılık olmaması için bol bol emzürmek çok önemliymiş,ki sen bunu zaten biliyorsun..Kuzucuğun bir an önce toparlanır annesi merak etmeSelam kızlar.Geçmişe bakamadım,annem kızıyor,oğlunla ilgilen diyelmaz:
Oğlumun yine sarılığı varmış,dün kontrole gittik,ama çok şükür ileri derecede değilmiş.
Anne sütü aldıkça,geliştikçe atıcak dedi dr.Yarın yine kontrol var,inşallah artmamıştır değer.
2 günde bir kan alıyorlar oğlumdan sarılık için.nasıl ağlıyor,içim gidiyor o ağladıkça.
İnşallah sizler zamanında doğurursunuzda,erken doğan sarılığı yaşamazsınız.
Hepinizi öpüyoruz oğlumla.
Selam canım.yeni eviniz hayırlı olsun size ve bebeğinea.s.merhaba kızlar 5 gün rötarla sahalara dönebildiimmm çok mutluyum.
ya meğer internet ekmek su gibi bi ihtiyaç olmuş artık, heleki bizim gibi devamlı evde vakit geçirmesi gerekenlere.
artvinlimm neyseki atlatmışsınız badireyi Allah sağlık versin oğluşuna.
erenzeyno hala doğurmadığına çok sevindimm, 28i atlattın risk azaldı, inşallah 33-35e kadar da götürebilirsinn.
doruk ve windyde halen doğurmamışş :)
nerocummm kızların ne şirin öyle maşallahh, çok da benziyorlar birbirlerine.
bircecim, hitucim, cartman, eminenisa, dilemma sizlere de selam olsun.
yaşasınnn çizelgem de 5 gün ilerlemişşş :)
Canım sen de benim giib kaynana nasihatlerinden bıkmış gibisinkaydirigubbakcemile3.Benim kayınvalidem de bugün geldi.artvinli yerim senin oğlunu Allah şifa versin
kirpiciğim hoş geldin evi toparlayabidinizmi?
hituci böyle saçmalıklar anca kaynanalardan çıkar dinleme onu boşver daha neler artık çok soğuk yiyip içmeyelim bebekler çok soğuk olur o zaman töbe töbe
iyi akşamlar kızlar yine ve yine kimseler yok .umarım hepiniz iyisinizdir .şükürler olsunki biz çok iyiyiz .,
her zamanki gibi pek sık giremiyorum .oğluşlarımı yedirip içirip altlarını alıp uyutup iş yapıyorum ben işleri halledene kadar onlar uyanıyor .akşamda berkim geliyor onun peşinde koştur haşat oluyorum resmen .pc açmak zor geliyor bu sefer .
izmir cehennem gibi yanıyor yazık bebişler isilik olacak .iki gündür soydum valla oğluşlaarımı.yoksa sıcaklamaktan hastalanacaklar .bu arada teyzeleri benim oğluşlarım pek insaflı çıktılar şimdilik emip uyuyorlar gecede 2 yada 3 saatte bir kalkıyorlar emmek için yani maçı tek başıma götürüyorum şimdilik umarım hep böyle olur .böyleykene bile temizlikti misafirdi haşat oluyorum .
bide bişey soracagım ben şuan ikisinide emziriyorum mama hiç vermedim şükür yetiyor aranızda sürekli emziren varmı bu süt ne zamana kadar yeter ikisine bir çok kişi 3 ayya idareedersin diyor ben daha uzun sürmesini isterim ama mideleri büyüyecek kuzuların yetmeme mama takviye etme olasılıgıda yüksek tabi.
kızlar ben kaçar hepinizi kocamannnnnnnn öpüyorummmmm